sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Lavera Anti Pollution uutuudet

Muistatteko kun aiemmin kirjoittelin Laveran huippuihanasta Hydro Effect -seerumista? Kyseinen seerumi on edelleen suosikkini joten kokeilin erittäin innoissani Anti Pollution -uutuuksia täydentämään sarjaa :) kyseessä ovat luomulevää sisältävät tuotteet jotka suojaavat ihoa ympäristösaasteiden vaikutuksia vastaan. Sain tuotteet maahantuojalta testiin.

Lavera Hydro Effect

Sarjan tuotteilla saat kirkkaamman ja kosteamman ihon jolla eivät ympäristösaasteiden vanhentavat vaikutukset näy. Pakokaasut ja saastehiukkaset kuivattavat ja vanhentavat ihoa, pigmenttimuutoksiakin tulee helpommin. Eipä tätä asiaa tule ajateltua mutta tottahan se on, kaupungissa sitä on ihan kaiken keskellä. Olisi siis syytä pitää ihosta huolta.

Lavera Hydro Effect

Hydro Effect Cleansing Balm sopii ihon puhdistukseen ja meikin poistoon. Se sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää luomulevää ja oliiviöljyä. Tuntuma on kevyt ja raikas vaikka luulin tämän olevan balmia! Geelimäinen putsari on omiaan kevyen meikin poistoon mutta sopii toki myös kaksoispuhdistukseen. Tuoksu on ihanan raikas ja balmi liukuu hyvin iholla. Tästäpä taisi tulla uusi suosikkini, rakastan kevyen raikkaita putsareita! 

P4040010.ORF

Hydro Effect Day Cream on nopeasti imeytyvä ja tehokkaasti kosteuttavat geelimäinen päivävoide. Se ennaltaehkäisee ihon vanhenemista ja sopii kaikille ihotyypeille, ehkä erityisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle. Kuivalle iholle tämä voi olla liian kevyttä, itsekin ajattelin suunnata tämän kesäkäyttöön. Tämä oikein humahtaa ihoon, on niin raikasta ja kevyttä mutta kosteuttavaa. Tuoksu on tässäkin kasvimainen ja erittäin raikas. Ihana joka päivän voide!

Lavera Detox mask

Detox Effect Mask on kuoriva ja kirkastava naamio. Mineraalisavea ja luomulevää sisältävä naamio on vihreää, ihanan pehmeästi levittyvää ja se kuivuu iholle, mutta ei jää inhottavan koppuraksi. Naamion jäljiltä iho ei ole perinteisen kuiva joten uskallan suositella tätä herkemmälle ihollekin! Säännöllisessä käytössä puhdistaa iholta ympäristön aiheuttamaa likaa. Itse olen huomannut että kuorivat ja kirkastavat naamiot ovat mun iholleni tosi tärkeitä, tuntuu että voiteetkin levittyvät niin paljon paremmin kun ihon kuorii kunnolla puhtaaksi :)

Anti Pollution uutuuksia löydät maahantuojan sivuilta. Suosittelen kokeilemaan jos seerumista tykkäsit! Lavera on mun lemppari luonnonkosmetiikan sarjoja laajalla ja mielenkiintoisella valikoimallaan eikä tuotteiden hinnat huimaa päätä :) puhdistusvoiteen hinta 17,61 e, päivävoide 31,27 e ja Detox mask 23,81 e.

Oletko sinä kokeillut Hydro Effect -seerumia? Miltä sarjan uutuudet kuulostivat?

12 kommenttia:

  1. Nämä kaikki neljä tuotetta on aivan ihania! <3 Itsekinhän tästä kolmikosta vastoittain kirjoittelin: https://blingershimmer.blogspot.fi/2018/04/saasteilta-suojaan.html

    VastaaPoista
  2. Sarjan seerumia olen käyttänyt ja pitänyt siitä. :) Tuo voide kuulostaa hyvältä kesäkäyttöön. Yllättävän hintava muihin tuotteisiin nähden. :o Huomaa, että naamiot ovat nykyään myös kuorivia, jolloin välttyy mekaaniselta hankaukselta. Hyvä niin, silti hieman ihmetyttää miten se onnistuu. Tuotteet kehittyvät. :) Kiitos esittelystä. Mielenkiintoisia kaikki nämä tuotteet. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) mä olen nykyään tykästynyt enemmän kuoriviin naamioihin, niin helppoja ja ihosta tuee parempi kuin hankaavan kuorinnan jäljiltä :)

      Poista
  3. Seerumi on tosi ihana, ajattelin ottaa sen taas kesäksi käyttöön. Talvella kovimmalla pakkasilla tuntui hieman liian keveältä omalle iholle. Näitä uusia en kokeillut, mutta Detox Mask vaikuttaa hyvältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Detox mask oli minustakin mielenkiintoisin mutta pidin kyllä kaikista tuotteista tasapuolisesti :) voide oli ihanan tuntuista vaikka sopii minulle vain kesäisin keveytensä puolesta ;)

      Poista
  4. Mäkin tykkään, kun tämä naamio kuorii ja kirkastaa. Inhoan suorastaan sitä tunnetta, jos iholla on pientä röpelöä :)

    VastaaPoista
  5. Tuotteet kuulostaa tekstin perusteella ihan todella hyviltä! Näihin voisi ehdottomasti tutustua lisää :)

    VastaaPoista
  6. Tää linja kiinnostaa kyllä kovasti, etenkin tuo puhdistusbalmi. :) Hienoa että Laveralla keksitään ajakohtaisia uutuuksia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3