tiistai 23. maaliskuuta 2021

Mun Jeffree Star meikkikokoelmani

 **mainoslinkki

 

Kuvasin joskus aiemmin oman Jeffree Star meikkikokoelmani Instagramin puolelle ( @tainacharming ), mutta koska kaikkea on tullut lisää, halusin kuvata nämä tännekin ;) Kokoelmani on pieni, osasta tuotteista olen luopunut kuten Thirsty -paletista ja joistain mattalakoista, mutta tässä tämänhetkiset. Monia tuotteita on koko ajan ostoslistalla ja pikku hiljaa niitä hankin.

Sarcophagus on vähän pehmeämmän shampanjainen Skin Frost -highlighter. Hyvä pigmentti ja helppo laittaa. Olen lukenut että JS:n highlightereissa on vähän eroja, toistaiseksi olen hankkinut vain kaksi tälläistä yksittäistä neutraalin väristä.

Ice Cold on taas kylmempi ja näyttävämpi Skin Frost. Tämä oli ensimmäinen JS -highlighterini ja jos haluaa jonkun todella näyttävän ja takuuvarmasti pigmenttisen sävyn, niin se on tämä. 

Cavity -highlighter paletti oli jotenkin pakko saada vaikka en käytä värikkäitä highlightereita. Minusta tämä oli vaan niin hieno ja ajattelin käyttäväni sävyjä luomella. Ihana niinkin ja tuo hammaskuvio on hienoimpia JS palettien painettuja kuvioita ;)

Monesta mattapunasta olen luopunut kun maku aina muuttuu mutta nyt omistan;

Lord Star huulikiillon joka on upeasti kimaltava purppura.

Silk Robe on huulet peittävä vaalea nude. 

Wifey on minulle täydellinen punainen, huulia kirkastava kylmä sävy. 

Hidden Hills on hieman vaaleanpunainen ruskea nudesävy. 

Calabasas ja Gemini ovat molemmat pehmeitä ruusuisia, nudepunaisia sävyjä.

Mini Controversy on ihan kiva paletti, ehkä hieman vähälle käytölle jäänyt vaikka periaatteessa tässä on mieluisat värit. 

Mini Breaker sen sijaan on mieluinen värikäs paletti. Kaikki violetit ja vaaleanpunaisen sävyt on upeita ja tuo yläkulman sinappinen ihana. Oikeestaan täydellinen paletti vihreille silmille :)

Mini Orgy on ollut myöskin vähällä käytöllä. Aika vähän tulee käytettyä shimmereitä vaikka haalin niitä kokoelmaani ;D tämä on kuitenkin kaunis sisältäen upeita nudeja jalokivisävyjä. 

Beauty Killer oli ihka ensimmäinen JS -meikkituotteeni. Muistan että mietin pitkään raaskinko ostaa, sitten oli joku pieni alekoodi ja siitä se keräily lähti. Ihastuin heti laatuun ja ajatukseen ettei kaikilla ole näitä meikkejä. Uniikkius ja upeat meikit. Tämäkin on upea paletti kun ajattelee napit neljän kokonaisuuksina ja taiteilee meikin sen mukaan :)

Androgyny ihastutti upeilla petrooleilla ja armeijanvihreillään. Täydellinen paletti vihreille silmille, tosi monta mulle mieluista ja mun silmiä korostavaa väriä. Upea laatu, ei kyllä ole suuremmin tarvinnut JS paletteihin pettyä vaan aina näillä taiteilee monimuotoisia uniikkeja meikkilookkeja.

Blue Blood on sinisten luomivärien ystävän unelma. Rakastan kun tässä on persikkaisia ja vaaleanpunaisia sävyjä mukana. Ihastuttavat glitterit ja näyttävät, pigmenttiset shimmerit. Tykkään tästä kokonaisuudesta ja olen tehnyt tällä tosi kauniita meikkejä. 

Blood Sugar on käsittääkseni Jeffreen suosituin luomiväripaletti. Tavallaan jännä kun onko punertavat sävyt niin suosittuja? Toisaalta vanha paletti niin onhan tätä ehditty ostaa. Tämä on Jeffreen ekoja isompia paletteja ja muistan että tämänkin ostamisen kanssa sai taistella. Ja voi sitä onnenpäivää kun se postissa saapui! Onhan tässä upeita ja monipuolisia sävyjä, olen aika paljon palettia käyttänytkin. Vaikka osa sävyistä taitaa olla koskematta, nuita nudeja suosinut näköjään kultaisen seurana ;)

Alien on suosikkini. Siinä on tosi paljon käytettäviä sävyjä ja tällä on aina tullut erityisen kaunis meikki. Tässä on ihanat vihreät, violetti ja vaaleat käyttissävyt. Ainut mikä ärsyttää niin on epäkäytännöllinen muoto, tuo kannen kiinnike jo lerpottaa vähän. Aina avattava kaksin käsin. Upea kuitenkin eikä tätä taida enää saadakaan.

Blood Lust on sinisen ohella suosikkini Blood -paleteista. Ihanat violetit ja vaaleanpunaiset, ne on mun lempisävyjä koska on vihreät silmät. Ihania erilaisia laatuja ja upeat koostumukset. Ärsyttävä säilyttää ja avata mutta onpahan ainakin tosi uniikki. En ole tästä käyttänyt vielä puoliakaan sävyistä mutta kerkeehän noita ;D

Conspiracy paletti on väriskaalaltaan upea ja oli pakko saada sen hypenkin takia. 40 minuuttia yritin tätä tilata ennenkuin tilaus meni läpi. Kaikkeen sitä taipuu meikkien takia...Paletti on todella monipuolinen täynnä nudeja, värikkäitä ja tummia smokyvärejä.

Blood Money sisältää älyttömän upeita duochromeja, vihreitä sekä neutraaleja sävyjä. Tässä viehättävät erityisesti mutaiset armeijanvihreät sävyt, olen armykuosityttö -82. Tämäkin on aika vähällä käytöllä ollut mutta toisaalta tämä on uusin hankintani. Nykyään käytän nuitten ripsien takia vähemmän luomivärejä mutta sitten kun otan taukoa, niin pääsee palettien kimppuun.

Orgy -nudepaletti on unelmien täyttymys mikäli pitää neutraaleista väreistä. Ja jos tuntuu että joistain paleteista puuttuu häivytyssävyt tai kaipaa jotain mattaa, sen voi hakea tästä. Orgyssä on tosi paljon erilaisia värejä ja tällä saa kaunista jälkeä. Etenkin nuo harmaanruskeat ja harmaat on ihania. Monenlaisia ruskeita löytyy sekä vaaleita koko rivistö.

Cravity sisältää kylmiä sävyjä mustasta valkeaan. Seassa upeita glittereitä. Joskus tuntuu että tähän on vähän hankala tarttua vaikka upea kokonaisuus on. Ehkä kuitenkin tykkään enempi noita värikkäistä ja tämä on jäänyt vähän vieraaksi vaikka alussa tähän kovinkin ihastuin.

Meikkipusseja omistan kaksi sekä yhden peilin. Nuita isompia pusseja voisin hankkia enemmän koska säilyttää hyvin muotonsa ja tuonne mahtuu isommat paletit. 

Ostan Jeffree Star meikkini **oletkauniilta josta löytyy nyt Jeffree Starin uutuus F*ck Proof -ripsiväri! Haluan kyllä ostaa sen heti kun otan ripset pois.  

JS aiheisia postauksiani voit selata tästä :) olisi kiva kuulla mitä tykkäät Jeffreen meikeistä? Suosikit saa mainita tai sitten ne inhokit! 

14 kommenttia:

  1. Blood Sugar on mun lemppari koska punainen on kaikessa ihaninta! Sitten Alien ja Thirsty.
    Vähiten käyttänyt Gremated ja Orgyä. Tuliko sulle mailia siitä Orgyn ministä? Kohta tulee parempi versio, jee!
    Mini Controversy vihreällä on ihana paletti. Jeffreen isommat meikkilaukut on tosi hyviä, niihin mahtuu niin loistavasti kaikki mahdollinen, jopa minulla 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli ja odotan kyllä sitä uutta versiota :) se vihreä mini Controversy olisi ollut kiva, ehkä jopa kivempi kuin tämä?

      Poista
  2. Mulla on vain yksi paletti, Orgy, ja muutama huulipuna. Orgy on kyllä laadultaan tosi hyvä ja oikeastaan kukaan ei tarvisi muita nudepaletteja kuin sen. Jos jonkun muun hankkisin, niin ehkä se olisi tuo Blood Sugar

    VastaaPoista
  3. Ei tää mun silmään kyllä kovin pieneltä kokoelmalta vaikuta<3 :D Mulla ei ole Jeffreeltä kuin kolme luomiväripalettia, Blood Sugar, Jawbreaker ja Blood Lust :) Ihaniahan nää kaikki muutkin paletit on, mutta toistaiseksi mennään ton kolmikon kanssa! Orgyn olisin ostanut heti, jos tohon isoon palettiin olis yhdistetty pienempi, eli tosta löytyis sekä mattaa että shimmeriä. Pelkkä mattapaletti ei jaksa houkutella niin paljon enkä toisaalta halua ostaa noita kahta erikseen :D Tää oli tosi kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit :) mä olisin myös yhdistänyt Orgyn ja minin niin olis ollut täydellinen :)

      Poista
  4. Upea kokoelma!!!!!! Tuo Bloodmoney on ihana sen voisin kotiuttaa.. Nuo Mini sarjat tosi kivoja, usein nuo jeffreen paletit aika kookkaita niin on noita jotka ei vie hulluna tilaa - ne sopisi mun meikkikaappiin! Jeffreeltä itsellä vain yksi mattahuulipuna tullut lopulta hankittua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minit on kieltämättä käteviä ja ihan riittävän kokoisia ;)

      Poista
  5. Sarcophagus on varmaan mun kaikkein aikojen suosikkihighlighter <3 siinä on tosi kiva sävy ja se levittyy niin helposti :) Joskus tykkäsin tuosta Ice Coldista enemmänkin, mutta nykyään se tuntuu jotenkin niin kylmältä ja valkoiselta. Mutta nätti sekin on :) ja sitä on kiva sekoittaa hieman tummempiin higlightereihin vaalentamaan niitä.

    Mun tänhetkinen suosikkituote on varmaan Blood Money -paletti, sillä olen aivan rakastunut vihreisiin meikkeihin tällä hetkellä! Blood Lust ja Mini Breaker tulevat sitten varmaan perästä, sillä violetit ovat myös mun suosikkeja :) Mini Controversya kuvittelin ostohetkellä käyttäväni enemmän, mutta jostain syystä siihen tulee tosi harvoin tartuttua. Jotenkin ne sävyt eivät vaan oikein inspaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mini Controversy on ehkä jotenkin...tasaisen tylsä? Vaikka ei ole! En vaan jotenkin saa siitä kiinni tai sitä tulee tosi vähän käytettyä. Ehkä sillä pitäis vaan meikata niin näkis miten kiva se on :)

      Poista
  6. Upea kokoelma ja erittäin mieluisa postausaihe, vaikka itse olen toistaiseksi joutunut vaan haaveilemaan brändistä;) Muiden kokemukset ovat kuitenkin vakuuttaneet minut, että nämä on laadukkaita ja pigmenttisiä! Pidän myös Jeffreyn näkyvästä ja rohkeasta persoonasta, vaikka hän jakaa mielipiteitä vahvasti;)

    -Anne-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aina että mitä näkyvämpi ja persoonallisempi ihminen, sitä enemmän jaat mielipiteet :) mä rakastan Jeffree meikkejä mutta ihmisenä en seuraa esim. Instassa ollenkaan. Meikkijuttuja vaan häneltä :) kalliitahan nämä on mutta kerran kun rupeat keräilemään niin... :D

      Poista
  7. Hieno kokoelma. Tarjolla kaikkia mahdollisia värejä.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3