maanantai 6. marraskuuta 2017

NCLA Steppe

Vastikään ostamani NCLA Lakodom hololakat huutavat päästä käyttöön joten tänään kynsillä Steppe. Minulla on nyt viiden lakan kokoelmasta neljä. Muistan että mietin näitä kun ne ilmestyivät mutta piti vähän odotella parempia swatcheja. Instasta olenkin näitä kuolannut ja nätit kuvat sinetöivät ostopäätöksen. Kiva että tulikin ostettua koska nämä ovat tosi hienoja lakkoja!

NCLA Lakodom

Steppe on hieman kinuskinen kultainen. Yleensä en lakkaa kultaisella kaikkia kynsiä ellei kyseessä ole hololakka, tai sellainen joka mielestäni sopii yksiväriseen lakkaukseen. Steppe sopi tosi hyvin yksikseenkin eikä tuntunut kaipaavat koristeluja.

NCLA Steppe

NCLA Steppe

Koostumus on taas kerran taattua NCLA laatua eli levittyy ongelmitta ja kuivuu äkkiä. Ja vain kaksi kerrosta riittää täyteen peittävyyteen. 

NCLA Steppe

NCLA Steppe

Vaikka pidin lakasta yksinääkin, minun alkoi tehdä mieli edes pieniä koristeluja. Haastoin itseni leimaamaan Ûberchicin laatoista joku kuvio mitä en ole kokeillut. Päädyinkin mustalla ja valkealla MoYou Londonin leimauslakalla tehtyihin puhalluskukkiin. Leima löytyy Ûberchic 5-01 laatasta.

Ûberchic 5-01

NCLA Lakodom From Russia With Love

Olen kyllä tosi onnellinen näistä lakoista. Vaikka hinta on korkea, sillä saa uniikin ja äärettömän upean lakan. Nämäkin pitää itse kokea ja nähdä miten upeita nämä ovat. NCLA lakat ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia. 7-free koostumus on miellyttävä ja vähempimyrkkyisempi käyttää. 

NCLA Lakodom From Russia With Love

NCLA Lakodom

Mitä tykkäät Steppestä?

Nämä upeat hologrammilakat löydät CesarsShopista!

20 kommenttia:

 1. Aivan ihana! 😍 mulla on nyt vielä kauhea himo kultaisiin lakkoihin, niin tää on kyllä ihan silmänruokaa <3 koristelutkin on taas niin onnistuneet, sopii hyvin Stepen kaveriksi :)

  VastaaPoista
 2. Onhan se nätti. Jotenkin vaan en usko, että viihtyisin tässä värissä kovin pitkään.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minunkin teki mieli koristeluja tämän kanssa ;) en oikeastaan ikinä lakkaa pelkällä kultaisella..

   Poista
 3. Oih, onpas kaunis lakka ♥
  Mie en vieläkään uskalla ostaa ensimmäistä NCLA lakkaani, koska sitten miun pitäisi hommata koko sarja ;D Ehkä jos joskus rikastun ja budjetti antaa periksi niin uskallan ostaa ensimmäisen testiin ;D

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniita, vihreä vaikuttaa ainakin pullossa upealta! <3

  VastaaPoista
 5. On kyllä tosi nätti lakka, kaikki nuo on! :)

  VastaaPoista
 6. Kiva lakka ja näyttää varmaan todella kivalta aurinkoisena päivänä. Muutkin kokoelman lakat vaikuttavat kuvien perusteella kivoilta. Muutama kultainen lakka löytyy, mutta käytän niitä harvoin. Lähinnä joulukuussa / talvella.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kyllä ottaa kesällä uusi kierros näillä ja kuvata auringonpaisteessa :) kultaiset lakat on mullekin enemmän talvilakkoja, enintään jossain koristelulakkauksissa käytän muulloin.

   Poista
 7. Ooh<3 Mä oon miettiny tän hankkimista ku haluisin kultaisen holon, mut tää on musta jotenkin vähä liian keltainen :D en taida saada koskaan sitä 'täydellistä' :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tämä ei ole sellainen puhtaan kultainen, FUN Lacquerin TGIF on täydellinen kultainen hololakka ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3