torstai 30. marraskuuta 2017

Lumene Harmonia - Luonnonkosmetiikan äärellä

Oletteko ikinä harmitelleet että Lumenelta ei löydy luonnonkosmetiikan linjaa? Minä olen ehkä vähän ajatellut että se ei Lumenea kiinnostakaan vaikka tuotteita mainostetaan luonnollisilla marjoilla ja suomalaisilla raaka-aineilla. Kunnes markkinoille tuli Lumenen uusin sarja; Harmonia.

Lumene Harmonia

Olen edelleen vähän sitä mieltä että Lumenella on liian paljon eri sarjoja. En edes muista kaikkia ja olen vieläkin epävarma mikä niistä sopii ihotyypilleni. Tekisi mieli kokeilla kaikkia! Tähän mennessä olen pitänyt Lähde-sarjan tuotteista ja nyt syynissä on 95 - 99 % luonnollinen Harmonia. Tiesittekö että muutenkin Lumenea viedään parempaan suuntaan, muut ihonhoidon tuotelinjat ovat 80 - 98 % luonnollisia. 

Minulla on testissä kolme Harmonia tuotetta. Ihan ensimmäisenä kiinnitin huomiota tähän mennessä kauneimpiin Lumenen pakkauksiin. Vaalea minttu kultaisilla kohokohdilla ja puisella korkilla; en heti uskoisi Lumenen purkiksi! Harmonia sarjan raaka-aineina käytetään pääosin pakurikääpää, turvetta ja lähdevettä. Tuoksu tuotteissa on pistävä ja hieman yrttinen. Mutta katsotaanpa tuotteita tarkemmin!

Lumene Harmonia

Lumene Harmonia

Harmonia vartalovoide on ihanan ohutta ja nopeasti ihoon imeytyvää. Se tuntuu jopa hiukan viilentävältä pohjoisen lähdeveden ansiosta. Tuoksu on luonnollinen ja hiukan yrttimäinen mutta ei jää tuoksumaan iholle häiritsevästi. Minulle sopiva tuote koska ei jää pyörimään iholle, siitä en henk.kohtaisesti tykkää :) vartalonihoni ei ole niin kuiva niin en halua käyttää liian paksuja vartalovoiteita. Plussaa käytännöllisestä pumppupullosta.

Lumene turvenaamio

Harmonia turvenaamio tuntui heti tutulta tuottelta koska olen käyttänyt Lumenen turvenaamiota aina. Lumenelta löytyy edelleen turvanaamio myös Puhdas-sarjasta. Tässä luonnonkosmetiikan versiossa on käytetty pakurikääpää, turvetta, savea, variksenmarjamehua, mustaherukansimenöljyä sekä kauraöljyä. Jos haluan syväpuhdistaa ihoni, teen sen tällä. Tämä nostattaa iholle finnejä seuraavana päivänä mutta iho on hyvin kuulas ja puhdas. Eikä jää kiristelemään vaikka naamio on syväpuhdistava. Tykkään kovasti!

Lumene Harmonia

Harmonia puhdistusvaahto oli suosikkini tuotteista! Turvepohjainen puhdistusvaahto pesee meikit todella reippaasti pois. Humushappo kirkastaa ihoa. Pohjoinen pakurikääpä puolestaan tasapainottaa ihoa. Iho ei jää kiristävän kuivaksi vaan tuntuu hyvin puhdistetulta. Rakastan tämän kaunista pakkausta ja sopivuutta pintakuivalle sekaiholle. Hyvin miellyttävä käyttää puhdistustehon ansiosta. Sisältää kuorivia partikkeleita joten ihan herkkäihoiselle en tätä suosittele, rasvoittuvalle iholle taas aivan ihana!

PB030019.ORF

Vartalovoide, putsari ja naamio :)

PB030031.ORF

Joko sinä olet bongannut Harmonia uutuudet?

Tuotteet saatu blogin kautta.

40 kommenttia:

  1. Mä kiinnitin noihin huomiota just noiden kauniiden pakkausta takia. Tuollainen vihreä on ihan mun väriä :) Ja pakuri ja turve kiinnosti myös, mä käytin aikoinaan hoitoturvetta tosi paljon. Ja juon aina aamuisin pakurikahvia.
    Seerumi oli ihan ok, mutta kosteusvoide ei sopinut mulle. Lumenen voiteet eivät vaan imeydy mun ihoon, vaan jäävät kerrokseksi ihon pinnalle. Ja hetken päästä jos ihoa pyyhkäisee, niin rullautuu klöntteihin :( En tiedä missä vika, mun ihossa varmaan...
    Oli kyllä pettymys, mielellään olisin noita ottanut käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seerumi on mun himotuslistalla, sitä tahtoisin kokeilla. Mulla Lumenen geelinaamiot rullaa eivätkä imeydy, muut Lumenen voiteet on kyllä toimineet hyvin ihollani :)

      Poista
  2. Olen nähnyt Harmonian tuotteita lähinnä vain Instassa, joten onpa kiva lukea sun arviointi tuotteista. Pakkaukset ovat todella onnistuneet, tykkään<3 Olen samaa mieltä, että tuotesarjoja on melkein liikaa jo, ei pysy enää kärryillä mikä on mikin. Mikäköhän näillä on hintataso?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinnat lähtevät puhdistusvoiteen 21 eurosta ylöspäin, seerumin ollessa 39 e. Eli Lumenen selektiivistä hintatasoa :)

      Poista
  3. Oon samaa mieltä, että Lumenella on liikaa sarjoja. Onhan vielä se markettisarjakin. Basic blue tjn...
    Jostain syystä nämä eivät kolahda. Ehkä tuo puu ei mielestäni ole luksusta 🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenella on sitten perus- ja nuorisosarjoja. Mukavaa kun on kaikissa hintaluokissa jotain :)

      Poista
  4. Harmonia sarjan pakkaukset on kieltämättä kauniit<3 Ja poikkeaa hyvällä tavalla siitä linjasta, johon Lumenen kanssa on pakkauksien suhteen totuttu! Mä en ole näitä testannut, mutta pitää varmaan jossain kohtaa ostaa pari tuotetta testiin. Oon samaa mieltä siitä, että uusia tuotesarjoja on putkahtanut vähän turhan nopeaan tahtiin eikä noissa pysy enää perässä :D

    VastaaPoista
  5. Vanilja- ja pari suklaakastike. Ihan taatusti söin nuo, jos olisivat lusikassa. :D

    VastaaPoista
  6. Lumenella on kyllä aika paljon eri sarjoja, hyvä kun perässä pysyy! Harmonia-tuotteet vaikuttavat tosi mielenkiintoisilta, etenkin tuo turvenaamio :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen turvenaamio on kyllä tuote jota olen käyttänyt ihan aina :)

      Poista
  7. Mä olen joskus pohtinutkin miksei Lumenella ole luonnollista linjaa, mutta nytpä se tuli sitten :). Hinnat ovat aika korkeat, mutta pakkaukset ovat ylellisen kauniit. Ehkä ostan näitä jostain cittarin -40 % alesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on kyllä paljon kauniimmat pakkaukset kuin edullisemmissa sarjoissa :) onneks Tokmannillakin on välillä Lumene -40%, raaskii ostaa näitä kokeiluun :)

      Poista
  8. Onnistunut lanseeraus! On ollut näkyvästi esillä medioissa, mutta vasta nyt sain ekan blogitekstin eteeni, kiitos mietteistä. Olen haaveillut kokeilevani tämän sarjan balmia, mutta en ole vielä löytänyt riittävän siistiä testeriä kaupasta että olisin tohtinut tunnustella tekstuuria. :D

    VastaaPoista
  9. Olen tästä kuullut ja kaupoillakin nähnyt. Kauniin metsäiset putelit ja itseäni kiinnostaisi noista vartalovoide ja naamio.
    Totta, en ole vielä edes perillä Lumenen edellisistä sarjoista Lähde ja muut... Mutta kai tässä ehtii tutustua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ehtii :) mä olen tykännyt Lähde -sarjan tuotteista, juurikin geelinaamiosta ja misellivedestä :)

      Poista
  10. Noi pakkaukset on todella onnistuneet, tykkään kovasti ulkonäöstä! Sarja kiinnostaa kovasti, saa nähdä jos jossain kohtaa olisi sopiva sauma kokeilla. Eniten minua kiinnostaa ehkä se seerumituote.

    VastaaPoista
  11. Luonnonkosmetiikalla ei ole virallista määritelmää mitä se on. Itselleni se on kosmetiikkaa, joka saisi jonkun yleisimmistä luonnonkosmetiikan sertifikaateista.Sertifikaatteihin liittyy myös valmistusprosessin ja pakkauksien ekologisuus ja raaka-aineita saa käsitellä vain hellävaraisesti. Lumenen tämä sarja ei ole minulle luonnonkosmetiikkaa, kun mm. säilöntäaineena on fenoksietanoli, joka ei ole sallittu luonnonkosmetiikassa. Olisi ollut niin helppoa tehdä sarjasta oikeasti luonnonkosmetiikan standardit täyttävä että vähän harmittaa. Jostain sain pari näytepussia ja katsoin sisältöä niin löytyy ne allergeenit, jotka kasvoilla aiheuttavat silmä-ärsytystä. Sinänsä hyvä, nyt kun tietää ettei sovi, ei edes tarvitse yrittää muodostaa mielipidettä sarjasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi inceistä voi tosiaan tarkistaa onko tuotteissa jotain ainesosia joita haluaa vältellä :)

      Poista
  12. Noissa on kyllä NIIN kauniit pakkaukset! <3 Kiva kun esittelit ja kerroit tuotteista, toi putsari kuulosti tosi mielenkiintoiselta :)

    VastaaPoista
  13. Pakkausdesign on kyllä onnistunut! Muutenkin hyvä veto Lumenelta tuoda markkinoille luonnonkosmetiikkasarja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Lumene on kyllä uudistunut tosi kivasti ja Harmonian design on upea :)

      Poista
  14. Harmonian pakkaukset on kyllä upeat! Mä en vähään aikaan oo ollut lumenesta kärryillä, kun uusiutuu niin nopeeta tahtia ja tulee kaikkee uutta. Aina vaan jostain sit bongailee et ai tollanenkin on :D Mä kiinnostuin siitä seerumista tästä harmonia sarjasta :)

    VastaaPoista
  15. Nämä kiinnostavat, mahtavaa että Lumenelta tulee luonnonkosmetiikkaa! Mutta Lumenen julkaisutahti ja vanhojen tuotteiden poistumistahti on mun mielestä aaivan liian kiivas. Siis uutta tulee tilalle, ja osa aika uusistakin tuotteista tuntuu katoavan markkinoilta vikkelästi! Just manailin sitä, kun satuin ostamaan yhden tuotteen ja ihastuin siihen..ja nyt se on ilmeisesti lopetettu? Höh! Mutta mukava uutinen on tuo luonnollisuusprosentin "kasvu" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin haluan tutustua näihin kaikkiin uutuuksiin ihan rauhassa, toivottavasti eivät kovin nopsaan vaihda valikoimaansa :)

      Poista
  16. Pidän myös tämän sarjan pakkauksista. Oikein sievät. Lumenen tuotteet ovat nykyään sen verran hintavia, etten viitsi noin vain ostaa testiin. Sain pienen näytteen varmaan tuosta naamiosta, niin pitää sitä kokeilla. Lumenen voiteet eivät ole minua vielä vakuuttaneet. Olisi kyllä hienoa, jos Lumene tekisi täysin luonnonkosmetiikan tuotesarjan. Sitä odotellessa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen enimmäkseen kokeillut LivBoxissa ja Bettessä tulleita, sitä myötä sitten innostunut ostamaan jotain kalliimpiakin :) ja löytänyt monta uutta suosikkia!

      Poista
  17. Noitten ulkoasu on hieno. Lumenelle on kyllä ihan liikaa sarjoja, kun ne kuitenkin lopettaa aika nopeesti ne vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että ne tosiaan pysyy nyt sen aikaa että ehtii tutustua :)

      Poista
  18. Tää Harmonia on mua ehkä eniten kiinnostanu näistä Lumenen uutuuksista ihan jo noiden pakkausten takia :)

    VastaaPoista
  19. Nuo pakkaukset on niin kauniit, että huh! <3 Nää on ehdottomasti testattava!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3