keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Tämänhetkiset ihonhoitotuotteeni; Kevät

Postauksen linkit mainoslinkkejä. Osa tuotteista saatu, osa ostettu itse.

Sain lukijaltani kivan postausvinkin, voisin listata vuodenaikojen mukaan ihonhoitotuotteeni. Miten loistava idea, päätinkin toteuttaa sen heti kevään korvilla :) tänä vuonna kevät onkin viipynyt pitkään ja iho on janonnut kosteutta, välillä mikään ei tunnu riittävän...mietin muuten myös että tätä postausta on kiva lukea myöhemmin ja miettiä että ai, ihoni on tuolloin ollut tuollainen...ja vaikka vertailla käyttämiään tuotteita, mistä on milloinkin ollut innostunut. Nämä postaukset löytyvät jatkossa Suosikit -tunnisteen alta :)

Keväällä ihoni kaipaa kosteutta talven jäljiltä ja seerumi on käytössä aamuin illoin. Olen innostunut erilaisista happokuorinnoista sekä kuorivasta yöseerumista. Yritän kuluttaa pois karheita rakeita sisältäviä kuorintoja ja vaihtaa ne hellävaraisimpiin. Käytän naamiota ja kuorintaa 2x viikossa ja näihin en siis lue kuorivaa kasvovettä tai yöseerumia.

P3190002.ORF

Yves Rocher Pure Calmille puhdistusöljy - Tämä tehokaksikko kuuluu kuukauden suosikkituotteisiini! Tilasin kaksikon Yvesiltä kokeiluun koska olen tykännyt Pure Calmille -sarjan tuotteista. Öljyn levitän kosteille kasvoille. Veteen sekoittuessaan öljy muuttuu maitomaiseksi. Tuoksu on ihana, sellainen makea ja toffeemainen. Öljy on ohutta ja pieni määrä riittää liuottamaan meikit pois kaksoispuhdistuksen ekassa vaiheessa. Uskon että moni tykkäisi tästä mikäli inhoaa sellaisia liian rasvaisen ja öljyisen tuntuisia puhdistustuotteita.

Yves Rocher Pure Calmille puhdistusgeeli - Puhdistusgeeli tuoksuu kukkasilta ja tehoaa hyvin öljyn jälkituntuun. Poistaa meikin hyvin pois, silmiä ärsyttämättä ja on erityisen raikkaan tuntuista. Tykkään ja paljon tästä kaksikosta! Pure Calmille on ihana sarja, rauhoittaa ja puhdistaa hellävaraisesti.

Yves Rocher Anti Pollution + detox misellivesi - Ympäristönsaasteita iholta puhdistavat detoxtuotteet ovat nyt suosittuja! Ostin kokeiluun Yvesin uutuusmisellin ja olen käyttänyt sitä tällä hetkellä. Mukavan paksua ja geelimäistä, poistaa hyvin meikin rippeet ja jättää hyvän fiiliksen iholle. 

P3190006.ORF

Pixi Glow Tonic - Tällä hetkellä käytän kuorivana kasvovetenä Glow Tonicia. Pitää ihon sileänä ja kirkkaana kun kuorin tällä n. joka toinen päivä. Kuollut ihosolukko irtoaa, tämä auttaa tosi hyvin jos iho on samean tuntuinen.

Lumene Rauhoittava ja kosteuttava naamio - Kuten mainitsin niin rakeita sisältävät kuorinnat ja tujut savinaamiot ovat historiaa. Käytän enää hyvin harvoin. Panostan hellempään ihonhoitoon. Siihen kuuluu kosteuttava ja ihoa rauhoittava kasvonaamio. Tämä Lumenen naamio on ihana, viilentää ja virkistää ihoa, on tuntunut että on sopinut hyvin couperosalle. Tätä ei taida enää saada mutta Lumenella varmasti on vastaavia.

Mossa Age Excellence kuorintanaamio - Ennen naamiota kuorin ihon. Ne rakeelliset jynssäävät kuorinnat ovat vaihtuneet helppokäyttöisiin AHA-hedelmähappokuorintoihin. Tämä vaan kasvoille viideksi minuutiksi ja ihosta tulee tosi sileä ja kirkas! Ihan mahtava tuote! 

Whamisa Peeling Finger Mitt - Silloin tällöin iltarutiineissa saatan kuoria ihon näillä Whamisan BHA-happoa sisältävillä lapuilla. Seerumi ja kosteusvoide levittyvät paremmin kun ihoa pyyhkii vähän näillä. Kuorintalaput eivät ärsytä ihoa ollenkaan vaan sisältävät hoitavia vadelman uuutteita, hyaluronihappoa ja beetakaania.

P3190008.ORF

Berrisom sheet maskit - Mulla on tosi paljon erilaisia kangasnaamioita mutta uusimpina Berrosomit. Koiranaamio sisältää hyaluronihappoa, keramideja ja jäätikkövettä kosteuttamassa ihoa. Pekingin ooppera -naamio on anti-age vaikutteinen syväkosteuttavaa seerumia sisältävä ja ihon nuorekkuuden palauttava naamio. 

Pixi Glow Mist - Glow Mistin arganöljy tehokosteuttaa kuivaa ja sameaa ihoa. Mulla on aina joku suihke meikatessa mukana, suihkaisen äkkiä päivävoiteen päälle tai joskus päivän aikana jos iho tuntuu kiristävältä. Tämän vesi + öljycombo on toiminut hyvin ihollani, hiukan erilainen suihke kuin muut käyttämäni. 

Mossa Youth Defence päivävoide - Antioksidanttinen hyaluronihappoa, lakkaa ja c-vitamiinia sisältävä päivävoide tehokosteuttaa ihoani. Aivan ihana seerumin päällä, Mossan tuotteet on tosi hyvä ja edullisia :)

Yves Rocher Serum Végétal seerumi - Yvesillä on monta hyvää ja edullista seerumia, tällä hetkellä yö- ja päivävoiteen alla kosteuttaa Wrinkles & Radiance sarjan seerumi. Imeytyy nopeasti, toimii meikin alla ja kosteuttaa hyvin. 

Dermosil Kuoriva yöseerumi - Myös Dermolla on edulliset ja huippuhyvät seerumit. Tämä kuoriva yöseerumi tehopuhdistaa ihoasi yön aikana tehden siitä kirkkaamman ja sileämmän. Huippuhyvä hintaansa nähden, ei ole liian voimakasta kun käytän näitä n. joka toinen-kolmas päivä. 

Millaiset rutiinit sulla on erityisesti kevällä ja millaisia tuotteita käytät?

18 kommenttia:

  1. Nuo Yves Rocherin tuotteet alkoi kiinnostaa, etenkin puhdistusöljy. Toffeinen tuoksu olisi vaihteeksi kiva, kun viime aikoina käyttämäni puhdistusöljyt eivät tuoksu juuri miltään.
    Mulla taitaa rutiinit olla aika tavalla samantapaiset läpi vuoden, ainoastaan kasvoöljyjen käyttö hiipuu keväämmällä ja melkein loppuu kesällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en käytä öljyjä enää, syksyllä otan vasta esille :)

      Poista
  2. Mun pitäisi tehdä Dermosilille tilaus karbamidipuikkojen takia, ja tuo kuoriva yöseerumi olisi kyllä houkuttava :)

    VastaaPoista
  3. Tuota lumenen naamiota saa edelleen, pakkaus on hieman muuttunut ja olikohan myös yksi ainesosa myös.
    Ja viime postauksessa puhuit lumenen kaksiosaisesta c-vitamiini tehohoidosta, sitäkin saa edelleen, mutta sekin on saattanut uudistua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Lumenen pakkaukset uudistuu niin nopsaan ja uusia sarjoja tulee koko ajan, ei meinaa pysyä mukana!

      Poista
  4. Mossan päivävoide pitää ehdottomasti jossain vaiheessa hankkia testiin! Tällä hetkellä noita kasvovoiteita ja nimenomaan päivävoiteita löytyy vähän turhankin paljon :D Mossan tuotteet on ihania<3

    VastaaPoista
  5. Dermon seerumit tuntuu keräävän kehuja joka puolelta. Pitäisi varmaan itsekin vihdoin tutustua niihin :)

    VastaaPoista
  6. Paljon kaikkea ihanaa! Mä myös suosin dermosilia, miksipä ei kotimaista kosmetiikkaa? Myös yvesin tuotteet mun mielestä ihania.. mutta mielenkiintoinen ja paljon kaikkea, itellä ehkä vain muutama tuote päivittäisessä käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yvesin ja Dermon tuotteet ovat hyviä, aina välillä hurahdan niihin enemmänkin ;)

      Poista
  7. Ihanissa paketeissa nuo naamiot! Yvesin öljy kuulostaa mieleiseltä, eipä ole tullut enää ostettua kun liike loppui. Kasarmin kadun ärrä on niin rasittava paikka ettei ole viitsinyt tilatakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole käynyt siinä. Suosin automaatteja :) Yvesillä on paljon uusia kivoja tuotteita, on tullut tilailtua viime aikoina :)

      Poista
  8. Tämä on kiva aihe. ;) Jo siitäkin syystä, että voi myöhemmin tsekata, mitä tuotteita käyttikään edellisenä keväänä.
    Minulla on sama tilanne, että rakeelliset kuorinnat eivät enää tunnu kivoilta. Olen käyttänyt pientä Madaran oil to milk scubia, jonka pitäisi ilmeisesti olla hellävarainen, mutta omalla ihollani raapii ikävästi. Minulla on myös tuo glow tonic käytössä. Lisäksi Madaran Aha, V10 rakeetonkuorinta ja Dermalogican jauhe. Ne eivät raavi. :)
    Ovatko kuorintalaput ja glow tonic mielestäsi kaksi erilaista tuotetta, lähellä toisiaan vai toisiaan täydentäviä tuotteita? Olen miettinyt kuorintalappujen ostoa, mutta miettinyt, ovatko kummatkin tarpeellisia samaan aikaan ihonhoitorutiineissa käytettyinä.

    Heti, kun kevät Suomeen saapui, on ihoni ruvennut kiiltämään ja rasvoittumaan. Vieläkin yritän etsiä sopivia ihonhoitotuotteita, jottei naama alkaisi niin pian kiiltämään päivän aikana. Talvella tottui kosteuttamaan, niin nyt mietin, miten kosteuden saisi pysymään ilman kiiltoa. Haasteellista. :D Tällä hetkellä käytössä ovat vanha TBS:n ecosert kasvovesi, TBS drops of youth -essence (tämän ehkä korvaan jollain muulla päiväksi tai en käytä ollenkaan), Ekopharman herukka-seerumi, sy-voide sekä Madaran smart antioxidants. Tuo Madara välillä murustuu iholla, niin täytyy seurata mikä sen mahtaa aiheuttaa. Yöksi melko samat tuotteet, paitsi kasvovesi voi olla glow tonic ja yövoide Laveralta tai Mossalta.

    Nuo Mossan tuotteet ovat kiinnostavia. Tällä hetkellä kokemusta vain yövoiteesta, joka on kelpo tapaus. Hyvä, kun mainitsit noiden YR:n tuotteiden tuoksut. Toffee ei sopisi minulle.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekopharmat ovat muuten itsellä kokeilulistalla. Kiinnostavat kovasti! Mä en oikein osaa sanoa täydentävätkö toisiaan, miellän kuorintalaput enemmän kasvojen hemmotteluhoitoon ja kuorivan kasvoveden useammin käytettäväksi. Ehkä vähän miten itse tykkää? Ei varmaan ollut kovin hyödyllinen vastaus ;D

      Poista
  9. Hitto noita Pixin mistejä pitäis päästä kokeilemaan! Miten oonkin unohtanu ne aivan täysin :|

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3