lauantai 20. maaliskuuta 2021

Päivän meikki - Rimmel suosikkituotteet

Saatu ilmaistuote

Rimmel meikit

Sain kivan paketin Rimmelin suosittuja meikkituotteita. Nämä meikit olivatkin kuin aikamatka menneisyyteen, vaikka ei kai siitä nyt niin kauan ole kun Rimmeliä olen käyttänyt ;D ihan aikuisiällä olen löytänyt Rimmeliltä suosikkeja vaikka tavallaan tämä on nuoremmille suunnattu sarja. Täällä ei myydä Rimmeliä ja olen huomannut sen kadonneen esim.Citymarketista ( essence ja Catrice lie tullut tilalle ) mutta esim.Prismasta tätä kyllä löytyy sekä nettikaupoista tietenkin.

Rimmel Stay Matte kokemuksia

Stay Matte kivipuuteri sai Instagram postauksessani kommentteja että tätä tuntuvat käyttävät kokeneemmatkin ja varttuneemmat meikkaajat. Onhan tuote minullekin tuttu mutta jostain syystä en ole sitä aikoihin ostanut. En kyllä osaa sanoa miksi, jotenkin on vaan jäänyt vaikka tämä on mitä loistavin mattapuuteri! Minulla on rasvoittuva änkyräiho joka mattameikkivoiteesta huolimatta kiiltelee jo tunnin päästä meikkaamisesta. Meikki on jo iltapäivällä liejuna kasvoilla joten mun on käytettävä mattaavaa kivipuuteria. 

Rimmel Matte Lips

Levitän kivipuuterin meikkivoiteen päälle kabukilla yleensä, joskus vipalla jos haluan extrakestävän meikin. Tämä mattaa kasvot kyllä tosi hyvin! Jos sellaisesta ei tykkää niin liian puuterisuuden saa pois kiinnityssuihkeella tmv. mutta minulle se katoaa luonnostaan ja rasvaisuuden myötä ihoon tulee eloa. Olen laittanut tätä kevyelti silmien alle eikä ole näyttänyt liian jankilta. Rasvaiselle ja sekaiholle loistava puuteri edulliseen hintaan, minusta puuterit on vähän sellaisia etten huomaa niissä onko kyseessä kallis vai edullinen tuote. Ja sitten kun naama kiiltää puuteroinnista huolimatta, niin en totta puhuen raaski ostaa kallista vaan nuukailen ja ostan hyvää että halpaa :D 


Rimmel highlighter

High`Light Buttery Soft Highlighterit tuli kahdessa eri sävyssä. Vaaleankultainen 001 Stardust ja roosahtava 002 Candlelit. Kermainen butter -koostumus tarttuu kyllä siveltimeen vaikka ei siltä vaikuttaisi, ja tuo upean hohdon poskipäille. Voi käyttää myös luomivärinä tai kulmaluulla. 

Tässä meikissä olen käyttänyt tuota kultaista hillitysti poskipäillä sekä kulmaluulla. Näistä ei jää sellaista palkkia siveltimellä levitettynä koska koostumus on vähän jännä, kermainen ja hillitty juurikin. Luulen että sormin laitettuna voimakkaampi. Oikein mainioita aikuiselle ihollekin koska eivät ole liikaa, kultainen sävy näin talveen/kevääseen ja tuo tummmepi roosaisempi sitten kesään, nyt se erottuu vielä liikaa poskipäillä.



Ripsivärejä tuli sinisessä hylsyssä vedenkestävä Wow Wings ja punaisessa normaali vesipestävä Volume On Demand. Molemmat antavat tuuheutta ja näyttävyyttä. Ripsienpidennysten takia en avaa näitä vielä, onpahan ripsivärejä jemmaan kun otan kuitenkin joskus taukoa ripsistä.



Wonder`Swipe 2-in-1 Liner To Shadow on rajaustuote jonka voit pehmittää myös luomiväriksi. Tämä kuivuu nopeasti joten jos haluat laittaa luomiväriksi, kannattaa tehdä yksi silmä kerrallaan ja pehmentää siveltimellä heti levityksen jälkeen. Tai töpsöttää sormella. Itse käytän näitä ihan perinteisenä eyelinerinä, mulla onkin puuttunut värikkäitä linereita joten kiva oli saada niitä nyt :) Tykkäsin tosi kovasti, tässä meikissä tuo Cool Af joka hetkittäin näyttää siniseltä mutta minusta on violetti!

Mulla on just laitetut ripset joten aika haastavaa meikata niiden taakse mutta sain pienet rajaukset tehtyä. Lineri pysyi hyvin eikä tarttunut viivana kiinni raskaaseen yläluomeen. Tykkäsin ja nämä jää kyllä käyttöön rajaustuotteina. Luomivärit on muuten Inglotilta pinkkejä ja violettia. Keväistä ;)

ripsienpidennykset

volyymiripset



Stay Matte Liquid Lip Color nestemäisiä mattapunia tuli kolmessa eri värissä, kaikki aika samanlaisia ja valitsin omaksi suosikiksi sävyn 210 Rose & Shine jonka näet meikkikuvissa huulilla. Jotenkin arastelen tälläistä puuterista roosaa vaikka se näyttää ihanalta!! Sopiiko se mulle, mitä olet mieltä? On siinä rajamailla onko hitusen liian lämmin mutta jaksaa kirkastaa hampaita ja näyttää jotenkin nuorekkaalta? Koostumus oli loistavat, ei ollenkaan kuiva vaikka on matta. Kestää syömisen ja juomisen mutta sen jälkeen on lisättävä punaa huulten keskiosaan. Näistä täytyy katsoa tarviisinko enemmän sävyjä ;))


Rimmelin meikit. Varmasti moni on käyttänyt, mitä suosikkeja olet löytänyt tältä legandaariselta kulttisarjalta? Mulla on Rimmeliltä yksi kiva meikkivoide joka oli jossain vaiheessa tosi in kauneusbloggaajien kesken. Kirjoittelen siitä myöhemmin lisää ;)


16 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia, eritoten huulipuna on todella viehättävä! Rimmeliltä käytän päivittäin vaaleaa kulmakynää. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos HH, voi muuten olla että jotain Rimmelin kulmakynää olen joskus käyttänyt :)

      Poista
  2. Hyvin käy huulisävy ja ihana meikki!
    Viimeks olen ostanu Rimmeliltä meikkivoiteen ja se on oikein hyvä. Tuo Pink blink on nätti sävy, ei tuossa edes vaikuta liian pinkiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavallaan nuo on samanlaisia mutta kuitenkin erilaisia sävyjä :) ja kiitos :)

      Poista
  3. Voi miten ihana meikki! Tuo huulipuna sopii sulle kauniisti, heti ihastelin sitä <3 Mä tykkäsin myös noista highlightereista todella kovasti, se koostumus oli ihanan kermainen ja näytti iholla tosi luonnolliselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kans ihastellut tuota highlighteria kun se ei näytä viivalta poskipäillä :) kiitos <3

      Poista
  4. Tosi kauniisti sopii tuo huulimeikki sulle. Itse olen ajatellut,että en enää osta Rimmeliltä mitään,mutta sait mut kyllä miettimään,josko sittenkin pitäisi ostaa.Ihanathan noi sun ripset on,mutta kurjaa kun et voi meikata silmiä kunnolla. No ehkä sitten ripsitauolla meikkaat senkin edestä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä tykkään näistä ripsistä ja toki VOI meikata kunnolla, mutta sitten pitää kestää se että ripsiä lähtee enemmän ja huoltoväli olisi lyhyempi. Itse venytän aina siihen kuukauteen kun ei ole vara käydä useammin huollossa :) ja kyllä, taukoa otan joskus ja sitten käytän luomivärejä useammin :)

      Poista
  5. Tosi nätti meikki ja huulipunan väri sopii sinulle.
    Luin tämän postauksen pieneltä ja isolta ruudulta. Oli jännä huomata, miten värit olivat erilaiset kahdelta eri näytöltä ja samaten kulmat. Pieni näyttö muutti huulipunan värin kirkkaaksi pinkiksi. Iso näytti värin roosana.
    Nuo rajausvärit ovat todella ihanat.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) joo ei se mikään hot pinkki ole koska en rohkene sellaisia käyttää :D

      Poista
  6. Kääk katosikohan ed kommentti. Entisaikaan tuli ostettua usein Anttilasta just rimmeliä mutta ei sitten enään :) Mutta Rimmelin perus musta nestemäinen lineri kyllä edelleen mun suosikkihankintoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan että itsekin käytin sitä aina ja just Anttilasta ostin <3

      Poista
  7. Juuri nyt on Rimmelin puuteri käytössä. Ostan aina sitä, mikä sattuu milloinkin tarjouksessa olemaan :D Tuossa on kyllä hinta-laatusuhde aivan kohdillaan.

    Kauniita kuvia sinusta!

    VastaaPoista
  8. Nuo tummat hiukset sopii sinulle hirmu hyvin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3