torstai 18. toukokuuta 2023

Glossybox Toukokuu 2023

Tällä kertaa Glossybox tultiinkin ojentamaan suoraan käteen, satuin olemaan kotona kun ovikello soi. Se näköjään tuodaan ensin kotiin ja jos ei ole kotona, viedään R-kioskille. Eipä se Ärrältä hakeminen haittaa, kaupunkiin muuttaessa toivoin lisää arkiaktiivisuutta ja sitä tuleekin kun hoitaa asiat kävellen eikä aina autolla ;) paitsi isot kauppaostokset tai kauempana olevat jutut...

Kyseessä on siis toukokuun Glossybox joka pysyikin mulle totaalisena yllätyksenä. Lopetin Glossyboxin seuraamisen Instagramissa kun siellä aina tölväistään sisältö näytille vaikka kaikki ei ole boxiaan saaneet. Oli siis kiva saada totaalinen yllätys ja yllätyin muuten todella positiivisesti!

Kun avasin laatikkoa, suustani pääsi "jes"! Sain siis LH Cosmeticsin puuterivipan jota olen halunnut :) kaikki muukin sisältö vaikutti tosi kivalta ja meikkipainotteiselta, tutkitaanpa boxi vielä tarkemmin :)

Masque Me Up Fragrance Free Moisturizing Mask / arvo 6,04 e
Sheet maskeja käytänkin säännöllisesti ja uusia on aina kiva kokeilla :) oli kiva tuote boxiin, tämä hajusteeton naamio kosteuttaa ja ravitsee, sisältää mm. aloe veraa ja kookosöljyä. 

Baldessarini Bella edp / arvo 18 e
Glossyboxin sivu näyttää tekstin ruotsiksi mutta kukkaistuoksu, ruusua ja gardeniaa. Tuoksut on kyllä tosi riskaabelia laittaa boxiin, ehkä tämänkin olisi toivonut olevan hitusen raikkaampi, silloin se olisi ollut kesäinen kuten kuvataan. Tätä riittää yksi pieni suihkaus, on sen verran tymäkkää. Uskon laittavani tämän eteenpäin koska en oikein töissä kehtaa käyttää voimakkaita tuoksuja, ja elukat tukehtuu jos vessanraikastimena käyttäisi.


LH Cosmetics The Powder Puff / arvo 13 e
On kyllä mahtavaa päästä kokeilemaan tätä monitoimituotetta! Se sopii perinteiseksi puuterivipaksi ja tiettyjen kohtien puuterointiin ( silmien aluset, nenänpielet ), kuin myös meikkisuojana muita tuotteita levittäessä tai voi käyttää meikkisienenä tai siveltimenä! Tämä tuli irtonaisena boxissa mikä oli vähän outoa mutta tuskin se käyttöä haittaa ;)

The Beauty Crop Palm Balm Lip & Cheek Tint / 9,13 e
Tästäkään ei anna tuotetietoja mutta balm tuote, TAAS KERRAN, että menee vähän hermot :D laitan nykyään kaikki tälläiset eteenpäin. Tämän sävy on Mauve Wave mikä on outoa koska kyseessä on vesimelonin värinen purkkituote, tavallaan kesäisen nätti joo mutta kun en käytä.

Teeez Staying Setting Powder " Suit Of Armor "/ arvo 33 e
Vegaaninen irtopuuteri, tasoittaa ihoa ja hillitsee kiiltoa. Mukava olisi saada joskus kivipuuteri kun mulla on useampi boxissa tullut irtopuuteri, mutta meneehän tämä joukon jatkoksi ;) 

Kokonaisuus ei ollut huono vaikka nyt pari tuotetta lähtee eteenpäin. Joku niistä varmasti tykkää enemmän :) Rahoilleni sain vastinetta, mieluisimmat tuotteet oli vippa, maski ja puuteri. Mielestäni Glossybox on vähän parantanut sisältöään ja esim. LH Cosmeticsia olen saanut jo pari kertaa. Meikkipainotteiset boxit aina jes. 

Mikäli Glossyboxin tilaaminen kiinnostaa, saat suosittelulinkilläni 5 e alennusta valitsemastasi tilausmuodosta. Tee tilaus tämän linkin kautta. Koskee uusia tilaajia. 

Mitä mieltä boxista, paras ja huonoin tuote? Oletko innostunut tilaamaan tätä?


17 kommenttia:

  1. Hajuvedet on tosiaan aika riskituotteita bokseihin, mä en oo kovinkaan montaa hyvää saanut, vaikka mukaan otettaisiin kaikki Bettenkin mukana tulleet tuoksunäytteet ja niitähän ehti tulla aika montakin :D Tää ei olisi ehkä ollut ihan mun boksini, kun sheet mask ja irtopuuteri olisivat ainoat tuotteet, joista itse olisin innostunut. Kiva että oli kuitenkin meikkipainotteinen boksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bettestä tuli joskus hyvä sitrustuoksu mutta kun en muista merkkiä...ja ne samplet oli ihan ok, tulihan ne käytettyä YSL Black Opium on ainakin tuoksu johon ihastuin samplejen/pikku pullojen perusteella, tosin tuli kalenterista? No joo mutta riskiä on ja aina nämä isommat pullot tuntuu olevan ärhäkän tuoksuisia. Meikkisisältö aina mieluinen <3

      Poista
  2. Täähän oli kivempi sisältö kuin odotin. Promokuvien perusteella en innostunut tästä laatikosta, mutta kuvista pois jätetyt hajuvesi ja poskipuna ovat minusta kiinnostavimmat tuotteet. Puuteri vaikuttaa myös kivalta. Puuterivippoja ei oikein tule käytettyä ja kangasnaamioista ei kovin pitkäksi aikaa ole iloa, niin niistä en jaksa innostua. Mutta kaiken kaikkiaan kiva boksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin kiva boxi ja ne promokuvat jätin katsomatta niin oli koko boxi yllätystä täynnä ;) jos tykkää voidemaisista niin varmasti tykkää tuosta purkista, tosi söpö kesäsävyhän se on ;)

      Poista
  3. Nämä postaukset on mulle sellaista pientä arjen luksusta. Ihana kun jaksat perusteellisesti kirjoittaa. Ei kiinnosta bokseja tilata, mutta niistä on ihanaa ja kiinnostavaa lukea aina.

    VastaaPoista
  4. Tuo puuterivippa olis ollu mun suosikki😉

    VastaaPoista
  5. Hyvä kokonaisuus. Puuterivippaa olen joskus harkinnut ostavani.
    Jätän edelleen boksitilaukset väliin, mutta on näitä hauska lukea.
    t. TQ

    VastaaPoista
  6. Jotenkin tylsä boksi omaan makuun. En tiedä mitä tuo vippa tekee tuola oikeana tuotteena. Tuo puuteri paras tuote 👌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös tuo vippa maksa jo 10-13 e yksinään? Siksi olin siitä niin ilahtunut kun se on ostoslistalla ollut :)

      Poista
  7. Tuota puuterivippaa olen minäkin joskus katsellut "sillä silmällä", mutta on edelleen hankkimatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vastaavat We Care Iconilta ja ne on kans hyvät :)

      Poista
    2. On just samanlaisia mutta vaaleanpunaisia :)

      Poista
    3. Jaa, kiitos tiedosta, mulla mennyt ihan ohi silmien, mutta eipä ole niin kauheasti viime aikoina tullut Suomessa kaupoissa luuhattuakaan.

      Poista

Kiitos kommentista <3