torstai 4. helmikuuta 2016

Clarins Instant Glow - Rakkautta ensimeikkauksella

Olen ihan höpsähtänyt Clarinsin meikkeihin. Olen päässyt ilokseni tutustumaan aiempiin kokoelmiin blogini kautta ja tätä myötä jäänyt Clarinsille merkkiuskolliseksi. Moni tietää rakkauteni Diorin luomiväreihin mutta koko ajan koveneva hinta ajaa minut muille hyllyille. Clarins on sopuhintainen selektiivinen sarja. Merkin tunnistaa punaisista pahvipakkauksistaan. Moni sanoo mummosarjaksi mutta se ei sitä ole. Punaiset pakkaukset ovat helppoja tunnistaa ja yhdistää samaan merkkiin. Esittelen teille kahdessa eri osassa Clarinsin kevätmeikkikokoelmaa Instant Glow.

P1210014.ORF

Ombre Iridescente luomivärit ovat valoaheijastavia helmiäisiä luomivärejä. Näissä yhdistyy uudentyyppinen koostumusta voidemaista ja puuterimaista luomiväriä. Levittäessä voidemainen, luomella puuterinen. Levittyvät kauniisti eikä näihin jää rajoja. Levittäminen kannattaa tehdä sormella mutta onnistuu tottakai siveltimelläkin. Luomivärin sisältämä hienojakoinen bambupuuteri pitää luomivärin paikoillaan koko päivän. E-vitamiini suojaa ja hoitaa silmäluomen herkkää ihoa. 
Kevään meikin luonnolliset ja pehmeät sävyt korostavat silmien iiriksen sävyä ja antavat katselle raikkaan ilmeen. Saatavilla neljä kaunista sävyä. Voidaan käyttää yksinään, ovat helppoja häivyttää. Sopivat myös kauniisti keskenään käytettäviksi.

Keväiset sävyt houkuttivat käyttämään näitä useampana päivänä. Olen myös todella ihastunut näiden pakkauksiin. Purkki on kevyt eikä vie paljoa tilaa. Luomiväri ei mene helposti rikki vaikka tämän tiputtaisi lattialle. Jokaisen värin korkki on hieman sävytetty luomivärin mukaan. Korkissa on pieni c-painatus!
Pieni kierrettävä purkki pysyy vaikka hyvin mukana meikkipussissa. Ja kun sivellintä ei välttämättä tarvitse...levitys on helppoa eivätkä nämä varise silmien alle. Kun pohjustus on kunnossa, nämä pysyvät iltaan asti kauniin hohtavana. 

P1210025.ORF

^Silver Ivory, Silver Pink, Silver Green ja Silver Plum


P1220005.ORF

P1220016.ORF

^Meikissä Pink ja Plum. Ylärajaus Clarins ruskea 3-Dot Liner, sisärajaus Maybellinen ruskea MasterDrama. Ripset Clarins Be Long ja kulmissa Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Soft Brown sekä Clarinsin kulmapaletti.

P1210052.ORF

P1210046.ORF


P1210113.ORF

Luomiväripaletti Natural Glow sisältää viisi maanläheistä sävyä. Clarins valmistaa turvallisia luomiväripaletteja, se ei hurvittele väreillä. Kauniita, jokapäiväisiä värejä. Yhteensointuvat yhdistelmät, näillä ei epäonnistu oli sitten minkätasoinen meikkaaja tahansa. Väreissä on sopiva pigmentti, niillä ei tee ylilyöntejä vaan jälki on iholla luonnollista ja kauniin hohtavaa mutta silti luonnollista!
Clarins Natural Glow paletti sisältää helmiäisen ja matan beigen, vaalean hohtavan pronssin, hohtavan kultakuparin ja mattaisen tummanruskean. Sinisten silmien ihannepaletti, kaunis myös vihreille silmille. Luomiväreihin on lisätty luomen ihoa hoitavia aineita. 

Paletit on uusittu entisestä korkeakiiltoisesta metallikullasta heijastavaan muovirasiaan. Pakkaus on kuitenkin kova ja käteen sopivan kokoinen. Kansi suljetaan lenksulla ja se ei pääse aukemaan itsestään. Pakkaus on edelleen arvokkaan näköinen ja painavan tuntuinen. Sisällä on peili ja kaksipäinen meikkisivellin. Mukana tulee meikkiohjelappunen joka pysyy lenksussa kiinni. Itse pidin enemmän entisestä pakkauksesta samettipussukoinen, kulta on tutumpaa Clarinsia. 


P1230191.ORF

P1230189.ORF

P1230186.ORF

^Meikissä Natural Glow paletti. Ylärajaus Clarins ruskea 3-Dot Liner, sisärajaus Maybellinen ruskea MasterDrama. Ripset Clarins Be Long ja kulmissa Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Soft Brown sekä Clarinsin kulmapaletti.


P1210062.ORF

P1210065.ORF

Multi-blush voidemainen poskipuna Rose. Luoja että tämä on kaunis!! Olen meikannut teini-iästä asti mutta voitteko uskoa; tämä on ensimmäinen voidemainen poskipunani. Olen aina arastellut ja ajatellut että en osaa käyttää. Poskipuna sisältää ihoa hoitavia kasvivahoja, ruusua, jojobaa, mimoosaa ja auringonkukkaa. Lisäksi sen sisältämä tekoferoli suojaa ihoa vapaiden radikaalien osalta. Poskipunan koostumus ikään kuin sulaa iholle ja sen sisältämät soft focus- ja fotokromaattiset -pigmentit sekä helmiäinen antavat poskipäille kauniin, luonnollisen raikkaan sävyn
Rose on niin kauniin värinen! Aika räikeä pinkki joka tuntui ensin hurjalta. Mutta sitä se ei ole. Sävy on raikas ja se tuo ihanasti lumikkimaista punoitusta poskille. Poskimeikki on ihanan luonnollinen ja se sulautuu kauniisti iholle. Sävy sopii varmasti monille. 

P1220037.ORF

Jos olet aloittelija ja voidemaisen poskipunan levitystaitosi epäilyttävät niin kokeile näitä vinkkejä. Levitä poskipuna meikkivoiteen tai BB-voiteen päälle. Hymyile ja taputtele poskipunaa posken pyöreimmälle kohdalle. Taputtele ja häivyttele. Ota väriä mieluummin liian vähän ja lisää tarvittaessa. Viimeistele puuterilla.

Esittelen vielä Clarinsin kevätmeikin huulituotteet omassa postauksessa ;)
Tuotteet saatu blogin kautta.

Hintatietoja:

Ombre Iridesce luomivärit 7 g ( jäävät valikoimaan ) 24,50 e
5-couleurs paletti 7,5 G ( kausituote ) 48 e
Multi-blush poskipuna 4 g ( jää valikoimaan ) 28,70 e

24 kommenttia:

  1. Ihania <3__<3 sävyjä jälleen.
    Mulla on ollut vuoden yksi clarinsin obremattes nappi käytössä eikä siinä näy kulumaa yhtään.
    Hitsit että sulle sopii sisärajaukset hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Harmi vaan kun sisärajaus ärsyttää silmiä niin paljon etten voi käyttää. Oli kynän merkki mikä tahansa, se kaihertaa ja silmät alkavat vuotaa vettä. Ärsyttävää! Mullakin on niitä Ombre Matte nappeja ja ne ovat ihania <3

      Poista
  2. Oih miten houkuttelevia tuotteita! Erityisesti tuo paletti näyttää herkulliselta :) Kauniit meikit olet näillä taikonut! ♥

    VastaaPoista
  3. Clarinsilta löytyy kyllä aivan loistavia meikkejä kuten myös ihonhoitotuotteita, itsellänikin muutamia Clarinsin luomivärejä on - pitääkin kaivella ne pitkästä aikaa käyttöön :)

    Kerro muuten niksi miten saat purkissa olevan voidemaisen luomivärin helposti luomille; lähinnä siis mietin kynsien takia :D Itse olen juuri tuosta syystä jättänyt nuo hankkimatta, eikä minulla ole (valitettavasti..) niin pitkät ja upeat kynnet kuin sinulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En käytä niitä sormella vaan siveltimellä :D swatchit teen sormin, siinä saa vähän tuntua luomiväriin. Mutten voi uittaa sormea purkissa enempää, pitkä kynsi särkee värin pinnan rumaksi ja ei se ole hygieenistä kun väriä on kynnen alla..käytän siis siveltimin!
      Clarinsilla on maailman paras käsivoide ;))

      Poista
  4. Voi että tuo poskipuna näyttää sulla kivalta! Toki nuo luomiväritkin, mutta ETENKIN tuo poskipuna! Tosi kiva :) Tää kokoelma on kyllä kolahtanut muhunkin. Todella kivat sävyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voidemainen poskipuna oli kivan näköinen poskilla. Jotenkin niin raikas ja elävämpi kuin puuterimainen poskipuna. Se toi elävyyttä mattaiseen meikkipohjaan :)

      Poista
  5. Kauniita sävyjä luomiväreissä

    VastaaPoista
  6. Mä kyllä rakastan noita yksittäisiä nappeja! Ne on niin kauniita pakkaukseltaan ja sävyt on niiiin upeita! Ja koostumus - on kyllä hintansa arvoisia!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, eikä nämä napit ole kalliita. Yksi nappi kestää iäisyyden...tykästyin ajatukseen että voin käyttää noita hohtavia nappeja yhdessä Ombre mattanappien kanssa. Ne mattanapit ovat upeita <3

      Poista
  7. Oi mitä ihanuuksia! Mäkin tykkään tosi paljon Clarinsin meikeistä, hinta-laatusuhde on tosiaan kohdillaan! Mäkin nykyään käyn lähinnä hypistelemässä Dioreja, ei vaan enää raaski ostaa, kun hinnat on niin huimat. Mut onneksi on Clarins, noi luomivärit pitää kyllä tsekata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit pitkästä aikaa! Kyllä minäkin hypistelen Diorit mutta tuntuu järjettömältä maksaa viidestä luomiväristä yli 70 euroa. Kun sillä hinnalla saa esim. UD Naku / Smoky paletteja joissa on tosi monta väriä enemmän.
      Tai sillä saa enemmän Clarinsin ihanuuksia! Clarinsissa on hyvä hinta-laatusuhde ja niitä raaskii ostaa :)

      Poista
  8. Ihania meikkejä. <3 Itse saan kaikista parhaiten voidemaiset poskipunat poskille skunkilla, tekee tarpeeksi kevyttä jälkeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä muuten...skunkilla täytyy kokeilla!! Kiitti!

      Poista
  9. Oi. Tilasin viikko sitten kevätkokoelman huulipunan (Rose Praline), mutta alkoi nyt houkuttaa myös tuo paletti. Oletko tummanruskeaa käyttänyt tuossa myös rajauksessa? Muutoin en käytä noin tummia, mutta jos se käy rajaukseksi niin olisi hyvä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sillä voi tehdä rajaukset. On niin pigmenttinen eikä varise :) Rose Praline oli mun lempparipuna tästä kokoelmasta. Kevätlooki huulipunista on tulossa oma postauksensa ;)

      Poista
  10. Oi kuinka kauniita sävyjä!! Multa on mennyt ohi että Clarinsia sanotaan mummosarjaksi... Pöh ja pah.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotkut sanovat :) ei se ole mummosarja minunkaan mielestäni :D

      Poista
  11. Upeita värejä luomiväreissä! Mulla on ollut muutama voidemainen poskipuna, mutta koen silti puuterimaiset paljon helpommiksi käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun pitäisi harjoitella enemmän, en luota taitoihini vielä niin paljoa että uskaltaisin aamuhämärässä taiteilla voidemaisen kanssa ;)

      Poista
  12. Clarinsin paletit on kyllä nättejä! Sulle käy niin hyvin noi punertavat ja luumun sävyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat :) punertavat ja luumut on niin lemppareita ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3