tiistai 9. maaliskuuta 2021

Mistä ideoita kynsien koristeluun?

Saatu ilmaistuote*

Joskus aiemmin kerroin että laitan pöydälle lakkoja joilla haluan lakata. Ja viereen koristeita joita haluan käyttää. Mutta mistä saan ideoita kynsikoristeluun?

Aika yllättävistä paikoista! Esim.nämä kynnet saivat inspiraation mun petivaatteista ;D meillä on pari lakanaa jotka on sellaista materiaalia että imevät itseensä kaikki karvat eikä ne lähde pyykkikoneessa pois. Niitä sitten käytetään harvemmin ja yksi näistä lakanoista on syvä tumma violetti. Mulla sattui olemaan sen kanssa valkopohjainen tyynyliina jossa vihreitä kukkia. Tajusin että apua mitkä värit, nuo on saatava kynsille!!

Mulla ei oikein ole vihreitä kukkadecaleita, löysin ihan muutamat ja nämäkin on jotkut jämät minkä arkki nyt sitten loppui. Ja siis miten kivasti ne kävi tämän lakan kanssa vaikka emmin käyköhän nämä yhteen ja näkyykö decalit lakan päältä.

Lakka on Depend Casual Chic, kaunis violetti josta en yksinään välittäisi mutta koristeltuna kiva. Violetit lakat on muuten joskus jänniä etten tykkää niistä yksinään, niihin pitää aina yhdistää jotain väriä. Hauska.

NCLA First Base*
Depend Casual Chic*
Kukka Decalit
Essie Speed Setter*

Speed Setter on kyllä hyvä päällyslakka. Kuivaa nopeasti koska on tarpeeksi ohutta. Muistelen ettei sovellu leimausten päälle niin en ole kokeillutkaan. Aika vähän olen nyt leimannut ja ihan siksi kun ei ole sopivaa päällyslakkaa. Enkä halua avata päällyslakkapulloa vaan sen takia että leimaan joskus ja tarviin sen päälle top coatin.


Onko sulla tälläisiä erikoisia inspiraation lähteitä?

15 kommenttia:

 1. On mulla joskus, mutta ei ehkä kynsiin. :D Nätit kynnet muuten, tavallaan talviset, mutta kuitenkin pieni kevään pilkahdus. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat kynnet ja hauska inspiraatio näissä. Itse vedän aina aikalailla yksivärisiksi ja sitten nimetön/peukku ehkä koristeltu vain. Mitään todella huniikkeja kynsiä ei kyllä tule tehtyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvemmin itsekään enää hirmu uniikkeja...Kiitos :)

   Poista
 3. Muistelen kesäisin inspiroituneeni parvekekukista, sen kummemmin ei olectsinmut värimaailmat muualta tarttua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukat onkin niin kauniita että väkisin niistä inspiroituu :)

   Poista
 4. Onpa kauniit kynnet :) ja ihana tuo lakan sävy!

  VastaaPoista
 5. Mää kovasti meinaan tehdä ne Marimekko kynnet joita oot varmaan nähny, mutta en saa aikaiseksi millään, jossain laatassa olis viel sitä kukkaa joka oli yhteen aikaan kovasti in.
  Yleensä instassa tulee jotain kivaa vastaan jota on matkittava.
  Nää on hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mullakin on EHKÄ jossain MoYou Londonin laatassa "Marimekkoa" :)

   Poista
 6. Onpa nätit! Ei välttämättä kuulosta "paperilla" toimivimmalta yhdistelmältä, mutta on tosi nätit kynnet.
  -Tiia

  VastaaPoista
 7. Hauska lukea tällainen postaus.Tulispa inspiraatio tuosta vain. Välillä vaikea päättää millä lakkaisi. ;)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aina poimin jonkun tai sitten jotkut decalit ja niitten ympärilel suunnittelen :) mutta joskus ei vaan keksi kyllä mitään!

   Poista

Kiitos kommentista <3