perjantai 12. toukokuuta 2023

Etsinnässä hyvä aurinkovoide? Testissä Bioderma apteekkikosmetiikka!

Saatu ilmaistuote

Sain pr-lähetyksen Bioderman tuotteita joita on nyt tovi testailtu. Ulkonäöllisesti merkki on apteekista tuttu, onhan se ollut markkinoilla jo 40 vuotta. Ei vaan ole tullut ikinä kokeiltua vaikka teillekin mainitsin että apteekkikosmetiikkaan pitäisi tutustua enemmän. Bioderma on ranskalainen dermakosmetiikkasarja jolla löytyy apua perusihonhoitoon koko perheelle ja erilaisiin ihon ongelmiin.

"Bioderman tuotteet ovat myynnissä yli sadassa maassa ja tuotteilla on 60 patenttia. Bioderman tuotteet vaalivat ja kunnioittavat ihon omaa biologista toimintaa ja tuotelinjat on kehitelty indikaatiolähtöisesti, erilaiset dermatologiset yksityiskohdat huomioiden."

Hintataso näyttäisi olevan edullinen apteekkikosmetiikaksi ja hei, onko se tämä Bioderman misellivesi mitä on kehuttu? Löysin heti monta muutakin kiinnostavaa tuotetta joita täytyisi testata mm. puhdistusöljy ja silmämeikinpoistoaine! Totta, apteekistahan voisin löytää hyvän ja herkille silmille sopivan silmämeikinpoistoaineen kun se on aina niin ongelmallinen ostaa!

Sensibio Foaming Gel / 200 ml 21,90 e

Aloitetaan tutustuminen misellipuhdistusgeelistä. Kauniissa pinkissä pumppupullossa oleva geeli on hajusteeton, saippuaton ja sopii myös silmämeikin poistamiseen. Se ei ala vaahdota saippuamaisesti käytettäessä. Pumppupullo toimii hyvin eikä geeli tunnu kuivattavan ihoa. Puhdistusgeeli sisältää D.A.F yhdistettä joka lisää ihon oman suojamekanismin toimintaa ja kunnioittaa ihon omaa suojaa. Erinomainen tuote couperosaiholle tai ihan koko perheen käyttöön kasvojenpesuun. Pidän todella paljon näistä miselligeeleistä, tuntuvat kerrassaan ihanilta meikinpoistossa ja poistavat meikkiä jo pienellä määrllä. Voisi olla ihana tuote yhdessä Bioderman puhdistusöljyn kanssa.

Sensibio Defensive Serum / 30 ml 29,90 e

Seerumeille on aina tarvetta ja tämä uutuus kuulostaa ihanalta; pitkävaikutteinen ihoa rauhoittava ja suojaava seerumi! Hajusteeton, herkän ihon tuote sopii kaiken ikäisille teinistä aikuiseen ihoon. Vesi-öljy koostumus imeytyy nopeasti ihoon ja sopii myös meikin alle. Itsekin couperosaihosta kärsivänä tämä punoitusta ja ihoärsytystä rauhoittava seerumi on toivottu tuote. Defensive seerumi sisältää mm antioksidantteja, punaista levää, sokeripolymeerejä ja tetrapeptide-10. Luulen että jatkossa jätän tämän talvikäyttöön koska silloin ihoni on kuivempi, herkemmin reagoiva ja couperosa on punoittavampi. Kesäkäyttöön tämä on oivallisen nopea imeytymään ja sopii hyvin meikin alle. Mutta couperosani helottaa enemmän talvella joten rauhoittava tuote on silloin tarpeellisempi. Talvella seerumeita kuluu muutenkin tolkuttomia määriä mutta ei sitä pidä unohtaa kesälläkään. 

Cicabio SPF 50+ / 30 ml 22,90 e

Kuten ei pidä unohtaa aurinkosuojaakaan! Joten tämä tuote tuli kuin tilauksesta! Suojakertoimen 50 sisältävä korjaava voide suojaa auringon aiheuttamilta ihoärsykkeiltä ja pigmenttiepätasaisuuksilta. D.A.F yhdiste suojaa ihon oma suojamekanismia ja Antalgicine™ -yhdiste rauhoittaa ärsyyntynyttä ihoa lievittäen ihon kutinaa ja punoitusta. Antibakteeriset kupari- ja sinkkioksidit suojaavat ihoa. Tunnustan, mulla ei ollut yhtäkään miellyttävää aurinkovoidetta kotona! En siis ota aurinkoa enkä tykkää oleskella auringossa, mutta kun puhutaan että on hyvä suojautua niin tässä nyt sain aurinkovoiteen kasvoille. Ja hyvällä suojakertoimella. Tämä toimii tosi hyvin meikin alla, imeytyy äkkiä eikä jätä tahmaista ihoa. Se on ollut mulla se luotaantyöntävä ongelma aurinkovoiteissa, tämä ei sellaista tee niin on miellyttävä käyttää :) Otin tämän heti primeriksi meikin alle että tulee kanssa käytettyä!

Tosi mielenkiintoinen kolmikko, kaikki mulle tarpeellisia tuotteita. Mielelläni lähden tutustumaan merkkiin enemmänkin ja ehdottomasti suosittelen näitä koko perheen tuotteiksi sekä täsmätuotteiksi couperosaiholle, ja hei, muista aurinkovoide, tämä toimi hyvin meikin alla eikä ole lähmäinen!

Oliko Bioderma sulle tuttu merkki, kerro käyttökokemuksesi? Mikä näistä tuotteista kiinnosti eniten?

15 kommenttia:

  1. Etsin eilen kuumeisesti uutta sk50 aurinkovoidetta, joka olisi Leapign Bunny merkitty eli eläinkokeeton. Kaikkihan merkit hehkuttaa vegaanisia ja eläinkokeettomia voiteita, mutta se eläinkokeettomuus kumoutuu, kun tuotetta viedään Kiinan markkinoille ja siellähän tehdään kaikille tuotteille sitten omat eläinkokeet. Ilokseni huomasin, että halpismerkki Garnier on päässyt Leaping Bunny kategoriaan, joten ei kirpaise ja löytyy ihan peruskaupoista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä juttu kun löysit helposti ostettavan ja sopivan aurinkovoiteen :) Garnierilta tykkään tosi paljon niistä misellivesistä <3

      Poista
  2. Kuulostaa ja näyttää hyvältä :) Aurinkosuojat on monesti tönkköjä (ja haisevia) kasvoille, mutta loistavaa jos tuo toimii meikin alla. Itse suosin päivävoidetta joka sisältää suojakertoimen, toki niissäkin on eroja, mutta olen löytänyt tuotteen joka ei haise aurinkovoiteelle ja imeytyy hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole päivävoidetta noin korkealla sk:lla ja koska tämä ei ole tönkköä, saa nyt toimia päivävoiteen ja primerin asemassa :) tuleepahan käytettyä suojaa!

      Poista
  3. Biodermalla on tosiaan hyviä tuotteita, ja se misellivesi on ihan kärkikastia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se täytyy sitten kyllä hankkia, muistelinkin että sitä on kaikki kehuneet!!

      Poista
  4. Ihanan näköisiä ja kuuloisia tuotteita<3 Täytyypä pitää nämä mielessä. Se Bioderman misellivesi on ollut vuosia ostoslistallani, mutta en vieläkään ole päässyt hankkimaan koska misellivedet ei itselläni säännöllisessä käytössä ja kuluvat siksi hitaasti. Näistä esittelemistäsi tuotteista etenkin tuo puhdistusgeeli houkuttelisi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mun pitää se misellivesi nyt sitten hankkia, mulla ne kuluu aika nopsaan kun päivittäin käytän :)

      Poista
  5. Ei ole tuttu kuin nimeltä, mutta näistä erityisesti seerumi alkoi kiinnostaa. Aurinkosuojaakin olisi kiva testata, kun olen niin tykästynyt k-kosmetiikan aurinkosuojiin ja voisi olla hauska verrata tuota niihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole testannut k-kosmetiikan aurinkosuojia eli ehkä seuraavaksi sitten sellaista joskus :)

      Poista
  6. Ei ole tuttu, mulla taitaa olla la rochette posayn litkumainen aurinkovoide kasvoille nyt käytössä. Ainakin käytän pois, mutta hankin ehkä ensikerran jonkin muun tuotteen käyttööni. Kiva lukea näistä, ehkä aurinkovoide on semmoinen jonka voi hankkia apteekkikosmetiikan hyllystä. Silloin mieltäisin saavani varmasti hyvän aurinkosuojan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon että tämä aurinkosuoja kestää mulla pitkään kasvoilla käytettynä, vartalolle mulla on omansa mutta en tiedä tuleeko käyttöä kun en makoile auringossa...

      Poista
    2. Niin, mäkään harvemmin otan erikseen aurinkoa (en jaksa sitä makaamista) mutta laitan kyllä käsiin ja yläselkään juuri kun pyöräilee ja lenkkeilee topissa koiran kanssa kesäsin, niin ei sitten muuten vain kärähdä se iho. Vielä onneksi jotain noita Hawaiian Tropic suihkeita kaapissa 2,5 pulloa, kun sain viime keväänä ostettua 5kpl 18€ Lykön hintavirheen vuoksi :)

      Poista
  7. Jee, pr-lähetys, ja oikeaan osoitteeseen, mikäli sinulla ei vielä ollut aurinkosuojaa. ;)
    Olen käyttänyt aikanaan ison misellivesipullon tältä merkiltä.
    Hintataso näillä tuotteilla näyttää olevan ihan kohtuullinen.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nyt kans se misellivesi pienessä pullossa kun Normalista ostin :) saa nähdä mitä siitä tykkään!

      Poista

Kiitos kommentista <3