lauantai 13. maaliskuuta 2021

Goodiebox maaliskuu 2021

**Mainoslinkki

Heipat ja ihanaa kevättä! Maaliskuun Goodiebox tuli jo torstaina mutta hain sen eilen ja postailen vasta tänään :) olin täysin spoilaantumatta mutta jostain fb:n keskustelusta luin tämän p*skimmaksi boksiksi ikinä ja mietin mitähän siellä paketissa odottaa :D aina ei kannata uskon muiden mielipiteitä vaan muodostaa omansa hetken boksia makusteltuaan. 

Putting Myself First -teemainen boksi sisälsi 5 täysikokoista tuotetta ja yhden pienemmän. Boksin hinta on 24,90 e per kuukausi ja ensimmäisen boksisi saat puoleen hintaan tilaamalla linkkini kautta. Boksi lupaa olla aina vähintään 70 e arvoinen ja tässä kuussa se ylittyi taas reippaasti. 

Maaliskuun boksi oli kaunis, tykkäsin vihreästä väristä ja pinkistä paperista. Kivaa kun pahvinen saatekortti on palannut ja tuotteet näkee heti siitä. Hinnatkin on merkitty hyvin ja mainittu mitkä tuotteet ovat full size. Sisältö oli monipuolinen ja taas kerran täynnä uusia tuotemerkkejä, ainoastaan Moshi Moshi Mind ja Niré Beauty olivat tuttuja ennestään.

Rabens Saloner meikkipussi / arvo 30 e
Aika arvokas meikkipussi joka onkin valmistettu kokonaan polyesteriksi sulatetuista muovipulloista! 100% RPET mittatilaustyönä valmistettu meikkipussi, olisipa ihana lahja kierrätystä ja tälläistä asiaa erityisesti arvostavalle ihmiselle. Olen ostanut itse kalleimmat saman hintaluokan meikkipussini Jeffree Starilta ja kovasti yritän tässä pohtia mikä tästä tavallaan tekee yhtä hyvän, tämä kun on kuitenkin pussukka eikä kannettava laadukas meikkilaukku johon mahtuu useampi iso paletti.

The Beauty Crop Wing Woman eyeliner / arvo 15 e
Arganöljyä ja lakritsia sisältävä eyeliner! Onkohan tämä hyvä ettei leviä herkästi? Raskailla luomilla tarviaa olla todella laadukas lineri eikä suttaava tule kuuloonkaan. Taidan lueskelle ja kuunnella ensin muiden mielipiteitä että korkkaanko itselle vai laitanko eteenpäin. Kivan kuuloinen tuote kuitenkin ja kiva saada tältä merkiltä meikkejä boksiin!

Niré Beauty pinsetit / arvo 16 e
Hyville pinseteille on aina käyttöä. Kauniin ruusukullan väriset pinsetit noukkivat ne pienimmätkin ärsyttävät karvat. Menevät kyllä testiin! Jos en tykkää kulmien nyppimisessä eivätkä nämä voita Tweezermaneja, niin kynsien koristelu puuhissa on aina pinseteille tarvetta kun laittaa esim. siirtokuvia tai timantteja ;)


Bioderm Sensibio puhdistusgeeli / arvo n.10 e
Vaahtoava puhdistusgeeli, eikös tämän merkin pitäisi olla ihan hyvä? En varmaankaan ota kuitenkaan itselle käyttöön kun tuo propanediol ärsyttää silmiä, ja etenkin putsareissa olen tarkka. Tavallaan tekisi mieli kokeilla mutta saattaa jäädä käyttämättä. Puhdistusgeelistä kyllä tykkäisin mutta vaahtoavat tuotteet ei ole hyviä mun herkille silmille. 

Moshi Moshi Mind käsidesi / arvo 11 e
Boksin pettymystuote minulle. Olkoonkin käsirasvaksi muuttuva käsidesi, mutta kauneusboksista en halua käsidesejä. Vaikka kuinka ajankohtaisia olisivat. 

Marie-Stella-Maris Lip Balm / arvo 12 e
Minttuista boostia antava 100% luonnollinen huulibalmi. Ihanalta kuulostaa, sisältää myöskin sheavoita, manteli- ja jojobaöljyä. Olispa tämä huippuhyvä koska etsin aina sitä täydellistä huulirasvaa ja minttuinen fiilis on mieleeni :)

En hyppinyt riemusta kattoon, boksista jäi kyllä puuttumaan wautsi wau -tuote. Nyt kun boksi maksaa kaikille liki 25 e, luulisi hieman tasonkin nousevan. esim. pinsettejä löytyy kaikilta ja meikkipusseja on varmasti monilla yllinkyllin. Lisäksi tuon pussukan arvo tuntuu aika korkealta jotenkin ulkomuotoon ja laatuun katsoen, mutta kuten sanoin, olen niin moukka etten ymmärrä tälläisten hienouksien päälle. Olispa kiva saada boksista laadukkaita luomivärejä ( paletteja ) tai pitkästä aikaa kangasnaamioita. Kynsijuttuja tulee Goodieboksissa tosi vähän. Mitähän siis ensi kuussa, jäämme odottamaan. Vaikka tämä boksi oli vähän vaisu tai ainakin mitä lueskelin, ei monellekaan mieluinen niin palautetaanpa mieleen ne Bette Box -läyhäykset, hammastahnat ja halvat markettituotteet ;) onhan tää Goodiebox ihan eri luokkaa kuitenkin ;))

Goodieboxin pääset tilaamaan **tästä.

Olisitko sinä tykännyt sisällöstä?

6 kommenttia:

  1. Nyt kyllä ei ihan arvo ja sisältö olleet linjassa. Boksi alkaa olla niin kallis vaikkapa LF:n verrattuna, että kyllä olettaisi saavansa aika timanttista sisältöä eikä käsidesejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo käsidesi oli kyllä pohjat, en vaan jotenkin tajua miten se kauneusboksiin liittyy :) timmanttista sisältöä odotellessa kun hintakin alkaa olla korkea bokseja vertaillessa.

      Poista
  2. Ainoa kiva on Bioderma, edullinen toki, mut vihdoin sitä saa Suomesta. JEE! :D

    VastaaPoista
  3. Boksin hinta alkaa olemaan aika kallis nyt kun jokainen maksaa tosiaan tuon 25 eur boksista, en haluaisi saada 30 euron arvoiseksi arvioitua turhaketta eli tuota meikkipussia ainakaan tästä. Mikä tahansa edullisempikin fiksu suihkugeeli tai ihonhoitorasva olisi ollut mielestäni parempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai joku meikkituote olisi kelvannut meikkipussi tilalla ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3