keskiviikko 3. toukokuuta 2023

Glossybox Huhtikuu 2023

Päädyin siis tilaamaan Glossyboxin, se tulee mulle jatkuvana 12 kk tilauksena joka maksaa 17,99 e kk. Mielestäni ihan kilpailukykyinen hinta, Glossybox lupaa joka kuukausi 5 matka- tai täysikokoista tuotetta. Tykkään että tulee joku kauneusboxi, sitä Boxycharmia tai Ipsyä haikailin mutta haluan jossain vaiheessa kuntosalijäsenyyden joten kaikkeen ei vaan ole vara. 

Kuukauden teema on Bloom And Grow ja boxi kauniisti kuvitettu, ei sellainen perus pinkki loota. Mulle boxi tulee keskustan R-kioskille josta se on nopea kävellen noutaa. Seuranta toimii vaihtelevasti, ei ollenkaan ja yleensä stoppaa suomeen saapuessaan. Boxi saapuu mulle aina kuukauden loppupuolella ja ehdin AINA spoilaantua kun sisältö julkaistaan Glossyboxin somessa :///

Muutoin kyllä olen tyytyväinen ja mukava saada yllätysboxi. Vielä mukavampi tästä on aina kirjoitella teille :) Tässä kuussa boxissa on 3 täysikoista ja 2 pienempää kokoa. Boxi oli tuoksua tulvillaan ja tiesinkin sen sisältävä Ritualsin käsivoiteen.

Kueshi Tropical Body Butter / arvo 17,95 e
Trooppisen tuoksuinen vartalovoi joka hoitaa ihoa syvävaikutteisten öljyjen ja kasviuutteiden avulla. Tuoksuu voimakkaasti kookokselta mutta menee toki odottamaan käyttövuoroaan. Ihan ok tuote, sain merkin vaniljaisen vartalokuorinnan joulukalenterista.

The Ritual Of Sakura Hand Lotion / arvo 11,90 e
Ritualsin tuotteet on aina mieluisia, voi kun kaunis pakkaus tässä ja tuoksu sarjassa on ihana! Jää odottamaan vuoroaan, varmasti hyvä ja vähän paksumpi käsivoide.

Emma Hardie Plump & Glow Hydrating Facial Mist / arvo 16 e
Kosteutta ja heleyttä tuota spraysuihke kasvoille. Kevyessä tuotekoostumuksessa on mukana mm. aloe veraa, hyaluronihappoa ja sitrusminttua. Tuoksua tuntuu jonkun verran olevan, pullon läpi tuoksutettuna mutta jospa ei ole liian voimakas käytössä. 

Monu Skin Illuminating Primer spf 15 / arvo 40 e
Pohjustusvoide joka antaa luonnollisen heleän ja täydellisen tasaisen pohjan meikille. Suojaa ihoa UV-vaurioilta sekä vähentää samalta ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä ainutlaatuisella aktiivisten ainesosien sekoituksella, joka sisältää mm sinkkioksidia, Cassica Alata -lehtiuutetta ja Mica -kiillettä. Sisältää myös kosteuttavaa hyaluronihappoa ja hoitavaa E -vitamiinia. Voidaan käyttää ennen meikkiä tai yksinään ihovoiteena. Aion itse käyttää meikin alla. 

Illamasqua Nude Unveiled Palette / arvo 32 e
Uusien tilaajien lahja! Kaunis nudepaletti mutta en usko itsellä olevan tälle tarvetta. Tämähän oli Boxycharmissakin choicena muistaakseni enkä silloinkaan tätä valinnut. Siis ihan nätti tosiaan mutta ymmärrätte etten tarvitse, lisäksi sävyt näyttävät vähän lämpöisiltä. Brändinä Illamasqua on jäänyt kyllä tuntemattomaksi vaikka jossain vaiheessa se oli kauneuspiireissä uusi ja kiinnostava mutta taisi sitten vähän jäädä? Tässä paletissa on hyvät jokapäiväiset mattasävyt ja saman verran shimmereitä, hyvä kokonaisuus mutta auttamattoman tylsä ehkä mulle :D

Diego Dalla Palma Log Wear Water Resistant Eyebrow Pencil Shade 103 - Brown
Tämän tilalla oli vaihtoehtona Cliniquen voide joka kieltämättä olisi kiinnostanut enemmän kuin kajalinpätkä. Tai siis tarkemmin tutkittuani kulmakynäksi tämä paljastui. Lupaa olla keskikova ja tarkasti piirtävä joten enköhän kokeile tämän pois. Sävy on tummapuoleinen mutta tummat kulmat mulla onkin. Onneksi näyttää kylmältä sävyltä, voi siis sopia ihan hyvin mulle :)

Tässä vielä kaupan päälle tullut mysteeriboxi. Mun mielestä tämä oli kiinnostavampi kuin Huhtikuun boxi :D Silmänympärysvoiteella on tarve joten Nivean anti-age tulee käyttöön. Bellapierren banaanipuuteri tosi jees, samaten Pixin meikinkiinnityssuihke vanha tuttu ja tosi hyvä tuote! Myös L`Occitanen käsivoide huipputuote, CeraVen vartalovoide tulee kans käytettyä. Originsin voidemainen naamio ei ehkä tule omaan käyttöön mutta ei huono tuote.

Illamasquan paletin ja mysteeriboxin sai siis kaupan päälle uutena tilaajana. Mikäli Glossyboxin tilaaminen kiinnostaa, klikkaa tilaamaan tästä. Uutena tilaajana saat 5 e alennuksen valitsemastasi tilausmuodosta ja minä saan Glossybox creditsejä. Jos koodi täytyy syöttää vielä tilausvaiheessa niin saat sen tästä: 

https://www.glossybox.fi/referrals.list?applyCode=TAINA-R1X

Huomaathan että kaikkia tarjouksia ei voi yhdistää, mutta kannattaa vähän tarkkailla mitä siellä on, tarjoukset vaihtuvat usein ja aina saa alennusta tai jotain kaupan päälle ;)

Mielenkiinnolla jatkan tilausta ja odotan ensi kuun boxia. Tämä setti oli ihan mukava ja arvoltaan yli 90 e. 17,99 e kuukaudessa on summa jonka raaskin maksaa yllätysboxista kun olen vertaillut eri boxeja ja niiden tarjontaa. esim Goodieboxilla hinta on noussut ja sisältö on samaa mitä minäkin siinä aikoinani sain, ei siis houkuttanut jatkamaan sen tilausta. 

Mitä tykkäsit Huhtikuun boxista? Mikä tuote mielenkiintoisin?


14 kommenttia:

  1. Oho, ootpa saanut hyvät kaupanpääliset. Ja ihan totta, tuo mysteerilaatikko on parempi. L'occitanen käsirasvat on tosi kivoja. Oon itse saanut tuon Ceraven voiteen joskus boksista, ja se oli ihan jees, vaikka purkki olikin vain puolillaan tuotetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hyvät tarjoukset nyt ja L`Occitanen käsirasva on ihan huippu!

      Poista
  2. Tuossa mysteeri boksissa on ainakin 5 tuotetta jotka heti näyttäisi olevan mieleen 🎁 itse kuukauden laatikosta käsivoide on mielenkiintoisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mysteeriboxi vei kyllä nyt voiton, tämä on kait joku muualla ilmestynyt??

      Poista
  3. Molemmat boksit näyttää kivoilta, mutta mäkin kyllä ehkä olisin innostunut enemmän tosta Mysteeriboksista :D Ritualsin Ritual Of Sakura -sarjan tuoksu on ihan mielettömän hyvä<3 Illamasquan paletti näyttää myös kauniilta, muttei mullekaan tolla olisi tässä tilanteessa käyttöä, kun paletteja on kertynyt jokunen kappale. Jos paletteja olisi murto-osa nykyisestä, varmasti päätyisi mulla toikin käyttöön, kun tossa on kuitenkin tosi kauniit värit :)

    Boksipostauksia on aina kiva lukea, kiva siis kun lähdit tätä tilaamaan niin saa jostain boksista aina lukea joka kuukausi ♥ :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä ei onneksi ole hirmu kallis :) boxeista on tosi kiva lukea ja kirjoitella! Ritualsilla on kyllä hyviä tuoksuja ja tämäkin tuoksuu voimakkaalta, ehkäpä se ei kuitenkaan niin kotona haittaa ;)

      Poista
  4. Nuohan oli aika kivat boksit! Ihan hilkulla, etten laittanut tilausta tulemaan. Aikoinaan lopetin Goodieboxin, kun sen hinta nousi tosi paljon vanhoillekin tilaajille ja päätin etten enää koskaan tilaa mitään boksia. En oikeastaan ole edes asiaa tutkinut enkä huomannut, että Glossybox onkin paljon edullisempi. Saas nähdä kuinka käy! Silloin kun minulle tuli pitkään bokseja, olisin toivonut saavani käsirasvoja, mutta niitä ei vaan koskaan tullut. Ritualsin käsirasva olisi ollut tosi mieluinen tuote itselleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen saanut käsirasvoja ihan hyvin, ja hyvä niin kun käytän niitä paljon :) Goodiebox taitaa olla melkein kympin kalliimpi kuin tämä? Raaskin maksaa tämän 17,99 e joka kuukausi, katsotaan nyt vuoden ajan miltä tilaaminen tuntuu :)

      Poista
  5. Ihanat boxit kumpikin. Olisin tykännyt!

    VastaaPoista
  6. On kyllä hyvät kaupanpäälliset ja se,että sait oikeasti tuon luvatun paletin! Mulle ei tule nyt mitään kuukausiboxia ja yksi syy sille on juurikin kuntosalijäsenyys ja siis se,että ei se raha kaikkeen riitä. Olisi kyllä kiva edes yhtä boxia tilata. Nykyään on ollut niin pajon boxien toimittamisessa ongelmia,että en jaksa senkään takia edes harkita tilausta vaikka lupaisvat kuun taivaalta. Mutta tosi kiva ,että saadaan nyt lukea glossyn unboxauksia sun blogista,kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaimaseni :) tuo on muuten totta että ne toimitusvaikeudet....niitähän alkoi olla Goodieboxilla silloin mun tilauksen loppupuolella. Glossy tulee aika kaukaa mutta on löytänyt aina perille. Minä haaveilen sälijäsenyydestä niin kovasti ja ihan itkettää kun ei ole vara! Mulla on kaksikin salia tien toisella puolella ja toisessa ryhmäliikuntaa mm.zumbaa niin kyllä sydän itkee verta kun en uskalla nyt ottaa jäsenyyttä. Odotan että koeaika loppuu töissä että saisi e-passin ja että saisin tehtyä tuon kylppärirempan niin sitten toivottavasti pitäisi taloudellisen tilanteen vähän helpottaa :) on nimittäin tosi ikävä salille!!

      Poista
  7. Miekin tykkään enemmän tuosta mysteeriboksista (joka taisi olla ruotsin boksi, Someone's moments -blogista bongasin) :D Siitä olisi jäänyt kaikki muut varmasti kyättöön, paitsi tuo puuteri.

    Miulle taisi tulla LF Beauty Boxista tuo Emma Hardien suihke (maaliskuussa näköjään), mutta en ole kokeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, saman bongasin :) tosi hyvä mysteeriboxi kun luulin sen olevan joku huono kuitenkin...

      Poista

Kiitos kommentista <3