keskiviikko 24. toukokuuta 2023

Tämänhetkiset ihonhoitotuotteeni; Kevät

Kevään ihonhoitotuotteet tulevat tässä! Kuvasin nämä tuotteet tämän kuun alussa, käytän vielä jotain talven jäämiä pois. Testailen myös uusia ( Biodermat saatu ), sekä otin jo mukaan uusia seerumeita kun piti saada kaappiin vähän tilaa ;) Nyt on aika monta tuotetta käytössä mutta tosiaan testailin osaa ja osa on loppumassa ja näkynee kuukauden tyhjissä. Tässä siis kevään ihonhoito kerrankin ajallaan ;) kohta on nimittäin kesä(kuu)!

Kasvojenpesussa käytän kaksoispuhdistusta Skinfoodin öljyllä ja Bioderman tai Originsin putsarilla. Käytän apuna aina konjacsientä sekä erilaisia liinoja tai kestovanulappuja. En pyörittele mitään silmiin koska mun arat silmät ei kestä sitä vaan poistan kaiken kasvoilta pyyhkimällä pois.

Skinfoodin öljy on todella laadukas, einomainen löytö Tokmannilta 8 eurolla ;) miellyttävä käyttää, puhdistusöljyjen Mersu ;) Bioderman miselligeeli ihanan tuntuinen ja hyvin meikit poistava, Originsin puhdistusvoide todella tuhtia ja riittoisaa, suosittelen rasvoittuvalle iholle. Ei kuivalle missään nimessä. 

Miselli- ja kasvovedet taitaa olla kaikki samoja kuin viimeksi. On niitä käytetty ja siitä ne kuluvat...silmämeikinpoistoaineetkin on samat, Nivea tosin loppuu kohta. 

Feel Free sarja kyllä vaikuttaa mielenkiintoiselta tämän misellin perusteella. Muistan että tämän tuoksu tuntui rajulta hoitolassa nuuhkiessa, sellaiselta sitrusmaiselta, luonnonkosmetiikkamaiselta? Mutta ei sitä käytössä huomaa. Ainut että tässä on propanediolia niin en uskalla silmiä hangata tällä. Coxirin hyaluron kasvovesi kuluu hitaasti ja varmasti, samaten Clear Skin Club jota käytän harvakseltaan. Nivean silmämeikinpoistoaine ei mene jatkoon, Originsia säästelen kun tuskin raaskin ostaa uutta ;D 

Kosteutusta ja aurinkosuojaa...Bentonit on talven jäämistöä ja haluan käyttää ne nyt pois. Cosrx etanavoide on huippua, Algenist silmänympärysbalm myös täydellistä minulle. Uusina seerumeina mukaan Glow Recipe jonka sain ihka ekasta Boxyluxestani. Bentonin Snail Bee seerumi kestää kans varmaan ikuisuuden. Biodermaa olen nyt testaillut ja aurinkosuojalliselle voiteelle on nyt kesällä käyttöä.

Lyhyesti siis tiivistettynä, Bentonin Aloe -tuotteet on HUIPPUJA, todella hyvin ihoa rauhoittavia ja kosteuttavia. Mulla on rasvoittuva mutta pintakuiva iho, couperosa kiusaa talvella. Niin tälläiset aloetuotteet tuntuvat ihanilta, ovat kevyitä rasvaisella iholla mutta tuntuvat kesyttävän pintakuivuuden. En pidä yhtään sellaisista lilluvista, iholla valkeina pyörivistä "mummorasvoista" :D siksi tykkään korealaisesta kosmetiikasta. Bentonin mehiläismyrkkyvoide sekä Cosrx venyvä etanavoide siksi myös ihania iholla. Biodermasta kirjoittelin enemmän tässä, tuota seerumia suosittelen rauhoittamaan couperosaihoa. 

Naamioissa seuraan päiväyksiä joten nämä sheet maskit pyrin käyttämään seuraavaksi pois. Aceologyn peel-off mask ja The Skin Housen Black Snail kuplanaamiot ovat joka viikko käytössä, tykkään enemmän tuosta Aceologysta, Skin Housesta en oikein kun se on sotkeva ja inhottava käyttää. Huygensin kuorinnan ajattelin testata pois pyörimästä. Bentonin Snail Bee hydrocool eye maskit ovat ihania ja lähinnä viikonloppuisin hemmottelen niillä itseäni :) aika kalliita enkä tiedä raaskinko milloin ostaa uusia, mutta ovat ne ihania kyllä. Mulla on välillä tosi turvonneet silmäpussit aamulla joten eye patchit on pelastus! 

En osaa sanoa muuttuiko mun ihonhoito talven jäljiltä, ei ainakaan suuremmin koska en nyt ihme ja kumma ole kokenut ihossa selkeää kuivuuden tunnetta. Toki jos laiminlyön iltarasvailut niin se kostautuu aamulla pintakuivuutena, mutta en koe olevani kuivaihoinen vaan se rasvaisuus on aina ongelmana. Kesän myötä haluaisin kuitenkin muuttaa vähän ihonhoitoa, ottaa mukaan esim kosteussuihkeita kun olen niitä nyt kauneusboxissa saanut. Haluan myös kuluttaa nuo naamiot pois ja ottaa kesäksi käyttöön järeämmät aseet ;)

Miten sun ihonhoito on muuttunut kevään myötä?

14 kommenttia:

  1. Skinfoodin öljyputsari on niin hyvä! Oon laittanu iltaisin joko Holika Holikan 3 seconds starteria tai Normalista ostamaani Revuelen liquid facial exfolintia koska molemmat kosteuttaa tarpeeksi. Iho tuntuu pintakuivalta vaan kuorinnan jälkeen joten kaikki voiteet ja voidemaiset seerumit vaan tuntuvat liialta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Mulla oli Normalissa mielessä se sun kehuma tuote mutta en siitä ryysiksessä sitten jaksanut syventyä ;) Holika Holikan Starter on kyllä hyvä mutta ei ole tullut aikoihin ostettua...

      Poista
  2. Skinfoodin öljyputsari on ihan mieletön<3 Työkaveri just vinkkasi jokin aika sitten, että tota saa Tokmanneilta tosiaan aika reilustikin halvemmalla kuin muualta :D Oon itse maksanut tosta jonkun ~30 euroa about, kun oon netistä tilannut :'D Coxirin toner pitää jossain vaiheessa testata, kun oon tainnut aika lailla kaikki muut Ultra Hyaluronic -linjan tuotteet jo kokeilla! Toisten ihonhoitotuotteista on aina kiva lukea, tässäkin oli hurjasti kiinnostavia tuotteita ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää postaukset on kiinnostavia, itsekin aina bongailen kaikkea ;) ja Tokmannilla voi bongata oikeita löytöjä, en itsekään tuosta kolmee kymppiä mielelläni maksaisi...

      Poista
  3. Feel Free sarja näyttää olevan kehuttu ja edullinen. Itse olen sarjasta käyttänyt Balmy Cleanserin, joka oli kuivalle iholleni tosi ihana, ja taitaa mulla olla tuolla jemmoissa yksi seerumi merkiltä.
    Etanatuotteet kiinnostaa laajemmaltikin kuin Mucin Power Essencen verran, joka oli ihan huippu.
    Tulen sitä varmasti ostamaan joskus myöhemminkin, kun ei se niin kammottavan hintainen ole loppujen lopuksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se ole kallis koska se oli tosi riittoisaa, ja mun iholla tuli sitä heti ikävä kun se loppui. Ostan itsekin sitä joskus lisää ja voisin tuota Feel Freetäkin hankkia enemmän testiin, ihan vaikka kannattaakseni sitä kauneushoitolaa josta sitä otin lahjakortilla :) Mulla on ne pari seerumia niiltä vielä avaamatta. ;)

      Poista
  4. Näitä on aina kiva lukea ja toisen purkkeja ihmetellä. Mulla kevenee ihonhoito keväällä ja kesällä. Ja siirryn pigmenttimuutosten torjumiseen. Pitäiskö kans napata kuva tän hetken ihonhoidosta😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin kyllä kevenee, aamulla on välillä niin hikinen naama että yksi voide riittää ja siksi se aurinkosuoja meinaa jäädä laittamatta... :))

      Poista
  5. Olen varmaan alkanut käyttämään kevyempiä tuotteita, ei enää semmosta kasvojen vuoraamista rasvalla tukkoon kuten talvella. Enemmän ehkä geelimäisiä kasvojenputsareita :)

    VastaaPoista
  6. Skinfoodin puhdistusöljyä haluaisin joskus ehdottomasti kokeilla. Tuo Originsin putsari on hyvä, mullakin yksi taas odottelemassa käyttöön pääsyä. Muistan, että joku joskus kehui jotain Algenistin silmänympärysvoidetta. Että muilla voiteilla ei ollut nähnyt mitään ihmeempiä vaikutuksia, mutta Algenistilla oli. Jospa joskus pääsisi testaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan että tuo Algenist lupasi kaikkea ja muistaakseni oli tosi arvokaskin. Toki mulla juonteet ja rypyt näkee siristäessä enkä voi sanoa tuon niitä poistaneen, mutta uskon että jatkuva sy-voiteen käyttö auttaa ettei ne niin pahasti näkyisi?! Kyllä se ainakin kosteuttaa ja auttaa kutinaan, punoitukseen mitä mulla on sy-iholla :)

      Poista
  7. Vastailen nyt jälkikäteen, kun menneenä kuukautena oli aika paljon menoja. ;)
    Kevään tuotteissa minulla oli käytössä Whamisan päärynähoitovesi ja toukokuun lopusta kesäkuulle Novexpertin polyphenols perfect glow mist -nimihirviökasvovesi. Seerumina käytin Novexpertin C-vitamiinia. Kuumuus ja aurinko lisäsivät näppyjen määrää, niin siihen minulla on ollut käytössä Kypriksen clearing-seerumi. Puhdistuksessa Flow'n balmi ja Laponien puhdistusgeeli sekä konjacsieni. Viimeisin konjacsieni oli jotain sekundaa, kun meni todella nopeasti huonoksi. Se oli sellainen lättänä. Tosin ne tavallisenmuotoiset ovat kestäneet yllättävän huonosti. Viime vuonna oli kestävää lajia.
    Sheet maskeja tuli käytettyä enemmän ja samoin Evolven radiant glow -naamiota.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luen kyllä kaikki kommentit vaikka miten myöhään tulisivat :) Mielenkiintoisia tuotteita sulla käytössä! Konjacsienissä on kyllä eroja, osa kestää pitkään ja osa tosi vähän aikaa. Cailapin sieni on tähänastisista ollut mieluisin ja pisimpään kestävä ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3