perjantai 14. helmikuuta 2020

Too Faced Gingerbread Extra Spicy paletti

Hankin joulukuussa Too Facedin "piparipaletin" eli Gingerbread Extra Spicyn. Mulla on ennestään pari Too Facedin luomiväripalettia joista olen kyllä tykännyt. Laatu on parantunut ihan huomattavasti siitä mitä se oli joskus 10v sitten. Silloin luomivärit oli kovia ja niitä piti tyyliin raastaa että tuli väriä. Olikin vuosia etten Too Facedista välittänyt mutta tänä päivänä on eri tilanne ;D


Gingerbread Extra Spicy on Sephoran tuliaisia. Kyseessä on LE -paletti eli Limited Edition tuote. Juhlakauteen sopiva pipariteemainen paletti sisältää lämpimän, mausteisen värimaailman ripauksella pinkkiä ja sinistä! Paletin kannessa on peili mutta sivellintä ei tule mukana. En ole oikein perillä Too Facedin hinnoista, ne vaihtelevat varmasti ostopaikoista riippuen eikä tämä halpa paletti ole. Johonkin 50 euron hujakoille nämä asettuvat, hiukan allekin. Paletissa on 18 värisävyä.


Värinappien hauskat nimet kuten For The Graham, Lick The Spoon, Gingerbread Glam tai Spicy Mami hauskuuttavat meikatessa. Paletti ei kyllä tuoksu pipariselle vaan keinotekoisen vaniljaiselle. Värinapit eivät pölise mikä on hirmu kiva juttu meikatessa. Pigmenttiä on paitsi glitterväreissä hieman vaisummin tälläiselle sivellinmeikkaajalle, kaipa niistäkin saa sormin enemmän irti. 




Tällä on tosi kiva meikata, sopii kiireisiin työaamuihin tai sitten näyttävimpiin vihreiden silmien meikkeihin. Ja värithän pysyy, ei häivy päivän aikana eivätkä karise meikatessa. Tässä kulta-punaisessa meikissä sävyt Half Baked, Hot Tamale, In A Pinch ja Vanilla Wafers.



Tämä lämminhenkinen meikki on luotu sävyillä Lick The Spoon, Soft & Sweet, Extra Spicy ja Vanilla Wafers. Tämä meikki on ehkä ihanin mitä olen paletilla taitellut. Niin ihana meikki vihreille silmille että tein tämän monena päivänä putkeen. Miehen mielestä näytin pöllöltä joka on maalannut silmänympärykset punaisiksi :DD okei, miehet ei todellakaan aina ymmärrä. Mun mies monesti sanoo että miksi pitää laittautua kun näytän nätiltä ilmankin. No se ei varmaan pidä paikkaansa mutta kieltämättä joskus vähempi meikki voi olla parempi. Mutta ei tämäkään minusta ihan överi ole?

Nätti kattaus lämpimiä ruskeita ja vihreiden tai sinisten silmien sävyjä. Sopivassa suhteessa mattaa ja shimmeriä. Pakkaus on metallia, napsahtaa hyvin kiinni ja on koristeltu hauskasti. Meikkipussissa se tosin painaa paljon mutta en toisaalta kanna mukana näitä harvinaisempia meikkejäni. Ihana ostos kerrassaan ja mukava lisää pieneen ( mutta alati kasvavaan ) Too Faced -kokoelmaani!!


Ostin myös Too Facedin Shadow Insurance luomivärinpohjustajan. En ole käyttänyt tätä vuosikausiin mutta muistan tämän toimineen hyvin. Mukava testailla pitkästä aikaa ;)

Mitä tykkäsit Gingerbread -paletista? Pidätkö lämpimistä ja mausteisista sävyistä?

14 kommenttia:

  1. Tykkään!Kaunis paletti! Yllättävä tuo oikean alanurkan turkoosi.

    VastaaPoista
  2. Oikein nättejä meikkejä. :) Lämmin taitaa olla minunkin suosikki. :D Kivat sävyt paletissa.
    Kannattaa ottaa kehut kehuina. ;)
    Täältä sinun blogistasi olen saanut inspiraation ja uskalluksen kokeilla ja käyttää tämän värisiä silmämeikkejä, joista tykkään oikein paljon. :) Tällä viikolla käytin Ablaze-palettia. Helposti tulee näyttävää, niin pitäisi joskus muistaa himmailla siveltimellä väriä ottaessa. ;D

    Ihanaa ystävänpäivää! :)
    Sain inspiraation ja meinaan tehdä tänään kynnet vaaleanpunaisella pohjalla ja suklaanruskeilla kärjillä. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ihanaa ystävänpäivää, mukava kun käyt aina kommentoimassa <3 Ablaze on ihana paletti, yksi mun lemppareita! Tykkään tosi paljon punaisista silmämeikeistä vaikka tuo miesväki ei niin samaa mieltä aina olisikaan ;DD

      Poista
  3. Aivan ihanan näköinen paletti! Tekisi mieli ostaa jo ihan pakkauksen perusteella mutta taitaa olla liikaa punaisen sävyjä omaan makuuni :D

    VastaaPoista
  4. Ihana paletti! En ymmärrä mitään kylmistä ja lämpimistä sävyistä :D joten en tiedä kummista tykkään enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitenkähän minä osaisin selittää? Itseä pukevat paremmin hopeiset korut koska olen väreiltäni viileä. Lämpimälle ihonsävylle sopivat paremmin kultaiset korut. Lämpimiä meikkisävyjä ovat esim.keltaiseen taittava kulta, mitä käytin ekassa meikissä. Ja tuollainen oranssinen punainen on lämmin meikkisävy. Hopea on kylmä meikkisävy tai tuo sininen paletin oikeassa reunassa. En ole paras selittämään asiaa mutta jospa tästä saisi vähän osviittaa?

      Poista
  5. Tuon sinisen tilalla ois saanu olla jotain muuta, mutta ihana paletti !

    VastaaPoista
  6. Kaunis paletti! Itsekin harkitsin tätä, mutta lopulta jäi hankkimatta. Tuo sininen on ehkä vähän omituinen tuossa paletissa, kun muutoin koko paletti sointuu niin hyvin yhteen ja se jotenkin erottuu joukosta.

    VastaaPoista
  7. Kauniit meikit <3 Muistelen myös tykänneeni tuosta pohjustajasta.

    Mun instafeedissä on nyt jatkuvasti pyörinyt TF:n uusi paletti,
    Born This Way The Natural Nudes Eyeshadow Palette joka on ihan perhanan kaunis <3 Eipä sillä, että tarvisin yhtään uutta lämminsävyistä nudepalettia, mutta tuon kyllä haluaisin saada.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mä en olekaan sellaista nähnyt, varmaan kyllä jossain vaiheessa eteen sattuu :)

      Poista

Kiitos kommentista <3