torstai 20. helmikuuta 2020

Violetti-kultaiset Distressed kynnet

Moi! Se on kumma kun tekemällä tekee, ei tule lasta eikä kakkaa. Mutta sitten kun teen vaan jotkut kynnet suunnittelematta, niistä tulee ihanat ja haluaa esitellä ne teillekin ;)


Ajattelin lakata kynnet Ready To Rock thermolakalla, ne kun ovat aika nopeita ja niissä saa jotain efektiä mukana. Tosin nyt kun on kylmä, kynnet ovat koko ajan yksiväriset mutta ei se haittaa, nätti lakka näinkin. Mutta sitten jotain tapahtui ja innostuin koristelemaan! Tein kultaisella lakalla raitoja, olin siis pyyhkinyt lakan sudin melko kuivaksi jotta se tekee kuivakat viirut kynsille. Sutia voi pyyhkiä esim. talaouspaperiin joka ei jätä nöyhtää. Tein muutamat kultaiset raidat ja sitten leimasin päälle valkealla lakalla talviset kuviot.

Kynsillä käytetty Color Club Thermolakka Ready To Rock ( saatu ), kuivasudinta OPI With A Nice Fin-nish ja leimat Moyra Frozen laatasta. 


Minusta on ollut kiva huomata miten kuivasutiminen koristelutyylinä on noussut uuteen suosioon. Tosi moni bloggaaja ja instaaja on tätä harrastanut, minä joukossa mukana. Tosi helppo ja nopea tapa koristella kynnet, sutii yhtä tai kahta eri väristä lakkaa. Laittaa päälle vaikka decalit tai leimat. Distressed se taitaa olla tyylin virallinen nimi ;)


Mulla muuten sattui pikku vahinko...jätin vesilasin ruokapöydälle töihin lähtiessä ja ilmeisemmin koira oli hyppinut pöydällä työpäivän aikana. Kyllä, vain meillä tapahtuu tälläistä...no vesilasi oli tietty kumossa ja läppärini uiskenteli vedessä! 
Läppäri kuivui pari päivää, lähti kyllä päälle mutta ei toimi enää kuten ennen. Olen pelastanut kuvat ja ajastanut postauksia valmiiksi ;D ostan kyllä uuden jos tämä simahtaa mutta jos jossain vaiheessa tapahtuu hiljenemistä niin se johtuu teknisistä ongelmista ;D puhelimella en oikein osaa blogata enkä tiedä onnistuuko se edes. Sellaista meillä...

Mitä tykkäät distressed kynsistä? Oletko tehnyt tälläisiä tai aiotko kokeilla? 

11 kommenttia:

 1. Mä en ole tätä koristelutekniikkaa kokeillut mutta taitaisi olla aihetta, sillä onhan noi nyt tosi kivat. Mitenkähän toimisi joku viuhkasivellin? Saisikohan sillä liukuvärityyppisen koristelun tehtyä? Pitää vissiin kokeilla!
  Mulla on läppärin alla sellainen muovinen teline, että on vähän irti pöydän pinnasta. En yleensä jätä mitään nesteitä koneen lähelle, mutta asuuhan täällä muitakin ja eläimistä ei koskaan tiedä. Toivottavasti saat koneen kuntoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) muistelen että jotkut tekee pienellä viuhkasiveltimellä, minusta tuntuu että voisi toimia ;) minäkään en jätä laseja pöydälle mutta tämän yhden kerran jätin...ja se riitti...

   Poista
 2. Hienot ja tasapainoiset lakkaukset! En ole koristelutyylin suurin fani, mutta upealta ainakin nuo kultaiset vedot näyttävät! -HH

  VastaaPoista
 3. No voihan Hippunen! Mun koirat ovat onneksi liian matalia =D
  Ihanat kynnet, en ole kokeillut tuota kuivaharjausta, tunnen itseni liian kömpelöksi että se näyttäis hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla :) se huono puoli isommissa koirissa on että ne pääsee pöydille. Pirtinpöytä on niin penkiltä on helppo kavuta ;)

   Poista
 4. Postauksen aloitus alkoi naurattaa. Nätit kynnet. :)
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3