lauantai 27. toukokuuta 2023

Huda Beauty Empowered

Vihdoinkin esittelyvuorossa yksi parhaita palettihankintojani piiiitkään aikaan, nimittäin Huda Beautyn Empowered! 

Rakastan kaikkia Hudan isoja palettejani vaikka on niillä suosikkijärjestys ;) kaikki on omilla tavoillaan ihania, mulla on nyt Rose Quartz, Naughty Nude ja Mercury Retrograde. Sekä tietty tämä. Oisko se suosikkijärjestys? Mutta aina se vähän vaihtelee, välillä en jostain niin välitä mutta joskus se taas inspaa tosi paljon. 

Empowered on Hudan palettien tapaan jykevässä ja laadukkaassa rasiassa. Kannessa on suuri peili jota käytän usein meikkaamisessa. Hauskinta tässä on että kannesta voit ottaa qr-koodin ja se menee jonnekin Hudan sivuille antamaan inspiraatiokuvia paletista ja voi voittaa jonkun yksityisen meikkisession!

Hudan tapaan paletissa on taas kaikkea; kultaa, kuparia, ruskeita ja neutraaleja sävyjä. Koostumuksena matta, gel-liner hybrid, wet-look shimmer ja foiled chrome metallic. Että menee se sormi suuhun vähemmästäkin! esim tuossa Manifest It! sävyn keskellä on raita vaseliinia? jota voi sipaista ja sitten nuita superkultaisia yläriviltä ja lopputuloksena on ihan tajuton kultainen foilsävy! En ole itse kokeillut enkä ole kokeillut vasemman reunan mustaa Purposea ja munakoison väristä Worthya, ne on niitä linersävyjä. 

Olen vähän sellainen meikkihupakko että haluan säilyttää ainakin näin uudet ja kalliit meikkipaletit ihailtavana, siis käytän niitä tietty, mutta en halua heti rötvätä voidemaisia ja puuterimaisia sävyjä keskenään ettei napeista tule kökön näköisiä. En tiedä ymmärtääkö kukaan mutta nämä on näitä mun hupatuksia. Hudan Instassa kuitenkin näin mitä napista tapahtuu ja huh huh...

Mulle on tosiaan nyt riittänyt tälläiset nopeat ja helpot, mutta näyttävät meikit. Hudan paleteissa laatu on niiiiiin SUPER ja joka pennin arvoinen!! Mattasävyt häivyttyvät kuin unelma ja shimmerit on upeita jajaja...on niin ilo meikata tälläisillä meikeillä ja paletti on ulkonäöllisestikin niin kaunis että tulee hyvä mieli käyttää aamusta tälläisiä ja valmistautua samalla taas yhteen puurtamispäivään töihin. Tykkään kun näitä paletteja ei tule jatkuvalla syötöllä, nyt tahti on ollut yksi iso paletti vuodessa ja näin niitä on vara ostaa, ja jokainen on sellainen keräilypaletti mulle.

Jos valittamista pitää keksiä niin paletista puuttuu ihan vaalea sävy, ja oikella puolella on monta melko samanlaista häivytyssävyä. Kaikenlisäksi kaikki melko lämpimiä, mietin haluttiinko nyt tehdä lämmin paletti kun viimeksi Rose Quartz oli kylmempi. Toisaalta nuo on niitä ihanan helppoja arkisävyjä että ei passaa valittaa. Ihan täydellisen paletista olisi tehnyt se että gel-liner sävyt olisivat olleet normaaleja mattakoostumuksia sekä joku oikean puolen lämpimän oranssihtavista mattasävyistä olisi korvattu vaalealla pohjustussävyllä. Lisäksi tubevideoista sain käsityksen että gel-liner sävyt eivät pysy raskailla luomilla joten tiedän turhaksi niitä edes kokeilla mun raskailla, rasvaisilla luomilla. Enkä tosiaan halua sotkea paletin ulkonäköä ainakaan vielä :D

Ylipäätään tämänkin Hudan paletin shimmerit ja metallit levittyy paremmin sormin. Siveltimiin niistä ei irtoa väriä. Monessa muussakin Hudan paletissa metalliset sävyt sisältävät flakiesia, osa on sellaista hienojakoista joka näyttää luomella tosi siistiltä. Ihan kuin sulaa kultaa! Mattasävyjä kannattaa ottaa pieni määrä kerrallaan, pigmenttiä kun riittää. Kannattaa meikata myös silmät ensin koska glitterit varisevat ja ne muutenkin kulkeutuvat helposti pitkin kasvoja.

Niitä alkupään Huda Beautyn isoja luomiväripaletteja mulla ei ole ja onhan ne tehneet harppauksen eteenpäin, nämä uudet on ihan omaa luokkaansa. Ulkonäkö on todella upea ja kokonaisuus joukosta erottuva. Kyllä kauneusguru Huda Kattan osaa! Hudalta himoitsen ( ja ostan kun raaskin ) Yo Glow entsyymikuorintaa josta kokeilin testarin ja oli wörtti!! Lisäksi pienet Matte Obsessions paletit houkuttaa ja ennenkaikkea Cool ja Lovefest sävyiset. Ostan kyllä joskus, Hudaa tilaan Ruotsin Sephorasta kun tulee nopsasti eikä tarvii murehtia tullauksia. Myös Power Bullet mattahuulipunat on ihania, upean näköisiä ja hyväntuntuisia huulilla. Suosittelen :)

Kaikenkaikkiaan erinomainen ostos ja Hudat on kokoelmani jalokuviä. Tämä ei ole omistamistani Hudan paleteista minulle se monipuolisin eikä väreiltään imartelevin, mutta kaunis se on ja ostokseeni olen tyytyväinen. 

Miltä Hudan Empowered paletti vaikuttaa?

22 kommenttia:

  1. Vaikuttaa kyllä laadukkaalta paletilta ja meikkikuvissa tulee upeasti sun silmien kaunis väri esiin.

    VastaaPoista
  2. Paletti näyttää kauniilta! En itse hankkisi näin punaisensävyistä palettia enää omaan käyttööni, ehkä kylmiä murrettuja värejä, liilaa tai vihreää sekä ruskean eri sävyjä kylmempään taittaen :) Mutta paletti on todella kaunis kuten sanottu. Ja tuo kultashimmeri meikki näyttää upealta ja paletin glitterit ovat oikein houkuttelevan näköiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tälläinen keräilijä kun on ja hupsuna kultaan...mulla onneksi on sen väriset silmät että värit kyllä sopivat mulle, vaikkakaan lämpimät punasävyt ei ole mun lemppareita ja tuntuu että kaikissa paleteissa on niitä...mutta ne sopivat kuitenkin minulle ja paletit upeat kultasävyt korvaavat sitten ne puutteet :)

      Poista
  3. Hudat on kyllä parhaita! Varsinkin nää uudemmat. Mulla on muutama niitä vanhempia ja ero on suuri. Samoin ne yhdeksiköt on vähän eri laatua. Mun suosikkini taitaa olla Rose quartz nyt. Ja vaalein niistä nude sarjan yhdeksiköistä. Onneks Huda julkaisee tosiaan vaan yhden ison vuodessa..kun ne on pakko ostaa. Tää paletti tuli ostettua ihan, kun säkin ostit! Ehkä vähiten ollu mulla käytössä..kaivankin sen huomiseksi testiin taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin laatu on vähän eri mutta tykkään siitä violetista ysistäni tosi paljon. Ja ne Matte -paletit, varmasti hankin jonkun niitä kun taas seuraavan kerran raaskii tilata. Ja potentiaalia tässäkin on kunhan isken näppini sävyihin joita en ole vielä korkannut ;) oletko sä kokeillut niitä voidemaisia tai tuota jossa vaseliiniraita keskellä?

      Poista
    2. Joo voidemaisia rajauksissa ja vaseliini raitaa kans..toimii!

      Poista
    3. Meillä on kyllä erilaiset luomet mutta pysyisköhän ne rajaukset raskailla luomilla...jossain tubevideossa sanoi ettei pysy :/

      Poista
  4. Upea meikki<3 Tykkään itse tavallaan näistä Hudan palettien ulkonäöstä tosi paljon, sillä ne on tosi kauniita ja erilaisia. En kuitenkaan itse koe niitä omiksi, juurikin tosta syystä, että joukkoon mahtuu muutakin kuin luomivärejä. Mä haluun linerini erikseen ja samoin tossa mun ainoossa isossa Hudan paletissa, The New Nudessa, on joku peiteainesävy, niin ei oo ollenkaan mun juttuja noi :D Lisäksi suurin miinus näissä mulle on se, ettei shimmerit toimi siveltimellä vaan vaatii sen sormen. En edes tiedä miksi se on mulle niin suuri kynnyskysymys, mutta se vaan on. Ehkä mä vielä joku päivä ostan jonkun uudemman Hudan paletin, kun laatu varmastikin on näissä kohdillaan ♥ Nyt ei kuitenkaan oo sen aika, mutta ajatellaan positiivisesti, että säästyypähän rahaa :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 säästyy kyllä rahat jos näihin ei hurahda ;) mä olin kans joskus se joka ei sormin meikkaa. Jotenkin sitten mieli muuttui kun huomasin miten paljon hienomman lopputuloksen sormin saa, ja esim tuo Jeffreen Psychedelic paletti on glittersävyiltään sellainen että vain sormin toimii. Käytän aina vaan puhdasta sormea enkä kyllä tykkää just koska peiteaine tai linernappeihin sormin. Mikähän siinäkin on :D en jotenkin halua että puuterimainen ja voidemainen sekoittuu..

      Poista
  5. Ompa kaunis meikki ja kivalta näyttävä paletti, etenkin nuo shimmerit<3

    VastaaPoista
  6. Uuuh, onpas ihana! Just mun sävyjä ❤️

    VastaaPoista
  7. No wau onpa hieno paletti! Musta aika hauska idea että paletissa on muutakin kuin luomivärejä, jos ne oikeasti on ns hyviä tuotteita eikä mitään aivan random sävyjä mitä ei ikinä tulisi käytettyä. Tuo vaseliininappi vaikuttaa öh, erikoiselta vähintäänkin :D Mutta aivan ihana meikki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tuota vaseliinia kun sipaisee ja kultaa luomiväriä niin lopputulos on wow!

      Poista
  8. Mun täytyy kyllä nyt mennä noita hypistelemään paikalliseen Sephoraan.

    VastaaPoista
  9. Tässä paletissa on kyllä upea sävymaailma<3 En ole vielä palettia hankkinut, mutta jossain vaiheessa luultavasti:) Tämä on niitä paletteja, että kun sitä katsoo, niin inspiroisi kovasti meikkaamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki omistamani Hudan paletit on sellaisia että inspiroivat meikkaamaan oikein pitkän kaavan mukaan :)

      Poista
  10. Oikein nätti paletti ja meikit. :)
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3