sunnuntai 23. helmikuuta 2020

NCLA She´s Dead To Me

Erikoisten ja tummien lakkojen ystävä täällä ei! Pidän myös zombeista ja kaikista kauhujutuista joten kaikki Halloweeniin liittyvät lakat on kiinnostavia...

Huomasin CesarsShopiin tulleen uusia NCLA lakkoja. Olen tainnut unohtaa listata nämä ostokset Kuukauden ostospostauksiin mutta joulukuussa tein pienen Cesars tilauksen. Paketti ja lakat jäi vähän joulutohinan keskelle mutta nyt muistin lakata näillä. Ensin kokeilin Halloweenlakan She´s Dead To Me. 


She´s Dead To Me on liki musta, hieman viininpunaista shiftaava mattalakka. Mattalakat on minusta kamalan ihania mutta ehkä vähän vaikeita. Yleensä ne levittyvät hankalasti eivätkä pysy. Ei niitä voi käyttää työpäivinä jos vähänkään pelkää kynsiparkojen puolesta. Sen taatta mulla jäi tämänkin lakan testailu yhdelle viikonlopulle jolloin oli aikaa.

Oon varmasti maininnut että meillä on tuo kylppäriremontti ( edelleen ) kesken. Se kyllä rassaa aika paljon kun ei ole kovin iisiä hommaa lämmittää pihasaunaa ja kantaa vesiä sisältä. Sitten kun ramppaa remonttimiehiä ja sotkua tulee, minulle lankeaa siivoushommat. Sitten kun päivät töissä pidän hanskoja ja teen kotitöitä töissäkin niin on oikeesti kynnet tosi koetuksella. Ei voi kyllä käyttää mattalakkoja vaikka tahtoisi.

Ajattelin että tämä NCLA mattalakka on kiva jonnekin autonäyttelyyn tai kruisinkeihin, tilanteisiin joihin laittautuu päästä varpaisiin ja joissa haluaa olla tyylin mukainen. Musta mattalakka on upea, sopii pitkille tai lyhyille kynsille ja sopii joka asusteeseen. Sitä voi myös käyttää tällee viikonloppuisin kun ei tule kynsille rasitusta. Ja varpaissahan se on ihana!!


She´s Dead To Me vaatii hyvän aluslakan, suosittelen NCLA First Basea. Levitä tasainen kerros, paikkaa heti jos tulee halkeilua. Levitä lisäkerros joka peittää virheet. Minulla on lakkaa kaksi kerrosta. Lakka itsessään on mukavan juoksevaa, ei liian paksua jankkia. Älyttömän hyvä levittää eikä mene kynsinauhoille. Tykkään tosi paljon NCLA:n lakoista ja se on niitä harvoja merkkejä jolta ostan aina uutuuksista jotain. Tämä mattalakka ei ole merkin lakkojen kärkikastia mutta kyllä tämän kanssa pärjää kunhan levittää tarkasti, paikkaa halkeilut heti eikä katso virheitä liian tarkasti. 

En sano että lakka on ihan jaskaa. On vaan harmi että mattalakat ei mulla pysy, ei miltään merkiltä. Minä joudun rasittamaan käsiäni niin paljon aina. Mulla tämä alkaa lohkeilla kärjistä 1-2 päivän kuluessa. Yhdistettynä pieniin hankaluuksiin levittäessä tämä ei ole suosikkejani NCLA:lta koostumuksen puolesta, värin puolesta kyllä! Upealtahan tämä näyttää, sitä ei voi kieltää. Minä tykkään juuri tälläisistä lakoista joista muut ei välitä :D

Mitä tykkäät? Olisiko tälläinen mattamusta lakka sun juttu?


13 kommenttia:

 1. Hieno lakka, hieno nimi, hieno pullo. :D
  Lakasta tulee mieleen Halloween.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ehkä olikin joku Halloween lakka, itse vähän matti myöhäisenä näitä esittelen ;DD

   Poista
 2. Kivan näköinen lakka, sellainen joka ei koristelua kaipaa.

  VastaaPoista
 3. Vau miten upea tuo mattainen lopputulos! Kelpaisi mulle ehdottomasti :).

  VastaaPoista
 4. Mulla on sama juttu matta- ja metallilakkojen kanssa, eivät vaan pysy 1-2 päivää kauempaa. :(

  VastaaPoista
 5. Kun edellisen kerran erosit niin annoit ymmärtää ettet enää rupea puun kantoon ym omakotitalon askareisiin. Ja nyt oot sitten jossain keskellä ei mitään, lämmittelet saunan padassa pesuvesiä ja shoppailet meikkisi lähi-tokmannilta. En sano että tässä olisi mitään vikaa jos teet näitä asioita omasta halustasi. Mutta jos vain toisen mieliksi, niin jossain vaiheessa se käy raskaaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä muistan näin sanoneeni ;D ja kyllähän tämä yksi raatamisleiri on, sitä se omakotitalossa asuminen vaan on. Ja nyt en ymmärrä mikä minun elämässä niin paljon rassaa että sinun pitää täällä sekä Instassa stalkata. En viitsisi nimeäsi julkisesti huutaa kun sinut fb:stä löytää.
   Ja kyllä minä voin myöntää että on raskasta asua maalla, kaupungissa on helpompaa. Mutta kaikessa on plussat ja miinukset, en minä viihdy kaupungissa tai kerrostalossa. En kai minä täällä asuisi jos en itse sitä tahtoisi. On se kyllä kumma ettei omasta elämästä saa kertoa mitään kun heti pitää puuttua. Ehkä kannattaa lopettaa kun screenshotit on keksitty ja seuraan koko ajan kävijäliikennettä.

   Poista
  2. Olin jo aiemmin kirjoittamassa tähän, mutta teksti kuulosti jotenkin lattealta että en sitten kirjoittanutkaan. Ajatus ei kuitenkaan jättänyt rauhaan, joten haluan vain sanoa, että vastauksestasi Anonyymille tuli hyvä ja voimaantunut olo. Että just näin, Charming! :D

   Poista

Kiitos kommentista <3