keskiviikko 15. marraskuuta 2017

NCLA Kamchatka

Viimeisen uuden NCLA holon vuoro, sitten on taas lakattu kaikilla uusilla lakoilla :) ei yhtään kokeilematonta lakkaa!

Ûberchic 5-02

Kamchatka on hieman ruskeaan taittava viininpunainen hologrammilakka. Oikein nätti ja hirmu syksyinen väri! Olen kyllä tosi tyytyväinen tähänkin, ihan nappiostos oli :) tämäkin peittää kahdella kerroksella.

NCLA Kamchatka

NCLA Kamchatka

Leimat ovat Ûberchicin 5-02 laatasta. Kukan keskelle hieman glitteriä Dollish Polish Drooling Over Your Polishlakasta. Kuvat kertokoot puolestaan, mulla ei näistä kynsistä sen enempää tarinaa olekaan ;)

NCLA Kamchatka

NCLA Kamchatka

P9220056.ORF

Harmi kun en tätäkään auringossa nähnyt. Nappasin joskus tuon alla olevan kuvan, siinä he paistattelevat! Eikö vaan ole upeita, mun mielestä parhaita NCLA holoja!

P9240167.ORF

Lakka saatu CesarsShopista. NCLA on vegaaninen 7-free lakkamerkki jota myydään myös Sokoksissa ja Emotioneissa. Näistä löydät myös Gelous päällyslakkaa ja Thin Mint kynsiöljyä joka tuoksuu After Eight suklaalta! Voitte uskoa että olen itse rakastunut  kyseiseen öljyyn :P

Mitä tykkäät tästä syksyholosta?

Ja pieni mainos Cesarin MoYou London aiheisesta kilpailusta. Jos olet leimausmestari niin kantsii osallistua :) pääpalkintona on 100 e lahjakortti CesarsShopiin. Mä aion ottaa osaa, lähinnä huvin vuoksi. Lopuksi pääsette äänestämään voittajan, tarkemmat tiedot Cesarin Facebook sivuilla

23599995_10156018049753919_2068319642_o

19 kommenttia:

 1. Ooh, tämäkin on kyllä varsinainen herkku <3 Tosin aika lähellä The World Orbits Around Me:ta, joten en usko, että tarvitsen. Stepen kyllä tilasin :D

  Tosi sievä lakkaus! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Steppe on kiva lakka :) Tämä on muuten punaisempi kuin Orbits, mun mielestä tosi paljon nätimpi. Kiitoksia :)

   Poista
 2. Tämähän on vallan kaunis, paljon kauniimpi kuin pullossa mun mielestä. NCLAn lakkojen kanssa käy useasti niin, että pullokuvat ei näytä, kuinka ihana lakka on oikeasti kynsillä. Swatchkuvat on kallisarvoisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on :) ei sitä osaisi ostaa pullon perusteella ;)

   Poista
 3. Aika makee toi viimeinen kuva auringossa nautiskelevista lakoista :)

  VastaaPoista
 4. Mä kans mietin, että kuinka lähellä on The World Orbits Around Me:ta, joka on mulle ihan liian tumman ruskea. Tai onko lähellä PiPo:n Rememberiä, siis väriltään. Toisaalta tekis mieli hankkia toi, mut jos on kuitenkin liian ruskehtava... voi kun tietäis... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole liian rusehtava. Orbits on paljon ruskeampi, tämä on selkeästi punaisempi. Remember on vähän vaisumpi kuin tämä, jos näistä kolmesta mietitään niin tämä on ehdottomasti ihanin :)

   Poista
 5. Hyvännäköinen lakka näissä kuvissa. Muistuttaa dragonia kuvien perusteella, muttei varmaan sitä ole paikan päällä katsottuna.
  Ostin muuten tuon NCLA:n kynsiöljyn. Joululahjaksi minulta minulle. ;)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana joululahja :) olet sen ansainnut! Tämä on kyllä erilainen kuin Dragon koska tämä on holo ja Dragon enemmän glitterinen. Hankala aina vertailla mutta on ne aina erilaisia, en minäkään ostaisi liian samanlaisia liki 20 e lakkoja :) ei kaikkia ehtisi käyttää.

   Poista
 6. Voi miten ihania holoja, etenkin tuo Steppe osui silmään. <3

  VastaaPoista
 7. Tämä ja tuo kultainen joko jäivät kyllä vähän kaivelemaan, kun ei ole tullut vielä hankittua. Että pitäiskö sittenkin... aina olen tähän asti saanut perusteltua, että omistan jo tarpeeksi samanlaisia, mutta sitten taas alkaa tehdä mieli ostaa nämä, kun täällä katselee näitä ihania laukauksia kyseisillä lakoilla! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osta ne ihmeessä jos jäivät kaivelemaan. Ovat sellaisia kaunokaisia että <3

   Poista
 8. Olispa mullaki 0 kokeilematonta lakkaa :DD veikkaan et mul on niitä jotain 50 eikä ne tunnu koskaan vähentyvän saati sitten loppuvan :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3