keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Anastasia Beverly Hills Jackie Aina

Omistan ennestään 5 Anastasia Beverly Hills luomiväripalettia, joten Jackie Aina -paletti oli luonnollinen jatkumo kokoelmalleni. En ole hankkinut ihan kaikkia paletteja koska näitä tuntuu nykyään ilmestyvän jatkuvala syötöllä eikä rahat riitä kaikkiin ;D ei oo kaikissa kivoja värejäkään ja minusta viime vuonna ilmestyneet Riviera, Alyssa Edwards ja tämä Jackie Aina tarjoili kaikki kirkkaita, jopa samankaltaisia värejä. Minusta Jackie Aina oli tyylikkäin ja eniten minun näköiseni kokonaisuus. 


Upea holografinen krokokuosi, kyllä kiitos nam! Eikä ole väreissäkään mitään vikaa, mukava kattaus kultaa, pinkkiä, violettia ja muita sopivan neutraaleja värejä. Sopivasti ja maltillisesti shimmeriä eikä liian montaa suoranaista pehmeää glitterväriä, jotka eivät ole ihanteellisia raskaille mummoluomille. 
Jackie Aina on ollut mukava paletti näyttäviin arkimeikkeihin tai vihreitä silmiä korostaviin värillisiin kokeiluihin. Tämä meikki on ollut suosikkini, käytin sävyjä Supreme, Shookington ja Big Wig. Vaalean neutraalin häivtyssävyn olen hakenut muualta.
Zamn on näyttävä glitterkulta, sitä olen yhdistänyt Pinkeriin, Edgesiin ja Creditiin.

Jostain syystä pidän tämän paletin koostumusta aikaisempaa parempana! En tiedä onko muutoksia tehty vai tuntuuko minusta vaan siltä. Tätä palettiahan en ole nähnyt suomiblogeissa ( paitsi Vadelmamurusia -blogissa ) kuten en montaa muutakaan uutta Anastasian palettia. Eikö kukaan enää vouhkaa näistä? 

Koostumukseen palatakseni niin olen joko oppinut käsittelemään näitä, tai koostumusta  on paranneltu. Minusta tämä ei pölise niin paljon ja glitterit eivät olen niin pehmoisia ja helposti muhjaantuvia. Yleensä painan siveltimen mattaisen värinapin päälle ja nostan pois. En hankaa tai pyöritä sivellintä napissa. Napin päälle jää vähän murustelua mutta se on helppo puhaltaa pois. Meikkaan siltikin aina ensin silmät koska väriä kuitenkin tippuu vähän silmien alle meikatessa, itse kun tykkään laittaa shimmerit siveltimellä enkä sormin. Glittervärejä tosiaan käytän siveltimillä ja tosi hyvin toimivat, ei mitään sellaista ongelmaa että värinappi kuluisi heti pohjaan. Kuka muistaa vielä nämä legendaariset hourailut ensimmäisistä Anastasian paleteista ;DD

Ostin tämän paletin Cult Beautystä Black Fridayn aikaan ja tämä maksoi 39 euroa. Kyseessä on Limited Edition -paletti joten ei kannata aikailla jos ostaminen mietityttää ;)

Mitä tuumit Jackiesta?

16 kommenttia:

 1. Miulla on se Subculture -paletti (ostin muistaakseni Kicksistä 15 €) ja se kyllä pölisee aika paljon, jos ronskilla sivellinkädellä väriä ottaa, niin ei mikään ihme, jos pannu näkyy nopeasti. Kun sivellintä ei tarvitse kuin käyttää päällä, niin väriä tulee hurjasti.

  Mie en osaisi tämmöistä palettia käyttää, varmaan Edges ja Ginger olisi ainoat, joille tulisi enemmän käyttöä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, aika hyvä ale ollut!! Minusta tämä ei pölise samaan malliin mutta en kyllä ymmärrä kuka niin ronskilla kädellä ottaisi että heti saisi pannun näkyviin ;D

   Poista
 2. Toi punainen on niin kaunis, ihan jo sen takia vois alesta ostaa. ABH pukkaa palettia koko ajan tai Norvina, joka on olevinaan oma brändinsä, uskoo ken haluaa. Menee maku ja iskee väsymys, nekin kolme Norvinaa ovat aivan älyttömän hintaisia.
  Ihania meikkejä oot tehny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! No joo maku menee jos koko ajan pusketaan uusia paletteja, väkisin niissä kiertää samat väritkin!

   Poista
 3. Ah, tää paletti on niiin kaunis! <3 Tykkään Anastasian luomiväreistä muutenkin, mutta tässä paletissa on sitä jotain, mikä tekee tästä erityisen ihanan :) Ja tässä on minunkin mielestä jotenkin erilainen koostumus. Mutta ehdottomasti hyvällä tavalla! Katsoin joskus jotain videota, jossa käytettiin jotain Anastasian palettia ja meinasin alkaa huutamaan kun meikkaaja pyöritteli sivellintä pannussa ja nappi murustui :D Anastasian luomivärit vaativat hieman totuttelua, mutta tykkään kyllä koostumuksesta tosi paljon :)

  Tosi kauniit meikit olet tehnyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) pitäis katsoa niitä videoita palettien käytöstä ja kauhistella ;) ABH paletit on ihania mutta vaativat vähän eri otteen mutta muakaan se ei haittaa!

   Poista
 4. Ihanat meikit ja onhan toi palettikin upea. :) Mun ykkössuosikki Anastasian paleteista on Norvina. Mulla on myös Modern Renaissance, mutta s eon jäänyt kyllä huomattavasti vähemmälle käytölle kuin toi Norvina. :) Oon kyllä katellut näistä muitakin, mutta toistaiseksi välttynyt ostamasta. :D

  VastaaPoista
 5. Upeat meikit ja upea paletti. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
 6. Siis äääää, nuo violetit sävyt ja Lituation ja Sponsored! <3 Ja joo, tiedän, että oon sanonut tämän ennenkin, mutta sulle nuo punaiset sävyt vaan sopii! Nuo oranssit ja punaiset sävyt jäisi multa täysin käyttämättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 punaiset sopii kyllä ihanasti vihreille silmille vaikka ne aika näyttäviä värejä aina ovatkin ;)

   Poista
 7. Onpas näyttävä paletti ja meikkaukset myöskin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3