sunnuntai 30. huhtikuuta 2023

Huhtikuun kosmetiikkaostokset

**Mainoslinkki

Huhtikuun ostoksia :)

Kävin piipahtamassa Halpa-Hallissa ja noh, tarjouksia oli taas vaikea vastustaa ;) Tukkani on tosi kuiva ja kärsinyt niin pari hiusjutskaa alennuksesta, samaten Maybelline oli -40% joten ostin yhden Vinyl Inkin, sävy on 35 Cheeky. Näin tämän @ainorossin Instagramissa ja oli pakko saada :D Halpistelut 18 e.

Kuopion Normalista pari Garnierin naamiota, nämähän maksaa siellä vain 1,80 e. Kynsilakkapuolella uutuutena oli CND Creative Play, heiltä ostin päällyslakan joka maksoi 4,10 e. Normal ostokset siis 6 e.

**Cocopandalta piti saada niitä essencen uutuuksia ;) en ole mikään Lion King -fani mutta swirl kiiltoja en kyennyt vastustamaan, mukaan sientä, sivellintä ja eye patcheja. Tilaus 30 e. 

**Cocopandalle toinenkin tilaus ;) tukkajuttuja! Kävin kyyläämässä nämä ensin Cittarissa mutta olivat siellä niin kalliita että tilasin netistä halvemmalla. 48 e.

Citymarketissa oli Aussiet 2 tuotetta 12 e, ja mulla puute suihkutettavasta jätettävästä joten sellainen, ja tälläinen öljy toisena tuotteena :) Tigin seerumi maksoi vain postarit 6 e kun käytin Lookfantasticilla Glossybox creditseja. 

Nyt alkaa jo hävettää kun nämä vaan jatkuu ja jatkuu...Cittarista nappasin yhdellä kauppareissulla mukaan essencen Lash Like A Boss ripsarin koska entinen ripsari loppui just aamulla. Otin tämän heti käyttöön! Dependiltä löysin meikinpoistoliinoja 2 pakkausta 1 hinnalla, tarjoushaukka ei jätä tälläisiä ostamatta ;) Cittari ostokset 9 e.

Lidlistä jalkanaamiosukat, ruusu kasvovettä, Emotionista Fenty Beautya, huulirasvaa ja Prismasta dödö ja kynsilakanpoistoaine. Ihanan tuoksuinen muuten tuo dödö, näytti olevan hajuvesiäkin tällä merkillä mutta en raaskinut ostaa. Ehkä joku päivä ;) Kuvat ostokset n.60 e. 

Mitä hankintoja sinä teit tässä kuussa? Oliko näissä joukossa sulle tuttuja tuotteita?

14 kommenttia:

  1. Yks sama meillä! Nimittäin tuo Lidlin jalkanaamio. Ostin sen toiveikkaana, että josko auttais mun kuiviin jalkoihin paremmin ku jalkarasva. En oo vielä testannu. Ootan, että ensten toivun tästä koronasta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä meinasin ostaa useamman mutta jätin hyllyyn, jospa niitä tulisi joskus lisää ;) Olen kuullutkin että koronaa on taas paljon liikkeellä, toivottavasti ei iske pahana <3

      Poista
  2. Mites tuo essencen ripsiväri, onko haastava poistaa? Oon tykännyt heidän ripsiväreistä ja paria erilaista kokeillut. Molempien poistaminen on ollut työn ja tuskan takana. Ei oikein lähtenyt kaksifaasisella silmämeikinpoistoaineellakaan kunnolla. Puhdistusöljyä en siihen aikaan käyttänyt, joten en tiedä olisiko sillä lähtenyt kivuttomammin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole helppo poistaa :( mulla on silmät ollut taas ärtyneet, varmaan kun tuo on niin hankala poistaa sillä vähän huonolla Nivealla ja aamuisin on vielä mustaa ripsirajassa. Puhdistusöljyä en voi käyttää silmiin niin en tiedä minäkään lähtiskö sillä paremmin....kertokaahan muut kun teillä on tämä ripsari käytössä!!

      Poista
  3. Kirjoittelin aiemmin tuosta ripsarista omaan blogiini, ja se oli kyllä aika katastrofi! Karisi ja kirveli. En tiedä, mahtoiko olla joku maanantaikappale, sillä olen kuullut toisenlaisiakin mielipiteitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin paljastaa jo sen verran että ripsiväri on toukokuun suosikeissa ja inhokeissa, kumpaan kategoriaan sitten tulee kuulumaankaan ;)) mutta kehuja ja haukkuja olen minäkin siitä kuullut!

      Poista
  4. Oo mikä määrä kosmetiikkaa<3 Mä en taaskaan yllättäen ole ostanut mitään mainitsemisen arvoista. ABH:n Brow Wizin kävin eilen ostamassa ja tuntui, että senkin hinta oli noussut älyttömästi! Essencen ripsari on tuttu, mutta en oo ihan täysin vakuuttunut tosta, kun välillä toi suttaantuu alaluomille päivän aikana. Tosi näyttävät ripset sillä toki saa, mutta ärsyttää olla peilistä kyyläämässä pitkin päivää muistuttaako jo enemmän pandaa kuin ihmistä :'D Ja kun se ei joka kerta sitä tee, eikä mulla silmät yleensä esimerkiksi vuoda, joten en tiedä mistä kuun ja tähtien asennosta se sitten on kiinni.. Fentyä täytyy jossain vaiheessa käydä ostamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma mullakin sekä kaverin kaverilla ( :D ) että suttaa alaluomella. Joskus pahasti, joskus vähemmän. Lisäks mun silmät on olleet ärtyneet, johtuneeko siitä että on hankala poistaa vai kun Dzinnikin ylempänä sanoo että kirvelee. Joo, saa näyttävät mutta saa myös helposti sotkut yläluomeen kun iso harja.
      Meillä Fentyä oli vaan pieni hylly eli ripsiväriä ja huulikiiltoa, mutta parempi se on kuin ei mitään ja pitää muistaa että tämä on pieni kaupunki. Hyvä että tänne edes tuli ja oikeastaan kannatuksen vuoksi tuhlasin noihin molempiin, ei sitä valikoimaa tule jos niitä ei osteta :)

      Poista
  5. Nyt oli ihana määrä ostoksia 💗 Fentua vielä ehkä joskus jos testaisi. Toivottavasti tuo Luxe Oilin shampoo on myös hyvä! Mä myös rakastan aussie sarjaa ja niissä on ihana tuoksu 🌸🙏

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aussieissa on ihanat tuoksut ja kiva tukka tuli taas kun laitoin tuota öljyä, se on tosi hyvä <3

      Poista
  6. Katselin, että minkä tuttipullon (Tigi) olet mennyt ostamaan. :D
    Noita Leijonakuningas-meikkejä katselin parissakin kaupassa, mutta olivat tyystin loppuneet kaikki huulituotteet.
    Omia ostoksia olivat kaksi skin foodia ja Flow'n balm sekä uuden Isadoran high impact volume -maskaran. Muita tarvikkeita höylän teriä ja last swab -puikko tuli hankittua. Unohdin varmaan jotain, vaikka yritin himmailla ostosten kanssa. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tigin pullot on kyllä erikoisia ;) Hyvin himmailtu ja hankittu vaan tarpeellista!

      Poista
  7. Kivoja ostoksia! Kans kiinnostaa mitä tykkäät Luxe oil tuotteista. Ostin äidille niitä vuosi sitten Hiusten hellimisviikolta. Viimeksi purkit oli vielä korkkaamattomana kaapissa äidillä..kuulemma säästää niitä😉

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3