tiistai 15. toukokuuta 2018

Toukokuun kauneussuosikit

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä.

Toukokuun kauneussuosikeissa onkin monta kivaa tuotetta! Osa on ollut aika vähällä käytöllä...tai siis otin ne vasta nyt käyttöön ;) muita olen käyttänyt tässä kevään mittaan ja tykännyt niistä oikein kovasti!

P3250005.ORF

Ihan ensin MUR paletit jotka ovat vietävän nättejä ja jotka oli pakko saada pelkän ulkonäön perusteella :D Makeup Revolution Sugar And Spice* sisältää kuusi luonnollisen väristä mattaista poskipunaa. Paletissa on myös kaksi hohtavaa sävyä vaikkapa korostuksiin. Tuo alakulman punainen on ollut lähinnä ihastelun asteella mutta on nätti kuin sika pienenä. Tykkään keväisen luonnollisista sävyistä, otin tämän paletin oikeastaan käyttöön vasta nyt.

Makeup Revolution Golden Sugar* Blush paletti sisältää kuusi kraaterimaista highlighter sävyä. Nämäkin piti saada nätteyden perusteella...mutta on näissä kaunis hohto, yleensä käytän poskipäillä ja kulmaluulla. Samantyyppinen näkyvä hohde kuin Jeffree Stareissa. Paletissa on myös kaksi bronzeria mutta ne ovat aika koskemattomat vielä. 

P4020006.ORF

Makeup Revolutionin Ultra Contour* tuli ostettua aika hiljattain mutta tähän ihastuin heti! Syy miksi haluan nostaa MUR paletit esille on se että ne ovat niin halpoja! Omani ostin Cocopandalta* jossa nämä maksavat 7-8 e. Pigmenttiä riittää ja kaikki värit ovat helppoja käyttää jos aloittelee varjostusta ja korostusta. Paleteista riittää myös vaativampaan makuun. Ultra Contourissa on tosi hyvät ja vaaleat sävyt varjostuksiin, ei tule viiruja poskiin. Nappien koko on hyvä, ei liian pieniä eikä taas sellaisia jotka eivät lopu ikinä.

P3250002.ORF

Yves Rocherin Pure Calmille -kaksikko on ollut lempparini tänä keväänä. Pure Calmille sarja on ihana, etenkin tuo puhdistusöljy*. Se kuin sulaa iholla ja tuoksuu makealta. Koostumus on vesimäisen ohut ja uskoisin olevan monien mieleen! 
Geelimäisessä putsarissa* on kiva koostumus ja nämä poistavat yhdessä meikin tosi hyvin ja helposti pois. Molemmat putsarit ovat ohuita ja oikeastaan toimivat juuri hyvin yhdessä, täydentäen toisiaan ja pesten meikit yhteistuumin hellävaraisesti pois. Näitä molempia haluan joskus lisää :) Molemmat nyt tarjouksessa hintaan 4-5 euroa!

P4070129.ORF

Madaran misellivesi* on ollut pitkään himotuslistalla ja nyt sain sen testiin maahantuojalta. Minä pidän sellaisista misellivesistä jotka poistavat meikinjäämät vaivatta ja ilman nihkeää tunnetta iholla. En myöskään tykkää ihon kirvelystä eikä tuote missään nimessä saa ärsyttää silmiäni.

Madaran misellivesi on ihana ja täyttää kaikki toiveeni! Tämän koostumus sisältää ihoa silottavaa hyaluronihappoa, rauhoittavaa pohjoisen pionia ja kosteuttavaa aloe veraa. Madaran miselli sopii hyvin meikinpoiston viimeistelyyn ja silmämeikin rippeiden poistoon. Käytän myös aamuputsailussa. En ikinä poista meikkiä pelkällä misellivedellä, yleensä paksu meikki ei sillä lähde eikä iholle tule kunnolla puhtaan tunnetta kuten kaksoispuhdistuksesta ja misellillä viimestelyllä. Madaran misellivesi oli mukava uusi tuttavuus, hyviä misellejä ei ole koskaan liikaa etenkään luonnonkosmetiikan saralla ;)

Sellaisia suosikkeja tässä kuussa :) Tuttuja tai kiinnostavia?

20 kommenttia:

  1. Nuo paletit ovat kyllä niin nättejä! :)

    VastaaPoista
  2. Mádaran misellivesi on kyllä hyvä! Vaikkakin mua edelleen hieman häiritsee se, että toi pullo on niin kova ettei sitä voi puristaa :D Multa löytyy myös MUR:n Sugar & Spice ja Ulra Contour paletit, molemmat on hurjan hyviä ja yllättivät kyllä positiivisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tykkää puristaa vaan kaataa, siks tää pullo käy mulle vallan hyvin :)

      Poista
  3. Ihania nuo MUR-paletit, pitäisi käydä Prismassa näitä testailemassa :)

    VastaaPoista
  4. Yveksen puhdistusöljy ja -geeli näyttävät niin söpöiltä :) Voisin kokeilla niitä, jos tämä mun nykyinen Bobbi Brown öljy joskus loppuu. Välillä tuntuu ettei se lopu ikinä :D Hyvää tavaraa sekin on mutta alkaa jo kyllästyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näihin en ole kyllästynyt, aika sopivan kokoiset pullot että loppuvatkin joskus :)

      Poista
  5. Tuo MuRin poskipunapaletti on kuumotellut jo pitkään. Täytyy vain koittaa päästä ensin vanhoista eroon :)

    VastaaPoista
  6. Ultra Contour näyttää tosi kivalta paletilta. :)

    VastaaPoista
  7. Tuota YR puhdistusöljyä pitää ehdottomasti joskus testata :)

    VastaaPoista
  8. Nuo paletit ovat kivanvärisiä. :) Laatu on ilmeisesti hyvä? Tuota Madaran miselliä olen harkinnut kokeilla, mutta olen lukenut siitä niin ristiriitaisia kommentteja, että on jäänyt ostamatta. Tällä hetkellä Avrilin misellivesi odottaa käyttöönottoa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luin että Avrilia saa Tokmannilta! Voisi joskus kokeilla :) mä en misellillä poista meikkejä vaan meikinjämät, siinä toimii tosi hyvin :) laatu on hyvä MUR paleteissa :)

      Poista
    2. Käytän aamuputsarina misellivettä ja välillä iltaisin kaksoispuhdistuksen jälkeen mahdollisten meikkijämien putsaukseen. Mikä sinun mielestäsi on tähän mennessä ollut kivoin misellivesi?
      Kiva tietää, että Avrilia saa nykyisin Tokmannilta. Löytyisiköhän sieltä sitä puhdistusöljyä? :) Suosittelen. :)
      t. TQ

      Poista
    3. Pitääpä käydä kurkkaamassa Tokmannilla!! Olen tykännyt Nivean misellistä, luonnonkosmetiikassa tästä Madarasta :) Garnier on myös hyvä mutta pullo liian iso, jotenkin ehtii aina kyllästyä siihen :)

      Poista

Kiitos kommentista <3