perjantai 12. maaliskuuta 2021

Ruskeita volyymiripsiä ja meikkejä

Saatu ilmaistuote*

Kevättä kohti mennään ja se tietää aurinkoisempia päiviä. Ja se tietää meikkikuvia!! Tässäpä muutamia sellaisia ;) voi kun aina olisi sama valo kun tässä ensimmäisessä meikissä. Kuvaan luonnonvalossa, mulla ei ole mitään rengasvaloja tms tms. niin aina kelin armoilla mennään.

halo eyes meikki

red halo eyes

Morphe x Jacklyn Hill The Vault - punainen halo eye meikki. Tästä halomeikistä on kyllä tullut uusi lemppari, saa tungettua meikkiin räikeitäkin värejä ilman että ne näyttää liialta.

ruskeat volyymiripset

Clarins Palette Ombre 4 -paletti sävyssä Flame* ja toinen halo eyes punaruskeilla sävyillä :D

volyymiripset

volyymiripset nurmes

Postauksen ensimmäinen Morphe -meikki on tehty ennen huoltoa, nämä heti huollon jälkeen. Kokeiltiin tummanruskeita ripsiä entisten mustien sekaan. Ollaan myös vähennetty pituutta ja onhan nämä nyt paljon lyhyemmät kuin alussa. Muutamia pitkiä on vielä joukossa mutta siitä ne karisee. Luomet ripsien takana on tosi hankala meikata ja tykkäisin kuitenkin edelleen käyttää luomivärejä. 

Moni kommentoi blogissa ja Instassa miten rumat mun kulmat on ja ripset liian pitkät. Joo, mutta entäs jos mä itse tykkään tälläisestä lopputuloksesta? En tykkää luonnollisista kulmista ja kun mulla ei_yksinkertaisesti_ole_kulmia niin pakkohan ne on piirtää. Ja kuvittele miten onnettomat mun silmät on jos ei ole ripsiä. Nyt ripset peittävät raskaat luomet ja tekevät silmistäni nätimmän näköiset.

En minäkään ikinä kommentoi kellekään miten luonnollisesti meikatut kulmat tai meikkaamattomat olisi rumat, tai miten jonkun pitäisi meikata enemmän tai jonkun meikkityyli on kamala. Sillee olisi hyvä tapa ilmaista asia nätisti ja yksinkertaisesti pitää suu kiinni jos tahallaan pitää toista loukata. Tai yksinkertaisesti olla seuraamatta jos ei miellytä. Näin minäkin teen. ¨

Ja siitä seuraten, kaivan lisää verta nenästä. Tämäkin meikki on monella varmasti liikaa mutta jestas kun olisi kiva käyttää pitkästä aikaa värejä!!

värikäs meikki

Meikkasin vähän unholassa olleella värikkäällä Urban Decay Tenant -paletilla joka oli siinä Jean-Michel Baquiat kokoelmassa. Huomaa että taidot värikkäiden ja pigmenttisten meikkien kanssa on hukassa, mutta tämäkin paletti on niiiin pigmenttinen että turkoosi ja sininen sekoittuvat helposti keskenään. Eikä huomaa että aurinkopuuteria on käytetty häivytyksen pohjana. 

sininen meikki

Tässä on ripset pari viikkoa laiton jälkeen. Onhan niitä jo karissut mutta ihan freesit silti. Tummanruskeat ripset ei minusta näy mustan seasta ellei katso sillee sivuttain pielistä ja tiiraile tarkkaan. Olisin tykännyt laittaa tämän meikin kanssa mustan sisärajauksen mutta ei mun silmät kestä. Jotenkin mun silmät herkistyy aina kun vien sutia ja luomiväriä alaluomella ja tuokin määrä oli jo siinä ja siinä alkaako tulva. Aika rankka meikki mutta hieno ja hyvä kun ihmiset vilkaisee kaupassa pariinkin otteeseen. Kukaan meikkaa tällä kylällä tällee :DD

Mitä sun kevääseen kuuluu?

36 kommenttia:

  1. Pitäisi joskus kokeilla tuota halomeikkiä. Mulla on teoria, ettei se sovi mun luomille ja kiinnostaisi nähdä onko näin. Siskolleni on kiva antaa paletteja lahjaksi, hänellä on usein alimman kuvan kaltaisia meikkejä. Kyllä sellaisia piristää katsella. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Minusta sen varmasti saa sovellettua kaikenlaisille luomille :) Ihanan kuuloinen sisko sulla! Omani asuu kaukana ja tosi harvoin nähdään..

      Poista
  2. Mielestäni ripsesi ovat tosi kauniit!

    VastaaPoista
  3. Heh, pienellä paikkakunnalla asuneena voin kuvitella, kuinka paljon huomiota herättää jos joku meikkaa vähän näyttävämmin. Täällä kaupungissa taas kukaan ei kiinnitä huomiota mihinkään "valtavirrasta poikkeavaan" ulkonäössä ja musta se on ihanaa. Muistan, kun mua teininä pidettiin turhamaisena ja sanottiin, että "sinäkin jaksat sitä naamaas maalata, iho menee vaan pilalle" kun tuolloin vielä luultiin, että esim. puuterin käyttö tukkii ihon. No eihän ne sen aikaiset meikit olleet mitenkään ihoystävällisiä, mutta eikö vaan voisi antaa ihmisten näyttää siltä kuin ne ite haluaa. Mulla nousee heti paineet, kun vaan ajattelenkin tätä.
    Ihmeellistä kommentointia kyllä joiltakin. Jos ei ole mitään kivaa sanottavaa, niin eikö vois olla vaan hiljaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin on varmasti enemmän meikkaavia, pieniä toimenpiteitä tekeviä ja muutenkin "valtavirrasta poikkeavia", mutta liikunko itse sitten eri porukoissa kun en kyseisiä henkilöitä usein näe. Toki ihmiset sitten panostaatapahtumiin mutta itse kun panostan ihan arkenakin. Ja mun miehen mielestä ei tarviisi meikata niin paljoa :D

      Poista
  4. Ihmiset on ihan peestä. Miksi ihmeessä pitää mennä haukkumaan ja tekemään toisen mieli pahaksi. Ei kaikesta tartte tykätä, mut ei sitä tartte ääneen kertoa. Nätisti sanotut vinkit on sitten asia erikseen. Ihan parasta, että vedät omaa linjaa ja uskallat näyttää itseltäsi vaikka kylillä katsovat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mses :) mullakin on tapana olla hiljaa vaan enkä ikinä sanoisi että onpa rumat ripset tai hirvee meikki..päinvastoin yritän aina kehua ja sanoa jotain kivaa :)

      Poista
  5. Ihanat meikit ja ripset sopii hyvin sulle <3 tosiaan on käsittämätöntä, miten aikuiset ihmiset käyttäytyy välillä somessa. :E

    <3 Charlotta
    https://www.charlottaeve.com/fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mä tykkään kyllä tosi paljon näistä ripsistä kun raskaiden luomien alta se ripsari ei ikinä näkynyt minnekään :)

      Poista
  6. Upeita lookkeja! Tuli niin kivasti kevät ja kesä mieleen näistä meikeistä :)

    VastaaPoista
  7. Minusta on kiva, että meikkaat rohkeillakin väreillä. Osaat meikata todella kauniisti, eikä vahvatkaan värit näytä silmissäsi suttuisilta. Minun mielestäni kulmasi on kauniit ja luonnolliset. Eikä ripsetkään ol3 liian pitkät 😅 Älä välitä ilkeistä kommenteista! Minä ja varmasti moni muukin lukee blogiasi ja katsoo meikkikuviasi sen takia, että osaat meikata. Jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
  8. Jokainenhan saa meikata juuri niinkuin haluaa, ei siinä pitäisi olla kenelläkään mitään mukisemista. Ymmärrän että esim. palvelualoilla voidaan edellyttää siistiä ulkonäköä, mutta vähän voimakkaampi tai värikkäämpi meikki ei nyt kenestäkään tee epäsiistiä, päinvastoin. Kulmakarvoissa on myös se ominaisuus, että kuvissa lopputulos näyttää helposti erilaiselta kuin luonnossa. Itsellä tulee tosi helposti kaljuja värittömiä kohtia näkyviin kuvissa, riippuen siitä mistä suunnasta valo kulmiin osuu. Todellisuudessa kulmissa on kuitenkin väri tasaisesti, minkä sille tekee jos vaaleat ja hennot kulmat tekevät osittaisen katoamistempun kuvissa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet muuten ihan oikeassa! Näkyy minunkin kulmissa se miten ne teen, mutta ei se luonnossa niin erotu. Ripset auttaa tuossa meikkaushommassa paljon, en meikkaa töihin kovinkaan värikkäästi, siihen ei varmaan mummot tottuisi. Kaupungissa sillä ei taas ollut väliä. Eikä se värikäs/voimakkaampi meikki pysy kun tulee hiki ja raskaat luomet ;) mutta sitä hain että täälläkin on parissa ammatissa voimakkaammin meikattuja naisia niin en missään nimessä koe sitä epäsiistiksi tai epäammattimaiseksi, päinvastoin. Kiva vaan katsoa :)

      Poista
  9. Mä en ymmärrä tollasta kommentointia. Mitä helvetin riemua siitä on kennellekään?! Ihmisillä on jotenkin hämärtynyt sen oman mielipiteensä kertomisen tärkeys, kun kommentointi on niin helppoa? Eikä osata ajatella, että ollaan kommentoimassa suoraan jollekin yksityishenkilölle hänen ulkonäköään. Ei munkaan naamaan sopisi tuollaiset tarkat kulmakarvat, enkä osaisi sellaisia piirtää. Puhumattakaan että osaisin tehdä noin näyttäviä ja upeita meikkejä. Mutta voin ihan vaan ihailla.
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia, nykyään osataan olla ihan hirveitä ja fb keskusteluissa valitettavasti ihan omalla naamalla. Instassa piiloudutaan feikkinickin taakse mutta siellä onneksi pystyy estämään ikävät kommentoijat, sellaiset jotka vaan jatkavat ja jatkavat. Satunnaisesta kommentista en loukkaannu mutta jos se jatkuu koko ajan niin ei sellaisesta voi olla piittaamatta :/

      Poista
  10. Ai niin, tykkään ripsistäkin tosi paljon. Mullakin oli joskus ja olis kyllä kivat. Mulla vaan se liima ärsytti silmiä tosi paljon. Tosin pitäisi ehkä kokeilla uudestaan. Ehkä aineet ja laittajat ovat vähän kehittyneet 10 vuodessa...
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti on kehittyneet! Mä en ole saanut liimasta ärsytystä enkä toivottavasti saakaan. Aion kyllä ottaa näistä taukoa ensi talvena, mutta vielä ei raaski kun onhan nämä vaan niin ihanat <3

      Poista
  11. Oi miten kauniita meikkejä ja varsinkin tää viimeinen on aivan upea! Mä tykkään värikkäistä meikeistä tosi paljon, mutta välillä tulee mietittyä, että mitä jos muut katsovat oudosti esimerkiksi vaikka kaupassa. Mutta värikkäät meikit ovat ihania ja tuovathan ne piristystäkin elämään :)

    En kyllä ymmärrä yhtään, että miksi pitää haukkua toisia ja toisten meikkejä :/ Jos ei tykkää jostain, niin pitäisi sitten ihan itsellään sen mielipiteen. Ei kai tuolla ole muuta tarkoitusta, kun yrittää tehdä paha mieli. Mun mielestä nuo ripset ja kulmat sopivat sulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja pääasia että itse niistä tykkää :) mulla on nykyään niin arkiset hiukset että haluan sitten muulla tavalla näyttävyyttä kasvoille ;)

      Poista
  12. Nättejä meikkejä taas, ja tuo sinivihreä on kaunis yhdistelmä!

    Mielenkiinnosta kysäisen että miksi et muuten ole koskaan ostanut kuvausvaloa itsellesi? Tulisi varmasti ahkeraan käyttöön joten ihan perusteltu ostoskin olisi :) Itse en niistä enempää tiedä, mutta voisin kuvitella että nykyteknologialla saa jo aika kätevän kokoisia mutta tehokkaita valoja ok hintaan. Näin oletan kun suunnilleen kaikilla muilla valot löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) nyt kun kysyt niin en oikein tiedä? Kai mä ajattelen etten tarvii? Mulla on tuo "pikku studio" kynsikuviin ja tuotekuviin talvella, mutta koska en tee instaan meikkivideoita niin en ole kokenut tarvetta valoille. Joskus halusin niitä isoja studiovaloja mutta ei niille ole tilaa, en osaa asentaa ja ne on tosi kalliit. Valoja tarviisin lähinnä pahimpien talvikuukausien aikaa jolloin valo on niin kylmä että meikkikuvissa iho näyttää kuolleelta. Tulishan sillä kivempia kuvia ;)

      Poista
  13. Minusta olet tosi nätti ja on hienoa että uskallat olla oma itsesi! Pitkillä tai lyhyillä ripsillä, piirretyillä tai luonnollisilla kulmilla, meistä jokainen on arvokas. Muista että ilkeillä kommentoijilla on itsellään vain paha olla joten yritä olla välittämättä. Kiitos kun jaksat päivittää blogia ahkerasti. Aurinkoa päiviisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoistasi ja ihanaa kevään odotusta sinulle <3

      Poista
  14. Oi miten upea toi värikäs meikki!! Pitäisi itsekin kokeilla taas jotain vastavaa, kun käytän niin vähän mitään sinisen tai vihreän sävyjä luomilla :D Edelleenkään en jaksa ymmärtää sitä muiden ulkonäön haukkumista, enkä voi käsittää miten kukaan jaksaa vaivata päätään sillä millaiset kulmat tai ripset sulla on. Mutta toisaalta kai jotkut sitten saavat iloa elämäänsä siitä, että pääsevät haukkumaan ja kritisoimaan muita. Sääli sinänsä ja kertoohan se paljon ihmisestä näiden kommenttien takana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) en ymmärrä minäkään kun en sellaista harrasta, osaan olla hiljaa jos joku asia ei miellytä. Tai en seuraa sellaisia joiden tyylistä en tykkää tai en saa inspistä :) ei mun tarvii alkaa kommentoimaan :)

      Poista
  15. Monien mielipide tuntuu olevan luonnollisten kulmien kannalla. Mulla itsellä on aivan eriparia kulmat eikä kasvattaminen auta kun ne vain ovat täysin eri paria.
    Tykkään meikata muuten huolella, vähän niinkuin sinäkin, että huolella pohja sekä luomivärejä ja ai kamala miltä ainakin omaan silmään kasvot näyttää jos muuten tiptop kaikki, paitsi kulmat rumat eri pariset lirut!
    Kyllä ne skarpit kulmat "kruunaa" kasvot ja kokonaisuuden :) tämä minun mielipide, mutta pointtina siis että huolitellut kulmat sopii sulle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama mulla, toinen kulmakarva on täydellinen mutta toinen kasvaa harvempana. Ei taida kellään olla prikulleen identtiset, täydelliset kulmat :) Kiitos ja minusta huolitellut kulmat kruunaa kokonaisuuden just vaikka huonoja kulmakarvapäiviä on mullakin ;)

      Poista
  16. Antaa rumien huudella 😂
    Kivoja meikkejä ja ripset on tosi kauniit, tekee taas mieli itsekin ottaa, mutta pysytään kynsissä nyt toistaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *apina peittää silmät* -hymiö!! Joo, mä pysyn näissä ripsissä nyt, kampaajaa pitkitän ettei joka huollossa ja paikassa tarviisi rampata ;D ne sun kynnet on ihkut!!

      Poista
  17. Kivoja meikkejä teit. Sopivat sinulle hyvin.
    Kiva vain, kun pystyt erottautumaan omalla tyylilläsi. Makuja on monia.
    Ihanaa kevättä, kyllä se vielä saapuu. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
  18. Koen kulmasympatiaa sulle, itsellä oli joskus todella pitkään kaljut laikut kulmissa kunnes ne sain kasvamaan. Sinänsä en itse saanut siitä lokaa niskaan joka on ihan järkyttävää. Tuo sinikeltainen luomiväri on upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minun nuoruudessa ei ollut niitä koloja kulmissa ( emo?! ) vaan kaikki ajeli ne pois ja piirsi uudet tilalle :D monella ne luonnollisemmat oli tosi hyvän malliset mutta muodin mukaan piti mennä..

      Poista

Kiitos kommentista <3