tiistai 18. huhtikuuta 2023

Päivän meikki - Natasha Denona Glam

Noniin nyt on aika rueta esittelemään palettiostoksiani joita tilasin viime vuoden lopulla Ruotsin Sephorasta. Aloitetaan Glam -paletilla. 

Natasha Denonan luomivärit ovat olleet mieleeni mutta arvokkaitahan ne ovat, sitä ei käy kieltää. Tämän pystyy lunastamaan itselleen ostopaikasta riippuen 68 - 74 e hintaan. Hintaluokka on niin kallis että tuskinpa edes joka vuosi Denonan isoja paletteja ostaisin ja tämä on kokoelmani arvokkaimpia paletteja. Onneksi merkillä on myös pienempiä viiden värin paletteja jotka ovat myös oikein mainioita! 

Natashan paleteissa ei tule siveltimiä mukana, mutta paletti on simppeli ja rasia laadukkaan tuntuinen, se sisältää myös ison hyvän peilin. Glam paletti sisältää neutraaleja ja kultaisia ruskeanharmaan sävyjä. Sävyillä ei ole nimiä vaan niissä lukee mihin mikäkin on ajateltu sijoitettavaksi! Eikö olekin nerokasta! Paletissa on hyvä setti hohtavia ja mattasävyjä, tällä tekee iltameikin kuten myös arkilookin. Erityisesti arvostan mattaisia varjostusvärejä vaaleasta tummaan, meikkiin saa ihanaa syvyyttä joka jotenkin on mun juttu aina. Kun on nämä raskaat luomet...

Näissä kuvissa paletti on ehkä hitusen hailakampi ja kylmemmän näköinen kuin oikeasti, mutta ihanan kylmävoittoinen paletti se tosiaan kuitenkin on. Ja se oli pääsyy ostopäätökseeni. Muistaakseni harkitsin myös Dream ja Retro paletteja, mutta niissä oli taas niitä punertavia joita tuntuu kaikissa paleteissa olevan :D Halusin kerrankin paletin jossa kaikki sävyt on minua. 

Tässä meikissä varjostin lämpimillä sävyillä, luomella käytin vaaleaa hohtavaa beessiä ja rajauksen loin mustalla kynällä.

Toisen meikin halusin tehdä vain kylmillä sävyillä.

Olen todella tyytyväinen palettiin ja siihen miten hurjan laadukas se on!! Siveltimen voi vaan painaa nappiin ja väriä tulee! Ei pöllyä yhtään. Kiiltävät sävyt levittyvät nätisti sormin, eikä niissä ole samaa pehmeyttä jota esim Anastasian tai Loracin metallisävyissä on. Ne ovat upeita, mutta saattavat joskus muussaantua raskailla, hikisillä luomilla etenkin kesällä. Natashan metallisävyt ovat hillittyä ja ammattimaisen tuntuisia. Ja pysyvät hyvin luomilla. 

Hyvä ostos siis. Mutta ei silleen tullut sellaista suoranaista pakkomiellettä saada näitä lisää, hyvä vaan tietty ;)

Löytyykö sulta tätä Natashan palettia, entä mitä tykkäät meikeistä?


27 kommenttia:

  1. Multa löytyy vain pari minipalettia, tykkään kovasti. Mattasävyt levittyy varsinkin ihanasti.

    Kauniita meikkejä, varsinkin eka on ihana. ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne minipaletit on ihania ja mattasävyt täydellisiä <3 Kiitos :)

      Poista
  2. Upeita meikkejä olet taas taituroinut!
    Hieno idea tuo sävyjen käyttöehdotukset, mitäpä niillä nimillä tekeekään :)

    VastaaPoista
  3. Siis ihan loistoidea toi, että laitetaan sävyjen nimien tilalle ohjeistus sille, mihin niitä voi/kannattaa luomella käyttää! Toki tykkään kyllä siitäkin, että sävyillä on nimet, mutta toi on hurjan käytännöllinen idea :) Paletti itsessään on oikeastaan juuri sellainen, mistä itse eniten tällä hetkellä pitäisin. Upeita sävyjä<3 Ja niin kauniita meikkejä taas! Erityisesti tykkään tosta alemmasta meikistä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, paletti on kyllä loistava ja hintansa arvoinen siinä mielessä että tulee käytettyä eikä jää vaan kaappiin lojumaan ;)

      Poista
  4. Pääsen tällä viikolla Sephoraan...mitään en tarvi. Mutta tää tai retro on ostoslistalla tai Hudan se viileä matta yhdeksikkö. Käsimatkatavaroilla mennään ja tullaan, niin ei voi liikaa villiintyä. Mutta kiva pyöriä siellä liikkeessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se mattapaletti...kelpais mullekin ;)) ehkä joskus...

      Poista
  5. Ompa hohtavan kaunis meikki.

    VastaaPoista
  6. Wau, ihana meikki ja tuo paletti. Tämä Natasha Denonan paletti miellyttää :) En pidä niistä mini kokoisista joissa on vain viisi nappia. Näyttäisi löytyvän monta shimmaavaa, joilla saa vähän hohtoa tavanomaisempaankin arkisempaan meikkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä tykkään niistä pienistä, ovat halvempia jos haluaa Natashaa ostaa. Ja kompakteja! Ihaniahan nämä isot on mutta en raaski ostaa kovinkaan usein tälläisiä :)

      Poista
    2. Joo, niissä on toki hintaeroa. Jotenkin Natasha on mulle vähän tuntematon merkki edelleen, mutta juuri nämä isot paletit oli kyllä hurjan kalliita. Kauniin näköinen kyllä. Koitan nyt käyttää mun nykyisiä meikkejä loppuun. Ehkä joskus olisin taas tilanteessa jossa mulla olisi vain yksi luomiväripaletti :)

      Poista
  7. Kivat meikit olet tehnyt, kiitos! Josko niistä saisin vähän inspiraatiota. Minullakin on tuo Glam-paletti, ollut varmaan jo yli vuoden, mutta en ole käyttänyt sitä kuin pari kolme kertaa. Sävyt näyttävät paletissa just omilta, mutta jotenkin en ole vaan onnistunut meikeissä sen kanssa. Siellä se makaa laatikossa kaikkien muiden palettien kanssa ja vanha kunnon UD Naked2 ei vaan pääse eläkkeelle. Natasha Denonan luomiväreistähän sanotaan, etteivät sovi aloittelijoille, niin olen ehkä liian tumpelo meikkaaja. Mutta nyt kyllä aion vielä yrittää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sait inspiraatiota :) Toisaalta kuvittelisi juurikin tämän paletin olevan aloittelijaystävällinen kun kerrotaan mikä sävy tulee mihinkin. Ehkä sillä tarkoitetaan pigmenttisyyttä? Mun mielestä kyllä jos tykkää Naked 2:sta niin tykkää tästäkin, aika samoja värejä näissä on. Mikä niissä meikeissä on tökkinyt? Mä kyllä onnistuin tämän kanssa kiireaamuinakin kunhan ei nuihin tummiin koskenut muutakuin rajauksiin :D kaikki värit sointuivat yhteen kunhan ei tosiaan ruennut laittamaan liikaa, silloin se epäonnistuisi mullakin eli en siis kehu olevani muita parempi meikkaaja :) tämä on niin kiva paletti että ota ihmeessä käyttöön ettei mene hukkaan ja se Naku 2 pääsee eläkkeelle :D en suostu uskomaan sinun tumpelo olevan!

      Poista
  8. Kauniit meikit, etenkin tuon alimmaisen sävyt miellyttävät kovasti<3 Kiva, että teit oman arviosi paletista. Minullakin on tämä paletti ja sävykokonaisuus on kyllä erinomainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla että sinäkin tykkäät, on onnistunut kokonaisuus <3

      Poista
  9. Kiitos kannustuksesta! Tykkään useimmiten laittaa liikkuvalle luomelle jotain vähän kimaltelevaa ja Glami-paletin shimmerien kanssa lopputulos on ollut jotenkin epätasainen. Vika voikin ehkä olla siinä, että olen laittanut liikaa, joten täytyypä kokeilla seuraavalla kerralla olla varovaisempi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan että on ollut liikaa, kokeile sellaista ohuen tasaista kerrosta...huomasin että nuo shimmerit oli älyttömän pigmenttisiä ihan siveltimelläkin laitettuna :)

      Poista
    2. Joo niiden mattavärien kanssa olenkin pärjännyt paremmin. Nyt testasin tänään laittaa shimmeriä ihan tosi varovaisesti ja olin ekaa kertaa suhteellisen tyytyväinen lopputulokseen. Kiitos!

      Poista
  10. Hyvä idea tuo, että sävyjen kohdalla lukee mihin käyttöön ne on ideaalia käyttää. Helpottaa amatöörimeikkaajaa. ;) Nätit meikit.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on hyvä idea kun nuo sävyt on nimetty noin ;)

      Poista
  11. On se kaunis paletti ja meikit niin ikään.
    Mulla on Zendo koska oranssi/persikka/duochrome edelleen rulaa 😆 sit niitä vitosen paletteja sulta kaks ja yks joku muu kylmempi neutraali ja miniviisikko. Haluaisin sen trion joka tuli muutama joulu takaperin, se on vaan niin hirmuisen söpö!

    VastaaPoista
  12. Awww mikä paletti <3 Ihanat meikit myös! Mulla on itsellä pari ND palettia ja haaveilen parista vielä. Ne on kyllä maailman parhaimpia paletteja ja jos nykyään enää saisin yhden brändin tuotteita käyttää niin kyllä se olis tämä. Retro ja Pastels paletit kiinnostelis minua mutta katsotaan hommaanko niitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle Huda Beauty ja Jeffree Star Cosmetics on sellaisia merkkejä joiden tuotteista tykkään todella paljon, ja kiinnostaa hankkia niitä enemmän :) ND paletit on kyllä kieltämättä ihania mutta hintavia, hyvä vaan jos ei ihan kaikkeen sorru aina ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3