sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Boho Green vegaaninen kynsilakka

Tuotteet pr-näytteitä.

Taas olisi vegaanisten ja eläinkokeettomien kynsilakkojen ystäville uusi merkki esiteltäväksi! Minä en ole aiemmin kokeillut Bohon kynsilakkoja ;) Boho kynsilakka on ekologinen ja vegaaninen, lakkojen värisävyistä riippuen luonnollisia ainesosia on jopa 85,2%. Lakkapullon etikettiä tutkiessa huomasin sävyn nimessä lukevan esim. 80% joka tarkoittaa luonnollisia ainesosia. Bohon lakkojen luonnollisina ainesosina ovat mm.puuvilla, villa, peruna, venhä ja maniokki.


Sävyjä lakoista löytyy 40 erilaista vaihtuen hiukan sesongin mukaan. Pieni pullo on kaunis ja koristeellinen, saarnipuiseen korkkiin on kaiverrettu tuttu Bohon logo. Pullo on 6 ml kokoinen ja lakka maksaa n.8,95 e. Esittelen kaksi saamaani värilakkaa.


Vaaleanpunainen, hitusen harmaaseen taittava sävy on Marshmallow. Cremekoostumus levittyy yllättävän kauniisti eikä raidoitu yhtään! Hyvä Boho! Lakkasin kaksi kerrosta kuvia varten, yksikin riittää jos ei hirmu tarkka ole. Lakka jää kuivuttuaan hieman nahkeaksi joten päällyslakka on tarpeen kuten aina kuuluisi käyttääkin ;) sen ei tarvitse olla samalta sarjalta ellei kyseessä ole joku geelikynsilakka tmv.


Utopia on kullanhohtoinen oliivinvihreä. Se peittää kolmella ohuella kerroksella, vähän riippuen halutusta lopputulosta. Kahdellakin kerroksella pärjää mutta minä kaipasin sen kolmannen kerroksen kuvia varten ;) lakatessa ei mitään moitittavaa, molemmissa lakoissa päällyslakkana Seche Vive.

Laitoin lakat vähän vahingossa kestotestiin koska en ehtinyt/jaksanut lakata kynsiä. Huomasin myös Bohon lakkojen pysyvän hyvin ilman kärkikulumia niin annoin olla :D molempia lakkoja pidin viitisen päivää. Loppuaikana kärjissä oli hieman kulumaa mutta ei ärsyttäviä lohkeamia. Hieno pysyvyys!! En ole ikinä tehnyt eroa perinteisten tai luonnollisempien kynsilakkojen välillä, käytän itse molempia. Hienoa kuitenkin että vegaanisista lakoista puhutaan nykyään enemmän ja on olemassa ns.parempia vaihtoehtoja. Näiden kahden perusteella laatu oli kyllä napakymppi eikä hintakaan paha!

Bohoa myy ekoliikkeet, luontaistuotekaupat, lifestylemyymälät, kauneushoitolat sekä ekokampaamot. Lisätiedot maahantuojan sivuilta ja tässä kaikki jälleenmyyjät.

Oletko sinä kokeillut Bohon kyynsilakkoja? Käytätkö pelkästään vegaanisia lakkoja?

14 kommenttia:

 1. Näitä kiinnostais kyllä testata! Tuo pullokin on tosi tyylikäs puukorkkeineen.

  VastaaPoista
 2. Minulla on yksi Bohon joululahjaksi saatu kynsilakka. Mielestäni laatu on oikein hyvä ja voisin ostaa jatkossa itsekin. :) Olipa nättejä lakkoja sinulla esittelyssä. :) Minulle tärkeintä on, mikä on lakan free-määrä. Eläinkokeettomuus on toivottavaa. Ainoa mitä enää ostan muista on Essie.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin pitää kurkata enemmän Bohon värivalikoimaa kunhan näkisi näitä jossain livenä :) mullakin on enää tietyt merkit mitä ostan/käytän, free-lakat on tärkeitä ja oon kyllä heittänyt pois kaikki vanhat myrkkylakat! Ehkä joku harvinainen OPI DS saattaa vielä löytyä mutta muista ei pitäisi olla.
   Toivoit muuten Ruby Woosta kokemuksia. Otin sillä tänään meikkikuvat mutta niitä ei nähdä täällä, kuvat epäonnistuivat eikä puna ollut muutenkaan mieleeni. Sävy oli hiukan väärä minulle, harmittaa kyllä tosi paljon :( en osaa sanoa mikä mätti mutta se ei vaan näyttänyt mulla samalta kuin googlen kuvissa. Se oli ehkä hiukan liian kirkas tai lämpimään taittava minulla. En vaan tykännyt tai osannut olla siinä yhtään. Jos mietit sitä niin kannattaa kyllä kokeilla ihan huulille MAC:in pisteellä. Ite oon tosi tarkka punaisissa koska mulle sopii tietyt sävyt ja vähänkin väärä näyttää sitten ihan kummalta :)

   Poista
  2. Harmillista, että RW oli sinulle sopimaton. Onneksi oli B2M. Ymmärrettävää, että jos itse ei viihdy puna huulilla, niin se on huti. Toivottavasti sille löytyy uusi koti. :)
   Onneksi on useampi punainen huulipuna vielä käytettävänä, niin ei ihan heti tarvitse mennä tekemään omaa arviota RW sopivuudesta itselle.
   Ihanaa viikkoa.
   t. TQ

   Poista
  3. Onneksi mulla on ihania Jeffreen punaisia, niistä tykkään eniten :) kyllä Rubylle koti löytyy, en onneksi testannut kuin siveltimellä. Oli aika kuiva koostumuskin mutta toisaalta nyt talvella mikä vaan mattapuna tuntuu pahalta ;D

   Poista
 3. Ooo Boho kiinnostaa aina vaan enemmän. Sain tänään haettua goodieboxini. Oli kyllä hyvä😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin on tammikuun boksi tulossa, toivottavasti tulee tänään, tosin saan haettua vasta huomenissa :) Hyvä että tykkäsit!!

   Poista
 4. Oi, toi oliivinvihreä on kaunis. <3 En ole kokeillut Bohon lakkoja.

  VastaaPoista
 5. Yllättävän hyviä, jotenkin tuntuu ettei noi voi toimia =D
  Kävin Opi varastoja läpi ja muutama glitterlakka oli kuivunut pulloon. Löysin muutaman asettuneen mutta muuten käyttökelpoisen lakan ja koska värit eivät enää kiinnostaneet jätin ne pöydälle auki. Siitä on nyt pari viikkoa eivätkä ne ole vieläkään kuivahtanu. Voihan formaldehydi sentään !

  VastaaPoista
 6. Mulla on myös ollut tuo Utopia, joka oli ihana lakka, mutta sävy ei ihan mun mieleen. Toki käytän vain vegaanisia lakkoja, paitsi nyt mulla on kestolakkaus (sekin vegaaninen). :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3