tiistai 28. marraskuuta 2017

Marraskuun loppuneet tuotteet

Aika listata kuukauden loppuneet tuotteet! Olin itsekin hämmästynyt kuukauden saldosta, hyvässä vai pahassa mielessä, siitä lisää postauksen lopussa ;D

PA280123.ORF

Ihonhoito


Freeman Charcoal & Black Sugar kuorintanaamio
Puuh, on kyllä melkoinen homma käyttää näin iso tuubi kuorintaa pois. Tunnustan että käytin loput vartalolla. Aktiivihiili-sokeri kuorinta toimi hyvin kuorintanaamiona eikä ollut sotkuisa käyttää. Tämä on useamman joulun takaa, bongasin tämän jostain lahjapakkauksesta Prismasta. Tätä löytyy myös maahantuojan nettikaupasta

Mario Badescu Seaweed Cleansing Lotion*
Erittäin miellyttävä alkoholiton kasvovesi joka sopi hyvin pintakuivalle sekaiholle. Ei kuivattanut sitten ollenkaan! Tarkempi postaus tässä. Puhdisti ihon hyvin ja toimi aamuin illoin. Tykkäsin, kuten monesta muustakin Marion tuotteesta. 

Lavera Winter Glory suihkugeeli*
Jonkun joulun kausituote, ihanan pähkinäinen suihkugeeli. Tykkäsin!

Lemon Juice & Glycerine Perinteinen käsivoide
Tuhti, sitruunainen käsivoide yökäyttöön. Tämä jättää kädet niin rasvaisiksi ettei voi mitään puuhastella. Legendaarinen tuote jota varmasti ostan lisää joskus. Uudet mustat pakkaukset on nättejä :) tästä on tainnut tulla myös joku tehoversio, sitä tekisi mieli kokeilla.

La Roche-Posay Cicaplast -käsivoide*
Loistava käsivoide joka jättää iholle vettä hylkivän pinnan. Tämä sopii siis tosi hyvin töissä käytettäväksi, jos sinun pitää pestä käsiä paljon. Imeytyy nopeasti, ei jätä käsiä tahmeiksi vaan tämä on siisti käyttää. Tykkäsin ja kädet pysyivät siistissä kunnossa tämän käytön aikana. Hajusteeton ja parabeeniton, suositellaan ärtyneelle  ja halkeilevalle iholle.

PA280125.ORF

Lumene Valo Glow Reveal kasvovoide*
Kirkastava ja silottava päivävoide joka oli kauniin pinkin helmenhohtoisen väristä. Virkisti ja sopi hyvin meikin alle. Kosteustehoiltaan keskiluokkaa, naamaa kiristi ja se selvästi kaipasi tuhdimpaa päivävoidetta. Joten tämä olisi kesällä parempi :)

Holika Holika Avocado kangasnaamio
Oih, Holikan naamiot ovat erittäin miellyttäviä! Kangasnaamioiden kunkkuja! Ohut naamio joka asettuu tosi hyvin kasvoille. Ei valu eikä tunnu liikaa kasvoilla. Ja iho kiittää!

Skin79 Aloe kangasnaamio
Tämäkin naamio oli hyvä ja kosteuttava. Tästäkin jäi ihana fiilis. En näe aina hirveästi eroja naamioiden välillä mutta se tuntu kasvoilla, se on tärkeä. Ja tästä jäi hyvä tuntu. 

Body Boom kahvikuorinta Original*
Ihanan tuoksuinen ja miellyttävä käyttää. Ei sotke kylppäriä ja on helppo huuhtoa viemäriin. Mulla on vielä pari kahvikuorintaa ja olen tykännyt näistä. Nämä ovat niin hauskoja ja ihanan tuntuisia iholla. Pientä luksusta suihkuhetkeen. 

Hiukset

BC Bonacure Moisture Kick Beauty Balm*
Kuukauden ainut loppunut tuote oli Bonacuren hiusten BB-voide. Käytin jätettävänä, Bonacuren tuotteet ovat ihan hyviä. Pitkätukkaisena voisin kertoa enemmän silottavuudesta jne mutta lyhyessä tukassa en huomaa eroa. Tai huomaan jos tuote on huono, sitä tämä ei ollut. Mutta en vaan tiedä onko BB-voide lyhyiden hiusten tuote sinällään.

PA280127.ORF

Meikit 

IsaDora Stretch Lash ripsiväri*
Tästä ripsiväristä ei tullut mun lempparia. Pidentää jonkin verran ja erottelee. Ei tuhraa tai varise. Mutta koska olen ripsarinirso, en saanut tästä enempää irti. Ei siis huono tuote mutta ei vaan mun juttu.

Lumene meikkipuuteri
Lumenen meikkipuuteri peittää hyvin ja antaa mattapinnan. Kestää hyvin iltapäivään asti jolloin puuteria täytyy lisätä. Käytän paljon tämän hintaluokan puutereita, en siis osaa verrata kalliimpiin. Olen tyytyväinen, uusi Blur -versio on jo käytössä. Näissä on hyvä hinta-laatusuhde, yksi luottotuotteitani Lumenelta jo teinivuosista asti.

Lily Lilo Ivory Tower luomiväri*
Hohtava vaalea beige, sopii hyvin kulmaluulla käytettäväksi. Kaipaan vaan itse enemmän mattaista väriä kulmaluulle, ei tule niin ikävä tämän loppumista. 

Kynnet


Helein Kauneusravintolisä*
Kynsituotteita loppui tässä kuussa vain yhdet joten listataan nämä ravintolisät kynsijuttujen alle. Kynsiä varten näitä söin. Toimivat, ovat suht edukkaita. Postaus tuotteesta tässä. Toinen purkki jo avattu.

Konad kynsiviilat*
Olen tykännyt näistä luonnonkynsille tarkoitetuista viiloista. Karheammassa viilassa on kaksi puolta kynnen viilaamiseen ja tasoitukseen. Hellävaraisempi viila on tarkoitettu kynnen pinnan kiillotukseen. Vaikka suosin aina lasiviilaa, olen kokenut myös nämä hellävaraisiksi kynsille. Ilahduin kun sain uudet viilat postissa, pystyin heittämään nämä vanhat ja kuluneet pois. Ai miten niin säästeliäs tapaus ;)

Kuten vihjaisin, tämän kuukauden saldo saattaa yllättää monet ;) olin kyllä itsekin hämmästynyt miten vähän purkkeja tyhjeni. Tuotteita loppui vaatimattomat 16 kappaletta. Tuntui että mikään ei tyhjene ja kaikki on vasta aloitettuja. No, saa nähdä tyhjeneekö ensi kuussa enemmän..

Tuttuja, kiinnostavia tai sun inhokkeja??

*-merkitty tuote saatu blogin kautta / blogin kautta saadussa Bette Boxissa. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

16 kommenttia:

  1. Ihan kivasti loppuneita:) Lemon Juice & Glycerine käsivoide olisi tuoksunsa puolesta tosi hyvä, mutta hitaan imeytymisen vuoksi käy pelkästään ilta-/yökäyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä kyllä päivällä voi käyttää, joka paikka tuhriintuu :)

      Poista
  2. Sulla tosiaan kasa jäi yllättävänkin pieneksi - katsotaan aikanaan miten minun on käynyt ;D

    VastaaPoista
  3. Body Boomin kahvikuorinnat on ihania! Mulla on noista se banaaniversio ja ai vitsit miten hyvältä se tuoksuu<3 :D

    VastaaPoista
  4. Mulla ei tuo Lumenen meikkipuuteri peittänyt lähes lainkaan. Tuntui että pintaa piti oikein hinkata, jos halusi vähän pigmenttiä esiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla se peittää kyllä hyvin mutta käytän siis meikkivoiteen päällä. Kabukilla levitän :)

      Poista
  5. Onhan tässä ihan hyvä määrä loppuneita. :) Jos on vastikään avattu uusia purkkeja, niin ei ihme, että ei enempää kertynyt. Hämmästelin juuri tässä, että olen saanut lähestulkoon 3 kasvovettä marraskuussa loppumaan. :D
    Pienissä pakkauksissa on se hyvä puoli, että ne loppuvat nopeammin. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh, 3 kasvovettä on kyllä hyvä määrä! Vaikka olisivat pieniä purkkeja :)

      Poista
  6. Heleinin kauneusravintolisät on tosi hyvä, olen muutaman purkin syönyt ja tykännyt kovasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vielä yksi purkki jemmassa, säästän sen pakkasille. Syön tässä välillä muuta biotiinia :)

      Poista
  7. Oi toi Laveran talvi-suihkugeeli oli ihana!

    VastaaPoista
  8. Mulla loppui tuo samainen Freemanin naamio, myös tässä kuussa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3