torstai 25. maaliskuuta 2021

Vagheggi kynsilakat

Saatu ilmaistuote

Heissan! Tänään testissä minulle uusi Italialainen 5-free kynsilakkamerkki Vagheggi. Sain lakat testiin Kauneudenverkkokaupasta, heidän kanssaan olen tehnyt aiemminkin yhteistyötä mm. Cuccion kynsilakkojen sekä Inebryan hiustuotteiden merkeissä. Vagheggi testipaketti oli runsas, sisälsi monta värilakkaa ja erilaisia alus- ja päällyslakkoja. 

Sarjasta ensin, Kauneudenverkkokauppaa lainatakseni:

Vagheggi Phytomakeup Nail Polish:

  • Ammattikäyttöön suunniteltu italialainen kynsilakka
  • Patentoitu Anti Color Shifting -koostumus takaa uskomatonta syvyyttä sävyihin, antaen kolmiulotteisen viimeistelyn
  • Täydellinen peittävyys ja upean intensiivinen ja syvä väri yhdellä kerroksella
  • Erittäin kestävä ja kiiltävä ammattimainen lopputulos
  • Nopeasti kuivuva ja erittäin pigmenttipitoinen koostumus
  • Ei sisällä tolueenia, parabeeneja, formaldehydiä, ftalaatteja tai kamferia
  • Dermatologisesti testattu
  • 100% vegaaninen & cruelty free

Vagheggi kynsilakka suositellaan käytettäväksi oman primerin ja pohjalakan kanssa sekä käyttämään UV Top Coatia joka kuivuu luonnonvalossa eikä tarvitse uunia. Primer on hyvä steppi jos tuntuu ettei kynsilakka yleensä pysy. Oman kokemuksen perusteella se tuo parempaa pysyvyyttä ( olen kokeillut monien eri merkkien primereita monien merkkien kynsilakkoja kanssa ). Vagheggillä on myös erilaisia aluslakkoja kuten kynnenkovettajaa sekä no-yellow aluslakkaa nudelakan alle. 

Koska testituotteita oli aika paljon, jaan postauksen kahteen osaan. Tässä ekassa osassa näytän lakkojen swatcheja ja toisessa osassa lisää swatcheja sekä kerron enemmän noita hoitolakoista. 

Vagheggi Cyclamen

Cyclamen - Upea punapinkki kevätlakka! Aivan ihana, herkullinen vadelmasävy. Superkiiltävä kynsillä.

Vagheggi Absolute Red

Absolute Red - Peruspunainen, erittäin puhdas ja kaikille sopiva punaisen sävy. Aivan ihana ja näyttävä lakka! Huippu laatu, ei valu kynsinauhoille tai ole ärsyttävä lakata. 

Vagheggi Absolute Red

Vagheggi Rose

Rose - Läpikuultava nude joka ei jää raitaiseksi kynnelle. Sopii ranskalaiseen manikyyriin tai nk.sandwich -lakkauksiin jos joku niitä vielä harrastaa. Harvinaisen hyvälaatuinen lakka kun tälläinen sheerlakka voi toisaalta olla täysi painajainen :D


Vagheggi lakat olivat positiivinen yllätys ja kiva löytää uusi laadukas lakkamerkki. Jo ensivaikutelma näistä oli kiinnostava, lakat tulevat kuvitetuissa eri värisissä pahvilaatikoissa. Lakkapullo on neliskanttinen ja selektiivisen lakan oloinen. Neliskanttinen korkki lähtee helposti irti ja alta paljastuu lakkaamista helpottava pienempi korkki. Lakan suti on "Essiemäinen" eli pyöristetty ja harjakset levittävät lakan siististi kynnelle eikä lakka valu helposti kynsinauhoille. Lakka levittyy kynnelle kauniisti ja peittää jo yhdellä kerrokselle. Laitoin kuitenkin kaksi koska kynsikuvissa kynnen raja saattaa näkyä ja muutenkin haluan että lakka näyttää kuvassa intensiiviseltä. 

Vagheggi lakat olivat hyvin pigmenttisiä mutta helppokäyttöisiä. Kuivumisaika oli aika keskiverto, ensimmäinen kerros oli paksumpi ja toinen ohut paikkailukerros. Jonkun aikaa sai varoa kynsiä koska jälkiä tuli helposti, mutta päällyslakka kuivatti lakan hyvin nopeasti, ja lakkauksen pinta oli geelikynsimäinen, iskuja paremmin kestävä ja superkiiltävä! 
Pidin Vagheggi lakkoja sekä vapaalla että työpäivinä. Paras puoli oli ettei päällyslakka kutista lakkausta vaan kynsien kärjet pysyivät suojattuna. Pysyvyys oli keskiverto eli pari päivää hengailin lakkausta paikkailematta mutta kolmantena päivänä tuli kärkikulumaa ja vaihdoin lakat. Paras puoli oli paksu pinta kynsissä joka tuntui suojaavan hyvin. 


Toisessa postauksessa kerron lisää näistä alus- ja päällyslakoista ;) lakan hinta on 10 e josta olin erityisen ilahtunut, todella hyvä laatu vähällä rahalla. Nykyään kun hyvälaatuisia lakkoja löytyy edullisesti esim.essenceltä niin pitää olla tosi erikoinen että 20 e lakkapullosta maksaisin. Vaikka olenkin vähän sellainen merkkiuskollinen. Näissä kyllä hinta ja laatu kohtaa.

Oletko kuullut ennen Vagheggi -merkistä? Heiltähän löytyy myös meikkejä sekä ihonhoitotuotteita :) kannattaa käydä kurkkaamassa Kauneudenverkkokaupan sivuilta ja tutkailla mitä muitakin tuotemerkkejä sieltä löytyy ;)

11 kommenttia:

  1. Toi jossa on käärme laatikossa, minkä värinen? Ihana kuvitus!
    Mitenkähän tää lausutaan? Vakhekki? 😆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tämä Eva -lakka, sellainen Mauven värinen, en ole vielä lakannut sillä :)

      https://kauneudenverkkokauppa.fi/tuotemerkit/vagheggi/vagheggi-eva-nail-polish-n-80-rose-quartz-kynsilakka-10-ml.html

      Poista
  2. Toi punainen on ihana. Todella klassinen kirkas punainen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ajatella etten joskus tykännyt punaisista lakoista ollenkaan, nykyään voisin aina lakata punaisella!

      Poista
  3. Ihan uusi tuttavuus. Punainen on kaunis. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
  4. Tää onkin mulle aivan tuntematon brändi. Mutta kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta ja upeita sävyjä näyttää olevan! Etenkin tuo ylin vadelmainen sävy on niin upean näköinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli mun suosikki näistä vaikka kaikki oli ihania :)

      Poista

Kiitos kommentista <3