perjantai 3. marraskuuta 2017

Kiara Sky uutuudet luonnonkynsille

Olette varmasti törmänneet kynsiblogeissa Kiara Skyn Dip Powder systeemiin. Itsehän en ole sitä kokeillut enkä ole siitä kiinnostunut, olenkin tälläinen luomukynsien ystävä ;) mutta siinä mielessä olenkin sitten sopiva koekaniini testaamaan Kiara Skyn alus- ja päällyslakat :)

Sain CesarsShopista testiin kolme tuotetta eli kaksi päällyslakkaa ja yhden aluslakan. Aloitetaan pikakuivattajasta!

Kiara Sky

Kiara Fast Dry Top Coat on geelimäistä ja paksua. Vihaan nimittäin liian ohuita päällyslakkoja joten tämä oli heti mieleeni. Pidän Kiaran pullon pitkästä varresta ja sudista, tällä on tosi helppo lakata! Geelimäinen päällyslakka antaa kynsille paksun ja suojaavan kerroksen. Leimausten päälle kannattaa levittää varovasti, ei levitä kunhan on tosiaan varovainen etenkin mustan lakan kanssa. Sen täytyy antaa kuivua hetki. Kuivuu hyvin nopeasti eikä kynsiin tullut ruttuja tätä käytettäessä.


Long Lasting Top Coat on tarkoitettu pitämään värilakka kauemmin kirkkaana. Tai sillä voit freesata kulunutta 
lakkausta. Koostumukseltaan se onkin ohuempaa kuin Fast Dry Top Coat. Kannattaa kokeilla glittereiden ja holojen päällä, tuo säihkeen paremmin esille. Minusta tämäkin on hyvä päällyslakka, erilainen kuin Fast Dry. Kuivuu hiukan hitaammin. On makuasia tykkääkö normaalista vai geelimäisestä koostumuksesta.

Kiara Sky

Sticky & Stay Base Coat on minulle korvaamaton apulainen. Käytän sitä kynnenkovettajan päällä. Tällä aluslakalla on monta ominaisuutta mm. estää kynsien värjäytyminen ja kiinnittää värilakka kynnelle. Jos haluat käyttää pelkkää väritöntä aluslakkaa ilman kovettavaa ominaisuutta niin tämä on hyvä vaihtoehto. 

Kuivuu erittäin nopeasti ja sopii kaikenlaisten lakkojen alle koska on vegaaninen merkki. Iso pullo riittää pitkäksi aikaa, tässä on hyvä hinta-laatusuhde jos ei raaski ostaa kalliimpaa tämäntyyppistä aluslakkaa ( Essie First base / NCLA First Base ).

Mukavinta näissä on halpa hinta 8,90 e. Pullo on 15 ml kokoinen. Kiara Sky on 3-free, vegaaninen sekä cruelty free merkki. 

Joko merkki on sinulle tuttu? Oletko kokeillut Dip Powder -tekniikkaa?

Lakat saatu blogin kautta.

20 kommenttia:

  1. Mikä? En oo kuullutkaan. Pitää googlettaa.
    Pullo muistuttaa vähän Orlya. Kiva edullinen! Pikakuivattajan voisin joskus hankkia. Unohdit kertoa mistä näitä saisi, cesars?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cesarista tosiaan, lisäsin sen vielä tuohon tekstiin ;) tuo pikakuivattaja on hyvä!

      Poista
    2. Jäin vähän koukkuun youtube videoihon joissa tätä esitellään 😂

      Poista
  2. Noita dippijuttuja tulee silmille joka tuutista, kyllästyttää jo ihan. En ole kokeillut. >:)
    Mutta näitä voisi kokeilla, hintakaan ei päätä huimaa. Jospa joskus erehtyisi toimistolla käymään sellaisena päivänä, että ehtisi käymään Cesarsshopissakin sen ilta-aukioloaikana. :)

    VastaaPoista
  3. Jännä, että koit tuon pikakuivattajan paksuksi! Mun mielestä se loisti juuri siinä, että oli sopivan ohut. Mutta nää on näitä tottumuskysymyksiä, kun mä vertaankin alitajuisesti paljon käyttämääni Secheen, joka on sitten tosi paksu :D Mutta muuten oltiin kyllä samoilla linjoilla näistä. Kiva lukea sunkin mielipiteitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopivan ohutta tavallaan mutta paksua, mä tykkään paksusta koostumuksesta enemmän kuin ohuesta :) Seche on kanssa mun mieleeni, tykkään siitäkin kun on niin paksua ja siksi suojaavaa kynnellä :) on kiva lukea mielipiteitä, kaikki kokee tuotteet omalla tavallaan ;)

      Poista
  4. Ooh olipa tuo hinta mukava yllätys :) Ja mua kun niiiiiiin kiinnostas ne Dip Powderit! :o

    VastaaPoista
  5. Kuulostavat hyviltä tuotteilta. Kiva kun esittelit pohja- ja päälilakkoja pitkästä aikaa. :) Näissä on vain yksi huono asia, arvaat ehkä mikä. ;) Muutoin jos joskus tarve ilmaantuisi edulliselle lakalle, niin tämä voisi tulla kyseeseen. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvelen että 3-free ei riitä? Näissä on hinta-laatusuhde kohdillaan, pullokin on niin iso :)

      Poista
    2. Juurikin niin. Tosin, jos jotain oikein kivaa löytyisi, niin saattaisin ostaa. Jos rahasta kyse, niin tämä varteenotettava.
      Tajusin juuri, että et ole tainnut esitellä tämän syksyn Essien-kokoelmaa. Oletko tutustunut siihen?
      t. TQ

      Poista
    3. Ihan uusinta kokoelmaa mulla ei ole, ei taida olla vielä suomessa? Se Fall kokoelma tuli syyskuussa, sen esittelin ja sen postauksen olet lukenutkin :)

      Poista
    4. https://charmingnails.blogspot.fi/2017/09/essie-fall-2017-collection-swatches.html

      Poista
    5. No jopas. Ei jäänyt mieleen, kun ei ollut erillistä nimeä kokoelmalla tuossa postauksessa. Viime vuoden Kimono over / Go go Geisha jäi kyllä mieleen. :) Uusia Essien-lakkoja odotellessa. ;)
      t. TQ

      Poista
    6. Multakin on mennyt ohi että oliko tuolla kokoelmalla nyt joku nimikin ;)

      Poista
  6. Ihanat kuvat, tosi hyvä idea tuo kaunis kehys..! <3 Oon ennenkin kommentoinut, mutta sä oot viime aikoina (tän vuoden) panostanut tosi paljon kuviin ja rekvisiittaan, jokaisen postauksen kuvat on olleet tosi upeita ja kauniita :))

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3