tiistai 30. toukokuuta 2023

Toukokuun kosmetiikkaostokset

**Mainoslinkki

Ihanaa Toukokuun loppupuolta ja hyvää kesälomaa minulle :D lomaa mulle oli kertynyt hurjat 4 päivää mutta on se enemmän kuin ei mitään...aika huono aika lomailla ja olla sitten koko kesä töissä, ihan kadehtii kun muut julkaisee ihania lomajuttuja ja huh hellettä...no minä puurran töissä ja ensi vuonna sitten täysi kesäloma :) en oikeastaan edes nyt odottanut lomaa kuten aikaisempina vuosina. Ehkä kun sitä ei ole eikä jotenkin ole nyt niin rasittunut, vaikka talvilomaakaan en pitänyt kun menetin sen työpaikan vaihtamisen myötä. Väsynyt kyllä aina töistä mutta rahanhimo silmissä puurran nyt :D muuton jälkeen oli niin tiukkaa että ehkä nyt helpottaa.

Keksin lomalle jotain kivaa eli mulla on kampaaja, vihdoin ja viimein...joskus ennen joulua viimeksi käynyt :D kampaajalle pääsyä kyllä odotan kun tukka on hirveä ja ihana mennä hemmoteltavaksi kerrankin vapaalla. Ja Hipulla on trimmaus, pestään ja föönätään. Sinnepä ne lomarahat sitten menikin ;) mutta on tässä tullut hankintoja tehtyä eli luvassa kuukauden ostoksia. 

Vapun tienoilla pyörähdin Citymarketissa, siellä on ihan mielenkiintoinen kosmetarjonta. Nämä kaikki oli plussakortti alea, normihinnalla olisivatkin jääneet hyllyyn koska suosin yleensä S-ketjua. Ostokset 10 e. 

Toinenkin Citymarket keissi. Kaikkee alekamaa ja asetonitonta kynsilakanpoistoainetta...kuvat ostokset 14 e.

Halpa-Hallin alekorista Garnierin misellivesi joka meni heti käyttöön, tämä on kyllä ihan huippua ja on ollut ikävä kun ei vähään aikaan ole Gartsun miselliä ollut käytössä. 5 e.

Yhtäkkiä muistin Naturellen NCLA alet! Olen silmäillyt näitä poistomyynnin lakkoja jo aiemmin pariinkin otteeseen, että pitäisi tilata nyt halvalla tuota Gelous? -päällyslakkaa ja nyt muistin. Gelous? on siis monipätevä päällyslakka kun sopii leimausten ja koristelujen päälle, sekä selkeästi paremmin pysyy lakatkin sen kaa. **NCLA lakat on 8 e kipale jos haluat ostaa halvemmalla, sain kivan pullon Tata Harperin öljyä kaupan päälle ja olin tippua persiilleni öljypullon normihinnasta 181 e.......Mun tilaus oli 36 e.

Ja toinenkin kynsi-innostuminen. Hävettää...olen silmäillyt myöskin Dependin värikkäitä lakkoja ja nyt on julkaistu kesäkokoelma 7Day -lakoista. Ne on kyllä hyviä! Nyt en ole päässyt myymälöihin joten tilasin nettikaupasta 3 lakkaa ja mukaan BeautyActin kesäkokoelman uutuus poskipunan. Halusin niin tuon neonvihreän koska mulla ei sellaista ole, on toki ollut mutta niistä on jo aika jättänyt. Kannattaa kurkata jos tätä vielä löytyisi **Kicksiltä ;) Tilaus 31 e.

Iisalmeen avattiin Normal ja niin hullu olin että avajaispäivänä työnnyin sinne tungokseen. Mulla oli nimittäin ostoslistalla yksi tuote jota vilautin jo Instagramissa ja josta teen omaa postausta. Kosmeostoksien osuus oli 26 e. 

Kesälomalla on vähän aikaa katsella paremmin, Sokos Emotion on kyllä pirullinen houkutus kun se on nykyään ruokakauppani Prisman yhteydessä. Mutta toisaalta, ei täällä olisi tälläistä kauppaa jos sitä ei kannattaisi, eikä täällä Fenty Beautya myytäisi jos kukaan ei ostaisi ;) Kävin siis hakemassa Fentyn pullistavan Heat -kiillon, OPI lakkoja vitosella sekä -30% kupongin käytin hiusnaamioon. Emotion ostokset 65 e. Oikein sormet syyhyten odotan Emotionin kesäaleja, ne on varsinainen aarreaitta! Olen käynyt Iisalmen Emotionissa niin pitkään kuin muistan, varmaan kohta 15 vuotta? Kynsilakka alet siellä on aina parhaat ja nytkin oli runsaasti Opeja vitosella, olen niin onnellinen noista, ihania sävyjä! En oikein raaski normihinnalla niitä ostaa...

Mitäs ostoksia sinä teit tässä kuussa? Oliko mun ostoksissa jotain tuttuja?


20 kommenttia:

  1. No onpas kivoja sävyjä OPIn lakoista löytynyt! Olen huomenna menossa keskustaan ja voisi meidän Sokoksen kurkata, siellä tosin alennuslakat on useimmiten harmaata ja ruskeaa, sekä hyvällä tuurilla tummanvihreän eri sävyjä :D Emotionissa on kyllä hyvät alet, aina kun sellaiseen on päässyt (ehkä kesällä pyörähdetään Kuopion Ikeassa, niin siinähän se olisi äärellään)!

    Werther's Orginalit näyttää myös hyvältä! :P Miun pitäs matkapullo misellivettä ostaa, joten ehkä käyn huomenna myös Normalissa ja kurkkaan samalla nuo karkit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Normalissa on aina hyvät karkit :D Täällä oli hienoja Opeja, oli pinkkejä ja vaaleanpunaisia, keltaista, vihreää...mutta yllätys että valitsin tälläisiä lempparisävyjä ;) vähän syksyisiä..mutta tykkään!

      Poista
  2. Onpa kivoja, kesäisiä löytöjä. Hyvää lomaa sinulle. :)

    Nuo Emotionin/Sokoksen alet vaihtelee ihan hirveesti paikkakunnittain. Omassa kotikaupungissa oli ennen aivan super hyvät alet, paljon kosmetiikkaa -70% ja loput -50%. Nyt pari huotta sitten jokin muuttui, ja alet on nihkeitä -30% ja siellä seisoo pöydässä ne samat jutut kuukaudesta toiseen. Ei edes huvita samalla lailla köydä katsastamassa löytöjä. Turussa käydessäni siellä oli ihana kattava -70%-pöytä, jee! Ehkäpä myymäläkohtaisesti saavat päättää miten hinnoittelevat aletuotteet. Luulisi että se on kaupallekin parempi päästä "vanhasta" nopeesti eroon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Juu, kyllä vaihtelee! Eikä minusta nämä vielä varsinaiset kesäalet edes ole, silmäilen aina Emotionin lakkahyllyt koska siellä on alelakkoja ja nyt oli tälläinen isompi alelaari. Ja alet on aina ne mitkä houkuttaa minua. Joskus myös Oulun Kicksissä aletuotteista tuli vielä lisäale, ja kun menin Kuopion Kicksiin pari päivää myöhemmin niin siellä aletuotteista ei saanut lisäalea. Ihmettelin silloin. Ja hyvä se ois vanhoista eroon päästä ja monesti alehaukat ostaa lisäksi normihintaisia tuotteita :)

      Poista
  3. Ei ole meillä Normalia eikä Sokosta :)
    Toisaalta voi olla ihan hyväkin, ja kyllähän noihin nettikauppoihin äkkiä saa rahansa tuhlattua.
    On meillä kuitenkin Cittari, Prisma, Tokmanni ja Lidl :D
    House Of Organicin luonnokosmepäiviltä tein tilauksen, ja Luonkosin kakkoslaatu alesta tilasin testiin kaksi miniöljypuhdistuskakkua kasvoille. Nuo on kiinnostaneet jo pitemmän aikaa, ja nyt kun ne sai vähän alle puoleen hintaan, niin piti käyttää tilaisuus hyväksi.
    Minikokoja kun ovat niin saan minä nuo pois käytettyä vaikka en niistä suuremmin pitäisikään.
    Tuo poskipuna on kyllä herkullisen sävyinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa kyllä kulutettua, onneksi työpäivinä ei ole aikaa käydä noissa ;D minikoot on kyllä hyviä, tykkään siks nuista Dependin /Day lakoista. OPI lakkapullot on aika isoja mutta kuluu ne jos sävy on hyvä :) hyvä kauppavalikoima teillä on, ja niin on täälläkin mikä on kiva <3 toivotaan tietysti että Normal kannattaa täällä eikä se sitten lopeta. Keskustaan ne haluaisivat enemmän elämää...

      Poista
  4. Kivoja shoppailuja, Normal on kyllä niin kätsy kun sieltä saa kaikkea tarpeellista (ja tarpeetonta) edullisesti! Nuo Kocostarin naamiot on hyviä, ostin myös tuon Garnierin miselliveden teinille mutta oon kokeillut sitä itsekin ja tykkään.

    Sä paahdat siellä nyt läpi kesän ahkerana, feel you - sillä mulla oli kans eka kesä tässä duunissa töitä mutta hyvin sen jaksoi ja nyt on täydet lomat, joista nauttii kyllä täysillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se vuosi menee kuitenkin äkkiä, kohta on sitten täysi loma :) ja nyt kun on kotoillut jo useamman päivän niin kaipaa jo arkirutiineja, ja sitähän ne työt on. Mutta nautin kyllä näistä muutamasta lomapäivästä :) Normalista saa kyllä kaikkea mutta kaikki siellä ei ole halvempaa, esim Fudgen hopeashampoo on Cocopandalla paljon edullisempi ;) mutta hyvä toki että tarvittaessa sitä saa tuoltakin..

      Poista
  5. Tosi kivoja ostoksia! Mä yritän välttää Normalissa käymistä, kun sinne saa aina menemään niin tolkuttomasti rahaa, kun tulee napattua mukaan vähän kaikkea pientä kivaa :D Jännästi niistä useista edullisista tuotteista kertyykin sitten nopeesti iso summa maksettavaksi, vaikka alunperin lähtikin hakemaan vaan vaikkapa paria naamiota :'D Mulla on edelleen Fentyn hylly katsastamatta, mutta pian pitäisi sekin käydä kurkkimassa ja varmaan nappaan myös mukaan jotain. Noi OPI:n lakat on tosi kauniita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään Fentyistä ja OPI -ostoksistani <3 kyllä, Normaliin saa menemään paljon rahaa jos nappaa vähän kaikkea mutta yritän pitää järjen päässä, ja etenkin sen etten ostele halpoja meikkejä hulluna koska en oikeasti niistä niin pidä, ja niistäkin muodostuu lopulta isompi summa ;) siellähän on paljon edullisia hiustuotteita, niitäkin katselin mutta en lopulta vaan usko neljän euron seerumin olevan mun tukalle paras mahdollinen, niin olen jättänyt sellaiset turhuudet sitten ostamatta :)

      Poista
  6. Alet on ihan parhaita, niitä odotellessa. Tosin OPI:t jää väliin, juuri luin listauksen, että käyttävät edelleen eläinkokeita. Vein sitten saman tien yli 20 pulloa ongelmajätteeseen. En kannata tuollaista yritystä.

    VastaaPoista
  7. Kivan värikkäät Kocostar maskit! Odotan jo että vähän kasvovedet tulisi loppuunsa niin voisin myös ostaa tuollaisen ihan perus Garnierin miselliveden. Ostin juuri laivalta itselleni Werther's Original niitä perus imeskeltäviä, best. Odottelen myös että ne sugardaddyn tiskiharjat joihin saa sisään fairia tulisi meille suomeen saataville.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katri...Scrub Daddy :D mutta joo jotain tiskiharjoja on Halpiksessa, mutta ne on niitä sienipäisiä käsitiskaukseen. Mietin ostaisko mutta ne oli kalliita, ja ostin nuo sienet käsitiskiin. Mulla ei ole tiskikonetta :(

      Poista
  8. Itte ostin Fentyltä sen ihkun huulikiillon ja poskipunan, Maybellinen uuden ripsarin ja Nyxiltä uusia matta punia, vaikuttavat samoille kuin ne edelliset jotka oli nimetty kaupunkien mukaan. Ehke parempi koostumus. Sekä Blur meikkivoiteen, en ekan kerran perusteella tykänny.
    Meltiltä tulee paketti, ihanaa päästä kokeilemaan ja loistavaa ettei tullu alveja 👍🏻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä näin siitä Blur meikkivoiteesta jonkun testin tai jonkun, ja mietin että se vois olla mun meikkivoide :D mä en ole nyt ulkomailta tilannut, eikä tule boxeja niin ei ole tarvinnut tulleja maksella, se oli rasittavaa!

      Poista
  9. Varoituksena: se Nyxin Blur oli aivan kauhea! Ikinä ei ole ollut niin kakkuinen naama ja mulla on tosiaan rasvainen iho 😂 Sopii ehkä jollekin jolla ei ole yhtäkään ryppyä tai ihohuokosta, suorastaan hävetti olla töissä sen kakkunaaman kanssa. En yleensä heitä mitään näin helposti pois mutta tuo oli niin hirveä et kävi hakemassa luotto-Lumenen tilalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit kun en yhtään muista kuka sitä kehui...ei sillä että olisin ostamassa kun on mulla meikkivoiteita riittämiin, mutta jäi vaan mieleen kun joku kehui hyväksi. Nämä teidän kommentit kyllä kertoo muuta :D

      Poista
  10. Meillä oli lomaa samaan aikaan. Menikö sinun hyvin? Itse olin reissussa ja tuhlasin siellä erityisesti keittiökrääsään. :D Muutama kosmetiikkahankintaa tuli myös tehtyä, mutta todellakin vain muutama. ;) Sinun toukokuun ostokset näyttivät kivoilta, erityisesti kynsilakat.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menihän se kivasti mutta nopeasti. Ensi vuonna sitten täysi loma :) teillä on vissiin uusi koti, olet muuttanut?

      Poista

Kiitos kommentista <3