tiistai 4. helmikuuta 2020

Goodiebox Tammikuu 2020

**Mainoslinkki

Hei se on helmikuu ja moni odottelee helmikuun Goodieboxia, itselle oli tämä tammikuu vielä tulematta. Aika hyvin olin spoilaantumatta, en lukenut mitään blogipostauksia ja jos jotain paljastuksia tai kuvia näin, ne ovat jo haihtuneet mielestä. Tämä on kyllä vähän ärsyttävää saada boxi näin jälkijunassa mutta käsitin että mun pitäisi päästä pian normirytmiin postitusten suhteen. Ensimmäisen boksin saat tilaamalla **sen linkkini kautta! Kiitos jos käytät linkkiäni :)


Lueskelin tässä muiden postaukset kun nyt ne uskaltaa lukea ;D huomasin boksista olevan variaatioita. Joidenkin paperi oli sinistä ja sisältö erilainen. Mulla oli vaaleanpunainen paperi ja ihan eri tuotteet. En oikein itse tykkää tästä sisällön erilaisuudesta, onneksi nyt itse sain mieluisamman version mutta eihän se aina välttämättä mene niin. 


Dr Botanicals Morroccan Rose Nourishing Hand Cream / arvo 30 e / 50 ml
Kamomillaa, aloe vera-uutetta ja ruusuvettä sisältävä luksuskäsivoide. Tämä vegaaninen käsivoide vaikuttaa superihanalta ja tulee käyttöön. Tätä ei ollut kaikissa Goodieboxeissa, tilalla oli muu tuote.

Naobay Recovery Mask / arvo 23 e / 75 ml
Herkän ihon naamio jonka vitamiini-mineraali cocktail kosteuttaa ihoa. Sisältää kukkaisvettä, e-vitamiinia ja rohtosalkoruusua. Tuoksuu kivalta ja vaikuttaa siltä että mun tulisi käytettä tämä. Ihan kiva ja tosiaan pääsee tutustumaan uusin merkkeihin Goodieboxin myötä ;) vaihtoehtona oli Naobayn mattavoide.

Zarkoperfume Purple Molécule 070.70 / arvo n.5 e / näytekoko
Nyt on kyllä niin ärhäkän tuoksuinen edp näyte että ei taida uskaltaa laittaa töihin ;D avustettavani on tuoksuherkkä joten en yleensä laita hajuvettä ollenkaan. Tätä pulloa käytin vaan käsissä kuvia ottaessa, en edes avannut pulloa mutta tämä silti leijuu koko ajan nenässä! Mieleni tekisi tätä kokeilla koska rakastan tuoksuja ja mulla on niitä tosi vähän. Mutta on ilmeisemmin hyvin varovaisesti annosteltava tuoksu ;DD tämä tuoksu oli kaikkien bokseissa.


de_CURE NDay1 Lightweight Day Cream / arvo 17 e / näytekoko
Minulle tuli päivävoide jota sanotaan ihonhoidon suurteokseksi......Kevyt,ei-tahmaava kosteusvoide sisältää molekyyliteknologiaa, hyaluronihappoa ja PGA:n yhdistelmää. Lääkitsee ihoa ja ylläpitää kollageenin tuotantoa. Jo on...onhan se kokeiltava tietysti ;) tästä oli vaihtoehtona yövoide.

GLOV Moon Pads / arvo 6,90 e
Hei kestovanulappuja! Näitähän kuuluu testata kun itsekin käyttää päivittäin turhan paljon perinteisiä vanulappuja...tiesitko että nämä pesukoneessa pestävät kestovanulaput korvaavat joka 800 vanulappua?? Ihan hyvä idea ja meinaan ottaa nämä heti käyttöön :) kaikki saivat nämä boksissaan.

Laskin boksin arvoksi yli 80 euroa. Minä pidin tammikuun boksin sisällöstä ja kaikki tuotteet tulevat käyttöön. Eikä harmittanut ettei mukana ollut yhtään meikkejä :) vaikka narisin tuossa boksien erilaisuudesta, postausta kirjoittaessa tajusin että tämä sisältö on oikeastaan suunnattu hyvin kauneusprofiilini perusteella. Pidin myös ulkoasun yhtenäisyydestä, nätit pinkit purkit kävi yksiin vaaleanpunaisen paperin ja pahvilaatikon kanssa. Goodiebox itsessään on hyvä säilytyslaatikko, viime kuun boksiin laitoin kaikki koiran kammat ja sakset, tosi kätevä! Taitaa tämäkin laatikko jäädä lopuille koiran kamoille, tiedä mitä neiti saa lahjaksi kun synttärit on tällä viikolla ;)

Nyt mie lähden nauttimaan auringosta kun se kerrankin paistaa!! Olen siis jo päässyt töistä ja huominen on vapaa :) koiran kans touhutaan ja huomenna mennään käymään porukoilla tapaamassa siskoani, juhlitaan siskon nimppareita ja Hipun torstaina olevia synttäreitä :) Mukavaa päivää just sulle ja kommentoihan mitä tykkäsit tammikuun Goodieboxista ;)

Ensimmäisen boksin saat tilaamalla **sen linkkini kautta! Kiitos jos käytät linkkiäni :)

20 kommenttia:

  1. Noi kestolaput eivät taida kynsilakanpoistoainetta kestää? Se on ainut alue jossa niitä menee ja paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne kestä :/ kynsilakkailun kans mullakin menee aikalailla vanulappuja...

      Poista
  2. Mulla oli naamion tilalla se mattavoide ja seerumi tuolta de_curelta ja sitten kasvojen puhdistusvaahto . Tuon käsivoiteen olisin tarvinnu. Mutta muuten olin super tyytyväinen pakettiini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minkä merkin puhdistusvaahto? En ole sellaista boksiversiota nähnytkään :) mä olin tyytyväinen käsivoiteeseen koska rakastan testailla erilaisia käsirasvoja ja käytän niitä päivittäin, kauniista pakkauksesta tuli myös iso plussa :) olin myöskin tosi tyytyväinen boksiini!

      Poista
  3. Boksit oli erilaisia koska ne oli kohdennettu kauneusprofiilin perusteella. Jatkossakin variaatioita voi olla mutta sisällöt lähetetään kohdennetusti. Siksi kannattaa huolella täyttää kauneusprofiili oikein 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä tiesin että ne on kohdennettu profiilin perusteella :) täytinkin aiemmin huolella sen profiilin, toivottavasti se kohdennus toimii paremmin kuin Betten kohdalla :D

      Poista
  4. Minunkin boksi oli vähän erillainen. Toi hajuvesi taitaa minulla lentää roskiin, niin erikoinen tuoksu on kyllä! Itsellä oli yövoide, naamio ja mattapinnan jättävä päivävoide. Ne oli tosi jees! Jään tilaamaan boksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että oli mieleinen :) tuoksu oli kyllä harvinaisen voimakas mutta ihan hyväntuoksuinen kyllä!

      Poista
    2. On kyllä paljon mielenkiintoisia tuotteita ja suurinosa ainakin itselle aivan tuntemattomia, mikä on mielestäni juuri tälläisen boksin idea! Kestovanulappuja haluaisin ainakin kokeilla mutta musta ainakin tuntuu että pesukoneessa jää aina pyykkiin jotain jäämiä pesuaineesta tai huuhteluaineesta jos sitä käyttää niin tekeekö se kasvoille kauhean hyvää...

      Poista
    3. Tässä boksissa tuntuu kyllä tulevan tosi paljon uusia ja mielenkiintoisia merkkejä :) mä käytän hajusteetonta pesuainetta mutta huuhteluaine tuoksuu, en kyllä osaa jäämistä sanoa kun en ole kiinnittänyt huomiota...toisaalta saako näihin käyttää huuhteluainetta kun eihän esim.mikrokuituliinoihin saa?

      Poista
  5. Mä ehdin säikähtää nähdessäni vilaukselta tän boksin sun instassa, mutta onneksi se oli tammikuun boksi ja mä tilasin omani vasta helmikuusta alkaen:D Varsin kiva sisältö, etenkin kestovanulaput olisivat ilahduttaneet, kun ne on muutenkin mulla hankintalistalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ajattelin että helmikuussa uskaltaa laittaa tammiboksin sisällön :) muutoin kyllä varoitan etukäteen koska inhottavaa spoilaantua :/ en usko että itsellä olisi kestovanulappuja tullut ostettua ellei tästä olisi nyt tullut :)

      Poista
  6. Kiva sisältö! Kestovanulaput kuulostavat tosi kiinnostavilta ja jotenkin kiva, että oli tällainen väriteema boksissa :)

    VastaaPoista
  7. Hyvä kun tykkäsit. :) Millainenkohan helmikuun boksi on. Meinaan lukea siitä arvostelut.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännityksellä odotan mitä tämän kuun boksissa on ;)

      Poista
  8. Tähän samaan sisältöön oon törmännyt parissa muussakin blogissa. Harmi jos sisällöt vaihtelee kovin paljon kuitenkin! Ja toi, että toiset saa boksinsa myöhemmin kuin toiset on myös vähän kurjaa. Jos Bettestä jotain hyvää haluaa sanoa niin ainakin heillä lähti kaikki boksit varastolta liikkeelle samaan aikaan eikä siten, että joillekin lähetetään boksi aina myöhemmin kuin toisille.

    Tässä oli tosi kiva sisältö! Ei sinänsä nyt mitään kovin ihmeellistä, mutta käyttökelpoisia ja kivanoloisia tuotteita kuitenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäis seuraavan bokxin jälkeen päästä normaaliin rytmiin :) ois se kiva kun kaikki saisi boksinsa suunnilleen samaan aikaan. Sisältö oli kiva ja kyllähän tämä jaksaa viehättää kun mulle ei aikoihin ole boksia tullutkaan ;)

      Poista
  9. Komppaan kaikessa sua ja on kivaa, miten koko boxin sisältö on suunniteltu teemoittain eli väritkin sointuu. :) Olen vähän sellainen, että aina toivon, että on meikkejä, mutta sitten samaa tuumin, vitsi nämä kaikki tulee käyttöön, nuo puhdistulaput on ihan mahtava juttu ja tykkäsin tuosta tuoksustakin kovasti.

    Kivaa viikonloppua Taina ja terkkuja perheen karvateille. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän me ensi boksissa saada meikkejä, näin on taidettu vihjailla :) Ihanaa viikonloppua ja terveiset menevät perille <3

      Poista

Kiitos kommentista <3