maanantai 15. toukokuuta 2023

ABC: I niinkuin It´s Going To Be Major

 I -kirjain jatkaa haastetta :) lakaksi valitsin Color Clubin kauniin siniliilan It´s Going To Be Major. 

Pidän tosi paljon tästä lakasta, se levittyy hyvin ja peittää kahdella kerroksella. Lakkasin tällä ja ajatuksena oli leimata kivat koristelut, pitkästä aikaa siis jotain leimahommia ;) noh, ne meni ihan pieleen, valitsin väärän leimauslakan joka ei erottunut tämän lakan päältä. Tästä suuttuneena lakkasin viikonloppuna lakalla uudestaan ja päätin onnistua leimoissa ottamalla sitten ihan varman päälle :D

Leimauskuvio löytyy MoYou Londonin Arabesque 07. Mulla on uusi päällyslakka, essence 3D Plumping. Se sopii leimausten päälle kunhan levittää varovasti paksun kerroksen eikä koske siveltimellä kuviota. 

Melko yksinkertaiset mutta voisin innostua näistä leimausjutuista kun saa enemmän onnistumisia ;) mulla on kuitenkin rahaa kiinni leimausvälineissä ja niistä tykkäänkin, vaikka liian harvoin nyt käytän ja ehkä se pahin leimaushuuma on mennyt ohi ;) pitää tosiaan tehdä seuraavaksi jotkut vähän hienommat niin jospa inspiroituu sitten enemmän...

Mitä tykkäät näistä kynsistä? J on seuraavana eikä ole lakkaakaan vielä valittuna...jaiks!


6 kommenttia:

 1. Kaunis lopputulos ja tosi kiva sävy, sopii jotenkin tosi hyvin myös tähän vuodenaikaan<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä se on todellinen kevätlakka kyllä <3 en oikein tykkää mistään pastelleista mutta tämä on kiva :)

   Poista
 2. Onpas nätin värinen lakka! Voisin minäkin huolia tämän sävyisen kokoelmaani :D
  Miulla ei ole harmainta aavistustakaan, mikä lakka valikoituu itselläni seuraavaksi (h-kirjain näköjään seuraavana vuorossa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on 2 tälläistä Color Clubilta ja 1 NCLA:lta. Tosi hauska väri, joko sininen tai lila, kummin tykkää nähdä :) ja sopii monenlaisten koristelujen pohjaksi!

   Poista
 3. Tämä on kyllä nätti lakka. Tuo kuvio sopi tämän kanssa.
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3