sunnuntai 19. marraskuuta 2017

CND Glacial Illusion Collection Swatches

Pääsin pitkästä aikaa swatchpuuhiin kun sain CND:ltä kuvattavaksi tuoreen Glacial Illusion kokoelman. Kokoelma käsittää kuusi uudistunutta VINYLUX kestolakkaa. Ne lupaavat 7 päivän pysyvyyden kynnellä kun alla ei käytä aluslakkaa, ja päällyslakka on Vinylux Weekly Top Coat

CND Glacial Illusion Collection

Uutta lakoissa on entistä helpompi sivellin. Entisessäkää ei vikaa ollut ja minulla kesti hetken tottua uuteen. Sivellin näissä on leveä ja pyöristetty. Se levittää lakan kolmella vedolla kynnelle. Harjakset ovat pehmeitä eivätkä tee raitoja. Helppoja lakkoja levittää! Koin uuden siveltimen hieman liian leveäksi omille kynsille mutta kun totuin, lakkaaminen sujui tosi helposti. Muuta mainittavaa en lakoista löytänyt. 

CND VINYLUX kestokynsilakat ovat mainioita, ne kun oikeasti kuivuvat 8,5 minuutissa. Näitä oli tosi helppo ja nopea kuvata! 

CND Ice Bar

CND Ice Bar

Ice Bar - Vaaleanpunahohtoinen efektilakka. Yksi kerros. Yllättävän hyvä levittää, ei levity liian paksusti vaan juuri nätisti. Tosi hyvännäköinen tumman lakan kanssa, kuvattu Winter Nightsin päällä. Antaa myös hohtoa vaaleille lakkasävyille, tosi nätti pastellivärien päällä.

CND Cashmere Wrap

CND Cashmere Wrap

Cashmere Wrap - Täydellinen kermainen nude. CND osaa kyllä tehdä laadukkaita lakkoja, tämän koostumus on niin hyvä että tätä ei millään muotoa saa raidoille. Yksi parhaita nudelakkoja ikinä! Värikin on niin kaunis ja pukeva. Taittaa hieman vaaleanpunaiseen mutta on samalla kermainen nude. Kaksi kerrosta riittää hyvin.

CND Alpine Plum

CND Alpine Plum

Alpine Plum - Huurteinen lila. Yleensä tälläisistä lakoista tulee liikaa mieleen ysäri mutta tämä oli yllättävän kiva. Käytän huurrelakkoja hyvin harvoin mutta kyllä nämä taitavat pysyä muodissa. Huurrelakkoja näkee usein talvikokoelmassa ja tämäkin on ihan täydellinen väri tähän kokoelmaan! Sopii myös leimauksiin. Peittää 1-2 kerroksella eikä jätä siveltimen raitoja. 

CND Radiant Chill

CND Radiant Chill

Radiant Chill - Tämä värinä jännä mutta ei mun lakka ollenkaan :) voisin käyttää leimauksissa, siihen sopinee mainiosti. Koostumus tässä pronssin värisessä huurrelakassa on kyllä mainio. Ei jätä liian näkyviä siveltimen vetoja ja kuivuu äärettömän nopeasti. Nämä ysärikoostumukset tekevät paluuta mutta minä en taida olla vielä valmis :P samalla kivan näköinen mutta ei tunnu omalta väriltä.

CND Mystic Slate

CND Mystic Slate

Mystic Slate - Joka syksyn ja talven kokoelmassa on oltava se sini-harmaa cremelakka. Mutta mikäs ollessa, mä ainakin tykkään! Jokaikinen syksy minä haluan lakata harmailla ja ajattomilla sävyillä. Tämän koostumus ei raidoitu ja peittää kahdella kerroksella. 

CND Winter Nights

CND Winter Nights

Winter Nights - Tummansininen creme. Kaksi kerrosta. Minusta väri ei ole aivan puhdas vaan taittaa laivastonsiniseen. Ihana pari Mystic Slatelle.

CND Glacial Illusion Collection

Mitä pidin kokoelmasta? Kuusi laadukasta lakkaa, ei kyllä taaskaan tarvinnut pettyä. Värit ovat tuttuja ja turvallisia, ei mitään hirmu uniikkeja mutta toimivia. Ihan eniten kiitän CND VINULYX lakkoja salonkilaadustaan. 
Aika moni lakka maksaa nykypäivänä helpostikin näitten verran etenkin jos vertaa pullon kokoa hintaan. CND lakkojen pullot ovat 15 ml kokoisia ja lakka maksaa 15,90 e. Kokoelman lakkoja saa myös minilakkasettinä! Jos kaipaat kynsilakalta hyvää pysyvyyttä ja salonkitasoista laatua, suosittelen lämpimästi tutustumista CND Vinulyx kynsilakkoihin. CND tuotteet löydät CND Suomen verkkokaupasta. Sieltä löydät myös oman paikkakuntasi jälleenmyyjät. Tuotteita voi tilata ihan tavallinen kuluttajakin ;)

CND Glacial Illusion Collection

Mitä pidit tästä jäisen ihanasta uutuuskokoelmasta?

Lakat saatu pr-näytteinä CND:ltä

10 kommenttia:

 1. Ehkä lakkoja alkaa olla jo melkoisesti kun Radiant Chill ja nude olivat ainoat edes hieman kiinnostavat mutta on jo samoja sävyjä. Siniset ei vaan innosta ollenkaan, kun eivät ole minun värini. Toivottavasti sinisävyjen ystävät löytävät tästä omansa. Ice Bar voi olla kiva mutta näitä samanlaisia on ollut eri merkeillä. CND:issä on kyllä hyvä laatu. Montaa ei ole ollut mutta jäänyt hyvin mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, CND:n laatu on todella hyvä :) ei ole mullekaan huonoja tullut vastaan ja nämä nudetkin parantavat koostumustaan koko ajan :)

   Poista
 2. Mystic Slate on upea, ihan mun näköinen!

  VastaaPoista
 3. Nude näyttää kivalta. Tosin saan aina pettyä, kun mulla nudet näyttää aina paljon tummemmilta kuin muilla.. Mulla on niin kalvakka väritys, että saan metsästää niitä vaaleimpia nudeja.. :)

  VastaaPoista
 4. Ah miten ihania! Ainoastaan tuon viimeisen, tummansinisen voisin jättää pois mutta muut oikein kauniita..! Harmi että tosta pikkusetistä puuttuu just Alpine Plum ja Mystic Slate :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tahtoo kyllä olla aina että se paras puuttuu siitä pikkusetistä ;)

   Poista
 5. Ihan kivoja, mutta enemmän kiinnostaa essien winter collection - onko ehkä swatcheja tulossa? 🤤 t.Marie

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3