sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Korealaisen ihonhoidot aakkoset a`la Whamisa

Yhtä paljon kuin rakastan meikkaamista ja tykkään tehdä sen pitkän kaavan mukaan, yhtälailla rakastan hoitaa ihoani. Iltaisin tuntuu että haluaa sen paksun meikkikerroksen pois ja tahtoo käyttää erilaisia tuotteita. Ohi on se aika jolloin pärjäsin yhdellä puhdistustuotteella. Nyt onkin aika keskustella laajemmasta ihonhoitorutiinista korealaiseen tyyliin. Korealainen ihonhoito voi olla tunnettu jopa 10-vaiheisesta ihonhoitorutiinista! Onneksi tässäkin tyylissä voit valita itse mukaan ne vaiheet jotka tahdot. Minulla vaiheita on selkeästi vähemmän :)

Whamisa Natural Goods Company

Korealainen ihonhoito perustuu filosofiaan jossa ihon huolellinen hoitaminen on äärettömän tärkeää. Minäkin ajattelin joskus että rypyt hoidetaan mahdollisimman kalliilla tuotteella, hinnan ja mainoslupausten perusteella sen on oltava toimiva. Nykyään ajattelen että ihoa hoidetaan huolella, se tulee palkitsemaan myöhemmin kimmoisana ja hyväkuntoisena ihona. Jossa rypyt ja juonteet eivät niin näkyisi. Toivotaan toki että minun filosofiani toimii ;) 

korealainen kosmetiikka

kaksoispuhdistus

Korealaisessa ihonhoidossa iho puhdistetaan kaksoispuhdistuksella. Ensin meikki liotetaan öljymäisellä puhdistustuotteella. Tämä on ehkä mun lempparivaiheeni koska öljyllä meikki lähtee todella hyvin pois. Myös silmämeikki liukenee eikä herkälle silmienympärysiholle tarvitse tehdä erikseen hankaamista, joka taas aiheuttaa juonteita! Kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa kasvot pestään joko geelimäisellä tai vaahtomaisella puhdistustuotteella.

Whamisan puhdistusöljyllä meikki lähtee helposti pois ilman öljyn rasvaista tunnetta. Ehdottomasti miellyttävin käyttämäni puhdistusöljy! Vaahtoava puhdistusvoide viimeistelee puhdistuksen. Tätä on kiva vaahdottaa sormin iholle, meikki lähtee pyörimään pois ihan kunnolla! Iho tuntuu tässä vaiheessa tosi puhtaalta, silmämeikkiä on jäänyt vähän alaluomella joten sen poistan erillisellä silmämeikinpoistoaineella. Jos käyttää vähemmän meikkiä niin ei kyllä tarvitse silmämeikinpoistoainetta. 

korealainen kosmetiikka

Rituaali jatkuu ihon ph-arvon tasapainottavalla kasvovedellä. Se myös viimeistelee ihon puhdistuksen. Korealaisessa kosmetiikassa löydät kasvoveden nimellä toner tai essence eli hoitoneste. Tuotteen tarkoitus on valmistella iho hoitavia tuotteita varten. Essence on korealaisen ihonhoidon ydin. Hoitoneste parantaa ihon kuntoa ulkoisesti sekä sisäisesti ja se levitetään iholle taputellen. 

Whamisalta löytyy kasvovesiä kaikille eri ihotyypeille, minä aloitin ensin Original kasvoveden joka on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle. Tässä on ihana pehmentävä ja kosteuttava koostumus joka muistuttaa hieman emulsiota. Tämä levitetään kasvoille taputellen, ei vanulapulla. Tässä vaiheessa saan iholle todella ihanan ja kosteuttavan tunnun. Iho on raikas ja puhdas, nyt alan ymmärtää miksi tätä ihonhoitoa harrastetaan näin pitkin rutiinein...

k-beauty

Whamisa

Minulla ei ole Whamisan kosteusemulsiota joten korvaan sen ihanalla damasconruususuihkeellaDamaskon ruusun terälehtiuute auttaa kiinteyttämään ja kirkastamaan ihoa, vahvistaen samalla ihon luontaista suojaa terveen ja nuorekkaan ihon saavuttamiseksi. Ihana tuote, hyvä ruusun tuoksu ja tunne kasvoilla! Tätä voi käyttää meikin alla tai päällä. Sopii myös käytettäväksi kasvosuihkeena pitkin päivää. Ja tuote sisältää kukan terälehtiä, voiko olla söpömpää..

Whamisa

Kasvojen kosteutus tehdään hartaudella. Iho on nyt kostutettu hoitonesteellä joten on kasvovoiteen vuoro. Ainakin mun iho on jo tässä vaiheessa niin kostutettu että voidetta ei tarvita paljoa. Whamisan Nourishing Cream sopii päivä- ja yövoiteeksi. Tätä riittää hyvin pieni määrä ja iho on todella kimmoisa ja pehmeä. Piti ihan taputella koko ajan ihoa ja ihastella tätä tuntua. Täyteläinen ja hyvin imeytyvä yhdistelmä mangon, kaakaon, avokadon ja sheapuun voita auttavat ylläpitämään ihon nuorekkuutta ja kimmoisuutta. Aloen kasviuutteet korvaavat veden ja kosteuttavat pitkäkestoisesti. Sopii myös hyvin meikin alle mutta täytyy antaa imeytyä hetki.

korealainen kosmetiikka

Lopuksi annetaan vuoro kasvoöljylle. Whamisan öljy imeytetään kasvoille kämmenillä painellen. Tämän koostumus on mukavan kevyt jopa rasvaiselle iholle. Tätä voi myös sekoittaa pari tippaa lempparivoiteesi sekaan. Ainakin minulle kasvoöljy on ehdoton tuote talvella. Ihoa alkaa kiristää ja siihen ei tunnu auttavan mikään muu kuin öljy kasvovoiteen seassa.


kasvojen kuorinta

K-Beautyssä päivittäiseen rutiiniin kuuluu myös ihon kuorinta. Itse en kuori ihoani joka ilta vaan pari kertaa viikossa. Korealaisessa ihonhoidossa käytetään nestettä tai lappuja.  

kasvojen kuorinta

Whamisalla on kuorintalappuja kolmelle eri ihotyypille. Mun Peeling Finger Mitt kuorintalaput ovat rasvoittuvalle iholle ja laajentuneille ihohuokosille. Hauska miten ensin pelkäsin näiden olevan liian rajuja. Korealaiset k-beauty kuorinnat ovatkin poikkeuksetta rakeettomia entsyymi- tai hedelmähappokuorintoja. Mekaanisia kuorintoja ei käytetä.

Whamisan kuorintalappu sujautetaan sormiin ja hierotaan ihoa. Nämä ovat todella lempeitä ja hellävaraisia käyttää. 
Ainutlaatuinen kuoriva koostumus on peräisin kasviperäisestä betaiinisalisylaatista ja viinihaposta, jotka kuorivat ihon hellävaraisesti puhdistaen samalla huokoset tehokkaasti. Ohra, kaura, hyaluronihappo ja beteglukaani ravitsevat ja kosteuttavat ihoa.
Paketissa on 25 kuorintalappua. Purkki on suljettu kahdella kannella ja laput siellä niin tiukasti, etteivät ne pääse kuivumaan ennen aikojaan. Tästä tulee kyllä osa mun ihonhoitorutiinia! Ihan suotta pelkäsin näitä liian rajuiksi, varmaan jäänyt traumat joistain muista kasvojen kuorintalapuista jotka suorastaan polttivat iholla ja jättivät sen punaiseksi.

Whamisa sheet mask

K-Beautyssä käytetään myös päivittäin kangasnaamiota eli sheet maskia. Itselle kuorinta ja naamio kuuluvat muutamaan iltaan viikossa enkä ehtisi toteuttaa tätä joka ilta. Korealaisilla on kuitenkin aikaa ja halua hoitaa ihoa huolella. Hehän käyttävät vielä yönaamiota kaiken tämän rutiinin jälkeen ;)

Organic Kelp Mask on luomumerilevänaamio joka vähentää juonteita ja turvotusta. Se supistaa ihohuokosia, kirkastaa ja kosteuttaa. Lupaa kosteuttaa jopa 72 tunnin ajan. Tuoksu tässä on merellinen eikä ihan hyvällä tavalla :) mutta hyvin ainutlaatuinen eikä mitenkään inhottava. Naamio on hyvin aidon tuntuinen ja aivan ihana kasvoilla koska sen sheet on kelp merilevää. Merilevänaamio on valmistettu 32 luomuainesosasta. Ainutlaatuinen naamio sisältää runsaasti ihon nuorekkuutta ja terveyttä ylläpitäviä ravintoaineita ja algiinihappoa. 

Organic Fruits & Tomato naamio sisältää tomaattia, omenaa ja banaania. Tässä on kirkas geelimäinen koostumus ja kyseessä on siis sheet mask. Fermentoitu kukkauute, aloe- ja maitohappopitoinen naamio kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Anna naamion vaikuttaa 20 minuuttia ja hiero loput kasvoille ja kaulalle.

Whamisa Organic Kelp Mask

Whamisa lanseerattiin I Love Me -messuilla joten se on aivan uusi sarja suomessa. Whamisa on maailman ainoa korealainen sertifioitu luonnonkosmetiikksasarja, sillä on arvostettu saksalainen BDIH:n luonnonkosmetiikan sertifikaatti. 
Whamisan tuotteet pohjautuvat fermentoituihin kasviraaka-aineisiin eivätkä tuotteet sisällä puhdistettua vettä. Tuotteet eivät myöskään sisällä turhia täyteaineita.


Whamisan tuotteet on valmistettu ilman parabeeneja, synteettisiä ja kemiallisia säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita ja tuoksuja, petrokemikaaleja, piitä, mineraaliöljyjä, EDTA: ta ja eläinperäisiä ainesosia.

Whamisan tuotteet liikkuvat 9,90 e - 46,90 e hinnoissa. Mistään hirmu kalliista sarjasta ei siis puhuta. Nämä tuotteet vaikuttavat todella riittoisilta ja itse ihastuin sarjaan niin palavasti että ostan tuotteita varmasti lisää niiden loputtua. Maahantuojan sivuilla kerrotaan joka tuotteen kohdalla keskimääräinen riittoisuus, voiteille ja kasvojen pesutuotteille se on n. 4 kk kun käytät tuotetta aamuin illoin. 

Kaikki tuotteet ovat unisex, mutta myös miehille on omat tuotteensa ja Whamisalta löytyy myös hiustenhoitotuotteita. Mielenkiintoinen sarja, tälle on aivan varmasti paikkansa suomessa jossa korealainen kosmetiikka alkaa nyt olemaan in. Niinhän se on, kaikki uusi ja kiva kynsiin tulee Venäjältä ja ihonhoitoon Koreasta ;)

Whamisan tuotteita voit ostaa Natural Goods Companyn sivuilta. 

Korelainen ihonhoito. Kiinnostaako? Vai kuulostaako liian monimutkaiselta?

22 kommenttia:

  1. Whamisan tuotteita oli I Love Me -messuilla esillä ja harmi, kun missasin ne melkein totaalisesti. Jonkun näytepussin ehdin saamaan. Tuotteet kuulostaa ja näyttää upeilta. :)

    VastaaPoista
  2. Onpa todella monivaiheista tuo korealainen ihonhoito. :D Mutta etenkin tuo terälehtiä sisältävä 'vesi oli niin hieno! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana :) en aina jaksa pestä näin pitkän kaavan mukaan mutta silloin tällöin on ihana hemmotella itseään :)

      Poista
  3. Whamisa on varastanut myös mun sydämen, vaikka en oo vasta kuin alkutaipaleella mun testailujen kanssa. Rakastan tuota Deep Rich Toneria! <3

    VastaaPoista
  4. Tää on ihan äärimmäisen kiinnostava sarja! Omiin korviini ei kuulosta yhtään liian monimutkaiselta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ei niin, välillä on kiva hoitaa ihoaan perin pohjin ;)

      Poista
  5. Sarjassa on loistavat raaka-aineet ja on kaikin puolin kiinnostava. Harmittaa kun niissä on useinmiten eteerisistä öljyistä peräisin olevaa linaloolia tai limonenea, joista saan silmä-ärsytystä. No, onneksi olen löytänyt paljon ihania luonnonkosmetiikan muita ihonhoitotuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi on olemassa paljon valinnanvaraa jotta kaikki löytävät itselleen sopivat sarjat :)

      Poista
  6. Olen korealaisen ihonhoitofilosofian myötä innostunut kaiken maailman seerumeista ja hoitovesistä, joten ei todellakaan kuulosta liian monimutkaiselta. Whamisaan olisi kiva päästä tutustumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mänolen kanssa innostunut hoitovesistä ja ylipäätään hieman hellävaraisemmista tuotteista :)

      Poista
  7. Niina/Oh so many reasons12. marraskuuta 2017 klo 22.02

    Mä rakastuin tuohon hoitoveteen! Teen sillä 7 skin methodia <3

    VastaaPoista
  8. Nämä toden totta kiinnostavat, itsekin tykkään muutamina iltoina viikoissa oikein kunnolla kerrostaa hoitonesteen kanssa ja kaksoispuhdistus on must!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silloin kun on enemmän aikaa niin jaksaa hemmotella ihoaan :)

      Poista
  9. Kiinnostava postaus. Minua on mietityttänyt tuo kasvoveden käyttö, että sillä ei putsata viimeisiä meikin/lian rippeitä, vaan pohjustetaan kosteutus. Ilmeisesti kaksoispuhdistuksen tehtävä on poistaa kaikki lika kasvoilta.
    Hyvä huomio tuo silmämeikin poisto. Pitäisi jaksaa mahdollisimman hellävaraisesti sy-alue putsata ja välillä mietin, hankaanko liikaa. Oliko jokin näistä tuotteista tarkoitettu myös sy-alueelle?
    Laadukas sekaihon voide on aina hakusessa. Sellainen joka ei ole liian ohut eikä rasvainen, mutta kosteuttaa riittävästi. Syksyllä ja talvella on kosteutettava ihoa enemmän ja jotenkin tuntuu hankalalta löytää sopivat tuotteet siihen. Taisin saada pari Whamisan näytettä. Pitää tutustua niihin tarkemmin.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öljyllä ja putsarilla lähtee jo kaikki. Jos ei lähde silmistä, mä käytän vielä silmämeikinpoistoainetta. Kaksoispuhdistus putsaa kyllä kaiken niin hyvin ettei ainakaan mulla jää mitään vanulappuun. Ja tosiaan liotan ensin öljyllä silmät ( tämä öljy ei kirvele ) ja sitten pesen vielä puhdistusaineella. Pyöritän sormia silmissä hellävaraisesti, siinä jää se ylimääräinen, perinteinen vanulapulla hankaaminen pois :) kannattaa tutustua näytteisiin ensin, ainakin tämä voide kuulostaa juuri kuvaamasi tapaiselta :) kallis tietysti on ostaa kokeiluun joten kandee ne näytteet tsekata ensin ;)

      Poista
  10. Tämä on kyllä tosi kiinnostava merkki! Kuorintalaput on sellainen juttu, joka on mulla vielä testaamatta vaikka aika hyvin olen kaikenlaista korealaista kosmetiikkaa testaillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, yllättivät tosi positiivisesti :)

      Poista

Kiitos kommentista <3