keskiviikko 3. maaliskuuta 2021

Oriflame The ONE Expert Care kynsienhoitotuotteet

Saatu ilmaistuote

Pitkästä aikaa uusia kynsienhoitotuotteita testiin! On kivaa kokeilla uutuuksia kun ei voi ikinä tietää löytyykö sieltä joku uusi suosikkituote jota aletaan hehkuttaa kynsiharrastelijoiden keskuudessa ;) Oriflamen kynsituotteet on mulle ihan uusia tuttavuuksia, mulla on kokeilussa aluslakka, kynsilakanpoistoaine, kynsiöljy sekä yönaamio kynsille! Heillä olisi ollu kynsiseerumikin joka olisi kovasti kiinnostanut, mutta se uupui pr-paketista :) 

Oriflame The ONE Expert Care

Kynsi- & kynsinauhaöljy tuoksuu ihanalta ja sisältää manteliöljyä, aloe veraa ja skvalaania. Helppo annostelijakynä on miellyttävä käyttää ja kulkee hyvin mukana. Tälläisenä kylmänä vuodenaikana kynsiöljy on aivan ehdoton, jos käytät pelkkää kynnenkovettajaa, kynsistä tulee liian kovat ja ne napsahtavat helposti poikki. Öljy lisää kynsiin joustavuutta ja sitoo liuskottuneita kynsinauhoja takaisin yhteen. Laitan öljyä aina kynnen alle sekä päällispuolelle, hieron ja annan vaikuttaa puuvillahanskojen sisällä. Tämä öljy on mukavan paksua ja vaikuttaa hyvin hoitavalta. Suosikkini näistä tuotteista! 2 ml / 12 e.

Overnight-kynsinaamio soveltuu vauritoituneille ja ylikäsitellyille kynsille. Mietin olisiko tämä loistava esim.rakennekynsien jäljiltä? Tai tehohoitona pakkasien jälkeen jolloin kynnet ovat olleet kovimmillaan. Kynsinaamio kosteuttaa kynsiä, lisää niiden joustavuutta ja ravitsee kynsiä yön aikana. Urea, pantenoli ja punaleväuute vaikuttavina aineina. Naamiota suositellaan levitettäväksi paljaille kynsille ennen nukkumaanmenoa eikä kynsiä saa enää kastella. Aamulla naamio pestään pois saippuavedellä. 

Tämä on aika paksua, tahmeaa ja tavallaan lakan tapaista ainetta, ei siis imeydy heti kynteen joten itse käytän puuvillahanskojen sisällä. Kynsiin jää hieman karvoja ja haituvaa kiinni joten huolellinen pesu on kyllä tärkeää tämän jälkeen. En ole aiemmin vastaavaa tuotetta käyttänyt mutta ihanaa kun kynnet saavat hoitoa yön aikana :) en ole usein ilman lakkaa mutta joskus viikonloppuisin, ja silloin tämä tuote on paikallaan. Toki tätä voi käyttää vaikka joka yö kynnen alapuolella, jos kynnet ovat lakattu mutta aamupesu on suotavaa, koska tosiaan kerää kaiken nöyhdän ja karvan. 8 ml / 11 e.

Extreme-kynnenkovettaja vahvistaa heikkoja, hauraita ja lohkeilevia kynsiä. Vaikuttava aineena kalsium, joka suojaa kynsiä murtumiselta, halkeilulta ja lohkeilulta. Kynnet tuntuvat vahvemmilta ja paksummilta ja aluslakka lupaa tuloksia kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen. Paras tulos saataisiin mikäli tätä käytetään paljaille kynsille kaksi kertaa viikossa, mutta itse käytän aluslakkana aina kynsien lakkaamisen yhteydessä. No, vähän sama asia se on ;) mutta sopii kynsille yksinään jätettäväksi koska on kauniin nuden väristä. 8 ml / 11 e.

Oriflame kynnenkovettaja

Fast & Gentle kynsilakanpoistoaine sisältää hoitavaa kasviöljy-yhdistelmää koostuen manteliöljystä, rypälesiemenöljystä, auringonkukansiemenöljystä ja e-vitamiinista. Asetoniton kynsilakanpoistoaine ei kuivata kynsiä ja tuoksuu hyvältä, tästäkin pidin vaikka ei peittoa aiempia suosikkejani. 75 ml / 11 e.

Löytyykö lukijoilta kokemuksia Oriflamen kynsienhoitotuotteista? Etenkin siitä seerumista, kannattaako laittaa tilaukseen? Oriflamen tuotteita voit ostaa oman tutun myyjäsi kautta tai suoraan Oriflamelta.


4 kommenttia:

 1. En ole kyllä kinä käyttänyt Oriflamen kynsituotteita. Tuollainen kynsinaamio olisi varmasti hyvä just rakenne tai geelilakkauksien jälkeen. Taukoa ei kyllä ole tullut pidettyä näistä juurikaan nyt kun on tottunut käyttämään jatkuvasti geelilakkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niihin kyllä varmasti jää koukkuun kuten ripsiinkin :D

   Poista
 2. Mie tilasin pari kk sitten tuon kynsilakanpoistoaineen ja viimeisimmässä tilauksessa tuon aluslakan, en ole vielä tosin kumpaakaan korkannut, kun käytän vanhempia tuotteita ensin pois (nimim. Anttilasta ostettu Rimmelin aluslakka menossa nyt) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua :DD muistan kyllä Anttilan, kosmetiikkaosasto oli kyllä ihana!

   Poista

Kiitos kommentista <3