keskiviikko 9. toukokuuta 2018

the Balm Nude Beach

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä. the Balm Nude Beach saatu elevenistä testiin.

the Balm tuoteperhe sai taas täydennystä kun elevenin valikoimaan liittyi Nude Beach* -paletti. Minulla on myös molemmat nudet, Dude´tude ja Nude Dude. Daa, eli ne mies- ja naispaletit. Beach paletti on kyllä ollut minulla tosi ahkerassa käytössä! Ihastuin siihen yhtä paljon kuin aiemmin käyttämiini the Balm paletteihin.

the Balm Nude Beach

the Balm Nude Beach

Nude Beach* onkin täydellinen kesäpaletti. Ensivilkaisulla se näyttää lämpimän punertavalta. Eli siis täydelliseltä minulle. Pystyn käyttämään sekä lämpimiä että kylmän värisiä luomivärejä. Paletin saatuani meikkasin sillä joka päivä! Halusin kokeilla kaikkia värejä ja millaisia väriyhdistelmiä sillä saisikaan aikaan.
Paletti onkin mielettömän helppo arkiaamuihin. Sillä saa näyttävyyttä katseeseen ja korostusta vihreille silmille. Taipuu se myös tummempiin varjostuksiin kun sellaisiakin välillä kaipaan. Tällä hetkellä olen tosin suosinut vaaleita meikkejä, ihan käytännön syistä. Silmät vuotavat, ovat vuotaneet koko kevään. Auringonpaiste, aamupakkaset, katupöly, auton puhaltimet...voi kun tämä joskus loppuisi!

the Balm Nude Beach

Paletissa on aivan mieletön pigmentti ja metallinhohtoväreissä upea kiilto! Värit pysyvät koko päivän eivätkä varise laittaessa. Häivytys on tosi helppoa koska periaatteessa sitä ei edes hirveästi tarvitse tehdä. Tosi helppo paletti kyllä! Mattavärit ovat helppoja työstää ja paletissa onkin kivasti ajateltu kimaltavien sävyjen häivytystä matalla. 

the Balm Nude Beach swatch

Brilliant - Vaalea mattakerma
Buff - Hohtava pinkkipersikka
Brainiac - Hohtava karpalo
Built - Kimaltava kulta
Bodacious - Mattainen terracotta
Bootylicious - Hohtava punaruskea

the Balm Nude Beach swatch

Babe - Hento lämmin beessi
Bright - Murrettu mattapinkki
Brave - Kimaltava luumu
Bold - Mattainen lämmin kamelinruskea
Breathtaking - Hohtava ruskea
Brazen - Matta tummanruskea

the Balm Nude Beach

the Balm Nude Beach

Paletti on kyllä tosi monipuolinen ja olen tehnyt sillä monenlaisia meikkejä. On kiva aina kokeilla ja miettiä miten eri sävyt häivyttyvät yhteen. Tämä voisi olla sellainen treffimeikki. Ei ole liian hyökkäävä tai värikäs, korostaa vihreitä silmiä ja sopii hyvin vaalean tukkaan. Käytin sävyjä Buff, Brainiac ja Bright.

P5010016.ORF

P5010020.ORF

Tummempi meikki sopisi iltamenoihin. Jos mulla niitä ikinä olisi :P ei ole treffejäkään :P sävyt Built, Bodacious ja Brazen. 

Nude Beach* paletti maksaa 34,60 e. elevenillä 9. - 12.5 -15% alennus yli 30 e meikkiostoista joten nyt kipikipi meikkiostoksille ;) tästäkin saa pikku siivun hinnasta pois.

Oliko Nude Beach paletti tuttu sinulle? Mitkä värit kuuluvat sinun kesämeikkiisi?

18 kommenttia:

  1. Kiva paletti:) Mua puhuttelee eniten luumu ja punaruskea, mutta on kuitenkin hyvinkin monipuolinen paletti osaavissa käsissä. Mun kesämeikkivärit on varmaankin aika samat kuin muulloinkin, mutta ehkä vähän vaaleammissa sävyissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä näen tämän monipuolisena ja just sopivat värit sisältävänä kokonaisuutena :)

      Poista
  2. Oijoi, mikä paletti - kaikki sävyt ovat upeita! :)

    VastaaPoista
  3. Tää paletti on ihana ja oon tätä himoinnut oikeestaan siitä asti, kun tää lanseerattiin! Ihanat sävyt, mutta koitan taas ajatella järjellä ja muistaa, etten mä oikeasti tätä tarvitse. theBalmin luomivärit vaan on niin laadukkaita, että ihan senkin takia tän niin kovasti haluaisin :D Todella kauniita meikkejä taas kerran<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etkö todellakaan tarvitse ;)) Balmit on kyllä laadukkaita ja osaavat nämä nudehommat ;)

      Poista
  4. Oih, toi Built on aika hurja swatchattuna :D

    VastaaPoista
  5. Mulla ei ole yhtään Balmin palettia. Ulkoasut näissä on kyllä hauskat. :)

    Tummempi meikki on ihan hirmu kaunis. Sulla on hyvä silmä sille, mikä sopii minkäkin kanssa ja miten ne kannattaa yhdistää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkoasulla on kyllä tosi paljon merkitystä houkuttelevuuteen ;)

      Poista
  6. Jössea mikä pigmentti nois swatcheissa! Jos mulla ei ois asenne vammaa sitä Nude ’Tude palettia kohtaan voisin ehdottomasti hankkia tämän itelleni!

    VastaaPoista
  7. Tää on ihana ja oon jo useasti nakannu sen ostoskoriin netissä...mutta ostinkin sitten sen ihan ekan balmin nude tude paletin.. mutta kesän takia tää täytynee hankkia pian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on aikalailla erilainen kuin Nude`Tude, minusta tämä on ehkä monipuolisempi ja pigmenttisempi :)

      Poista
  8. Ihan uusi minulle. Sopii hyvin jatkoksi muille Nude-paleteille. :) Hienot meikit teit tällä. Olet valmistautunut jo tulevaan. ;)
    Saa nähdä, mitä tulee tänä kesänä käytettynä. Viime vuosina on tainnut värikkäät rajaukset olla mieleisiä. Kynsillekin on kiva laittaa korallia ja pinkkiä, kun tulevat esille paremmin auringossa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minä en ole vielä muistanut värikkäitä rajauksia mutta eiköhän ne tule kohta kaivettua esille...

      Poista
  9. Eeeei, miksi eksyinkään tänne :D Niin ihanat sävyt tossa paletissa, että mä ehkä sorrun... Että kiitos vaan :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3