maanantai 1. maaliskuuta 2021

Maskne ja herkkä iho? Testissä Clarins Calm-Essentiel

Saatu ilmaistuote

Onko ruudun toisella puolella muita herkkäihoisia, masknesta kärsiviä tai couperosan kiusaamia ihoja? Nyt hep ja ota nämä vinkit talteen! Sain Clarinsilta testiin Calm-Essentiel tuotesarjaa ja näistä toivoin apua etenkin talvella riivaamaan couperosaan.

Clarins Calm-Essentiel

Kärsin tosi paljon punoittavasta ihosta joka on etenkin pakkasilla voimakkaimmillaan poskilla. Käytän meikkivoiteena Estee Lauder Double Wearia mutta punoitus on kuitenkin sen verran voimakasta ettei se tahdo peittää. Myöskin maskin alla iho hikoaa, ärtyy ja sille syntyy enemmän epäpuhtauksia. Kaipasin herkästi reagoivalle iholle hellävaraisia tuotteita ja mielelläni testaan tutun ja hyväksi havaitun Clarinsin tuotteita. 

Calm-Essentiel tuotesarja on kehitetty rauhoittamaan, kosteuttamaan, vahvistamaan ja suojaamaan herkkää ihoa. Sarjan tuotteisiin on valittu vain olennaisimmat herkälle iholle sopivat raaka-aineet, Tuotteissa on myski-kukkaistuoksu joka sopii helposti reagoivalle iholle. Muita ainesosia tuotteissa ovat mm.luomukameliaöljy, luomuvalkohurtanminttu, kasviskvalaani ja luomu aprikoosinsiemenöljy. Sarjan pakkaukset on tuotettu kierrätetyissä materiaaleista. 

Clarins Calm-Essentiel

Soothing Emulsion on kaikille ihotyypeille sopiva, päivä- ja yökäyttöön tarkoitettu ohut emulsiovoide, jossa on erityisen maskiystävällinen koostumus. Sairaalatyöntekijöiden testaama voide ehkäisee maskin pitkäaikaisen käytön aiheuttamaa ihoärsytystä. Ihoa rauhoittava emulsio sisältää kasviperäisiä hoitavia aineita kuten luomukameliaöljyä ja muskatellisalviasta uutettua molekyyliä joka rauhoittaa ihoa. Emulsio lievittää ihon kiristelyä ja säännöllisesti käytettyä antaa iholle suojaa ja vahvistaa sitä. Ohut mutta miellyttävä koostumus joka helpottaa iho-oireita ja tuntuu iholla rauhoittavalta. Ihana tuote talviaikaan! Tuotteen koostumuksesta 96% on luonnosta peräisin olevia luonnollisia raaka-aineita. 50 ml / 50 e. 

Redness Corrective Gel neutralisoi punaisuutta iholta ja onkin mainio tuote meikin alle! Geelimäinen koostumus on itselle mieleen koska se itsessään tuntuu jo viileältä ja ihoa rauhoittavalta. Hennon vihreä värisävy on punaisuutta korjaava ja ainakin mun ärtynyt iho juurikin helottaa välillä ihan kunnolla, niin paljon että on vaivaantunut olo meikittä. Levitän tätä geeliä punoittaviin poskiin ja epäpuhtaalle alueille maskin alle. Tässäkin on 95% luonnollisia ainesosia. 30 ml / 36 e.

Clarins Calm-Essentiel

Restoring Treatment Oil on ihoa välittömästi rauhoittava hoitoöljy. Se sisältää 98% luonnosta peräisin olevia raaka-aineita. Kamelia - ja luomuaprikoosinsiemenöljyä sisältävä hoitoöljy voidaan käyttää 10-20 päivän tehokuurina, sopien aamuin illoin käytettäväksi. Hoitoöljy rauhoittaa ja ravitsee ihoa sekä suojaa sitä ulkoisilta ärsykkeiltä. Öljy sopii meikin alle kevyellä annostuksella mutta parhaimmillaan yöllä viimeisenä steppinä ihonhoidossa. Ihana luksustuote! 30 ml / 67 e.

Clarins Calm-Essentiel

Talvella iho on kyllä kovilla monista eri syistä. Maskin käytöstä puhumattakaan. Onneksi hyvillä ihonhoitorutiineilla ja tuotteilla ihoa saa rauhoitettua, mutta ei tuo couperosa mitenkään kiva juttu ole. Onneksi se kesällä rauhoittuu mutta ihollani on kyllä aina punoitusta. Kuten aiemmin mainitsin, mulla on hieman vaivaantunut olo meikittä jos kasvoni punoittavat voimakkaasti. 

Olisikin mukava kuulla oletko sinä löytänyt hyviä tuotteita rauhoittamaan couperosaa tai masknea? Miltä Clarinsin tuotteet vaikuttivat?

2 kommenttia:

  1. En ole käynyt koskaan kasvohoidossa joten kukaan ei ole sanonut että mulla oliis couperosaa eikä mielestäni kasvot niin punota että olisi :) Nämä vaikuttaa hyviltä, tuotteet on varmasti huippuhyviä. Tulee hankittua liian vähän clarinsin kosmetiikkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Clarinsin tuotteet on ihania <3 ei liian hintavia ja laatu on loistava. Mä olen käynyt joskus vuosia vuosia sitten kasvohoidossa, mutta itse olen tuon couperosan havainnut kun se etenkin talvella häiritsee...

      Poista

Kiitos kommentista <3