keskiviikko 8. marraskuuta 2017

NCLA Volga - Ihanin sininen holo ikinä

Möin pois muutamia sinisiä holojani ja ylipäätään muitakin lakkoja. Näin ollen oli hyvää tekosyy ostaa lisää NCLA holoja ;) Nämä Lakodom lakat ovat olleet himotuslistallani ja tänään esittelen Volgan.

NCLA Volga

NCLA Volga

Volga on mustikansininen hologrammilakka. Koostumus on taas tyypillinen NCLA:n holoille eli kaksi kerrosta riittää erittäin hyvin. Kuivuu nopeasti ja on kaikinpuolin ihana lakka käyttää. Mulla on vieläkin aika monta sinistä holoa, yritän välillä katsoa onko dupeja mutta ei tällekään ihan samanlaista kaveria sattunut. Melko samanlaisia kylläkin.

NCLA Volga

NCLA Volga

NCLA Volga

Ei siis ihan uniikki mutta erittäin nätti lakka kyllä. Harmi kun aurinkoa ei näkynyt mutta holottaa nätisti luonnonvalossakin. Ei ole siis mitenkään tylsä syksylläkään käytettynä. Kaunis yksinään mutta kaipasin jotain koristetta.

Ûberchic 5-01

Ûberchic 5-01

Tein koristelut aika äkkiä lennosta. Valitsin laataksi Ûberchicin 5-01 ja leimauslakaksi Color Club On The Rocksin. Ja voi että tuli täydellistä jälkeä! Tykkäsin niin kovasti näistä! OTR on tosi nätti kromihopea joka sointuu tämän lakan kanssa erihyvin. On taas sellaiset ihastelukynnet!

Ûberchic 5-01

Kiinnitin nimettömään vielä swarovskin, muuta nämä eivät kaivanneet. Lakka pysyi myös hyvin, NCLA lakoilla on hyvä pysyvyys eivätkä ne lohkeile heti pois. Lakkojahan en pidä montaa päivää, kyllästyn aina nopeasti ;)

NCLA Volga

Miltäs upea Volga näyttää?

Upeat NCLA hologrammilakat löydät Sokoksista ja Emotioneista. Täydellinen valikoima CesarsShopissa, josta löydät myös tämän ihanan lakan. NCLA lakat ovat vegaanisia, eläinkokeettomia ja niissä on puhtaampi 7-free koostumus.

23 kommenttia:

 1. Kaunis on , vaikka en tykkää sinisestä. Lopputulos koristeiden kanssa sopisi vaikka itsenäisyyspäiväjuhliin.

  VastaaPoista
 2. Näin aamusta ei oikein tuo sanallinen arkku aukea, joten olen taas tylsä: kyllä on simppelit ja upeat kynnet! Nuo leimaukset ovat tässä se ii pisteen päälle. :) Sinisiä lakkoja en käytä, mutta hyvältähän nuo sinulla näyttää.

  VastaaPoista
 3. Tämä näyttää just niin hyvältä kuin koko kokoelma. Todella onnistuneita tapauksia. Haluaisin myös kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kannattaa hankkia, nämä oli kyllä niin hyviä ostoksia!

   Poista
 4. Upealtahan toi näyttää<3 :D Tosin sulta ei taida löytyä sellaisia lakkauksia, joista en pitäisi ja joita ei tulisi ihasteltua :) Upea sävy ja koristelut on myös kauniit!

  VastaaPoista
 5. Todella kauniilta näyttää ♡

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis lakka! Koristeluineen tuli sellainen winter wonderland :)

  VastaaPoista
 7. Lakka itsessään ei kauheasti sytytä, mutta kokonaisuus on todella kaunis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mulle nämä siniset holot on tosi mieluisia :)

   Poista
 8. Tää on kyllä upea, musta olis aika makea ja juhlava itsenäisyyspäivänä kynsissä. <3

  VastaaPoista
 9. Nätti lakkaus ja hopeiset leimaukset näyttävät todella hyviltä tämän lakan kanssa.
  t. TQ

  VastaaPoista
 10. Nää on kyllä nätit, mä niin tykkään just tuollaisista kuvioista! Värityskin on just mun mieleen! Hololakat on ihania, itselläni niitä vaan sattuu olemaan harmillisen vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) hololakat on ihania ja olen nyt pyrkinyt käyttämään niitä mulloinkin kuin kesällä :)

   Poista

Kiitos kommentista <3