perjantai 16. kesäkuuta 2017

Kesäkuun Bette Box

Tässä kuussa koeteltiin tilaajien hermoja ihan kunnolla. On kuukauden 16. päivä ja minä sain boxini tänään. Alkaa jo naurattaa :) Boxini on saapunut Kuopioon jo maanantaina mutta posti tajusi vasta eilen että hei, jos se ei mahdu automaattiin niin senhän voi myös jakaa kilometrin päässä olevaan postiin! Jipii ja hurraa postille! Palvelu pelaa! Annoin kyllä palautetta tästä asiasta.

Kesäkuun Bette Box

Kesäkuun Bette Box

Mutta siihen boxiin. Jospa se vähän ilahduttaa ja on odotuksen arvoinen. Kesäkuun teemana on Auringon kirkkautta kasvoille ja tuotteet valittu sen mukaan. Boxi sisälsi viisi täysikoista tuotetta ja yhden näytekoon. Mukana oli myös kolme näytettä. 

Talika kangasnaamio

Talika Bio Enzymes kangasnaamio

Naamio sisältää runsaasti aktiivisia tehoaineita, jotka kolmiulotteinen rakenne imeyttää tasaisesti ihoon. Kosteuttaa, pehmittää ja tasoittaa ihoa. Ensimmäinen ajatukseni oli jee kangasnaamio jota en ole kokeillut! Aika arvokas tuote, tätä saa Stockkalta, Sokokselta ja Ego By YA:lsta. 13 e per naamio.

Dermosil Kosteuttava kasvovoide Light
Kosteuttaa kasvojen ihoa pitkäkestoisesti. Ainesosat vahvistavat ihon hyaluronihappo- ja keramidituotantoa. Eiköhän tääkin tule kokeiltua. 11 e / 50 ml.

Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual suihkusaippua
Ensimmäinen ajatus oli että Dovea...mutta pullon perusteella mielenkiintoinen, kesäinen ja raikas. Tulee heti käyttöön! Vähän tylsä mutta tarpeellinen. 1,89 e / 250 ml.

Nivea Body Oil In Lotion tuoksuvartalovoide
No tämä on ainakin kesäinen jos mikä! Rose & Argan Oil vartalovoide kosteuttaa jonka öljyhiukkaset eivät jätä iholle rasvoittuvaa tunnetta. Tämäkin tulee käyttöön, ihan nätti pakkaus ja varmasti tarpeellinen tuote. 5,70 e / 200 ml.

P6160020.ORF

Lumene Gel Effect kynsilakka
Lumenen lakat on hyviä. Mulla tämä sävy Auringonkehrä menee kesävarpaisiin. Tykkään kun näin pienen pullon saa joskus käytettyä loppuunkin. 6,90 e / 5 ml.

Piz Buin Tan & Protect Intensifying Sun Lotion spf 15
En ota aurinkoa mutta veneeseen laitan aurinkosuojaa. Mulla ei ehkä ole kotona mitään suojaa joten tulee käytettyä kyllä. Näytekoko 15 ml. 22 e / 150 ml.

P6160023.ORF

Näytteinä Kenzon tuoksunäyte, Pandan lakupatukka ja Rela Tabs maitohappobakteereja. Nää kaikki tulee syötyä ja käytettyä,etenkin maitohappobakteerit kiinnostaa huonon mahan takia.

Laskin että boxin arvo olis n. 40 euroa. Mielestäni boxi on täynnä turvallisia perustuotteita mutta kasvonaamio on vähän arvokkaampi tuote jota ei raaskisi kyllä ostaa. Pikku näytteet aina plussaa :) paljon parempi kuin viime boxi. Olen ihan tyytyväinen :D

Oman Bette Boxin voit tilata TÄSTÄ.

15 kommenttia:

  1. Tämä oli ihan ok boksi. Kynsilakka sävy oli sellainen mitä en olisi ikipäivänä kaupasta ostanut, mutta hei, hiukka päivettyneet pisamaiset kädet, sininen mekko, ja lakkahan oli ihan ykkönen! Mulle tuli siis sellainen oranssin punertava sävy. Ja hajuvesinäytteitä saisi olla useammin, noilla näytteillä saa vähän paremmin tatsia siitä tykkääkö tuoksusta. Mä en muista, mainostettiinko tätä boksia "värikosmetiikalla"? Onko kynsilakka sellainen? Susanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikilla taisi olla sama sävy lakasta? Minäkään en ostaisi tätä sävyä mutta varpaissa todella nätti :)
      Kyllä kai se on värikosmetiikkaa, yhtään en kyllä muista miten tätä mainostettiin. Voihan boxeihin tulla viime hetken muutoksia, liekkö se sitten viivästytti tätä? Kiva kokonaisuus kuitenkin :)

      Poista
  2. Mieki sain omani tänään tai eilen sain viestin että ois postiin toimitettu mut en ehtiny hakee.Ärsytti kyllä kun pakettiautomaattiin toimitus ei taaskaan onnistunu muutenki jo nii myöhään saivat nämä boksit matkaan
    Sisältö oli kyllä ihan kiva mun mielestä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan tuon kynsilakan takia ei voinut laittaa automaattiin. Paketin päällä oli taas se vaarallisen aineen tarra, ihankuin viimeksikin oli sen kuivashampoon takia :)

      Poista
    2. Ööh... Mulla on kyllä tullut noitakin sisältävät paketit (Liv-ja Bette-) automaattiin. En kyllä muista että oliko siinä päällä mitään ylimääräistä tarraa.

      Poista
    3. On mullekin joskus. Voin toki olla väärässä mutta jos on tuo musta tarra ( tässä ja viime boxissa ) niin tulee postiin. Mä olen tilannut huoltsikan automaattiin että onko sitten siitä taas kiinni? Ettei voi vaarallisia aineita sisältäviä boxeja jakaa sinne?

      Poista
    4. No niin, mä kävin tarkistamassa boksin kun se mulla vielä oli tallessa, se oli toukokuun boksi. Oli siinä joo päällä iso mustavalkea tarra, kas kun en ollut noteerannut :)Se automaatti mihin mä aina laitan mun paketit tulemaan on kauppakeskuksessa.

      Poista
  3. Munkin paketti seikkaili useamman päivän reissun, koska automaattiin sitä ei voinut jostain syystä viedä ja sitten meni ylimääräistä aikaa, että se saapui postiin. Tuntuu, että aina kun tilaan Bette boxin niin käy jotain viivästystä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, kyllähän nämä viivästykset on aika ikäviä..jotenkin ei käy järkeen että sitä ei voi suoraan viedä postiin vaan annetaan asiakkaan odottaa..

      Poista
  4. Mulle tuli paketti kyllä ihan automaattiin mihin olen sen tilannutkin (Citymarket). Lakasta mulle tuli sävy 44 Kohti kesää, sinänsä tosi nätti persikkainen oranssi muttei yhtään mun sävy... Ehkä kokeilen varpaisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulin että kaikilla on sama lakan sävy mutta ihan kiva että oli vaihtelua. Ainakin on kesäinen sävy kaikilla :) jaa-a miten sitten lie noita toimittavat...viime kerralla tarralla varustettu ei saanut tulla automaattiin mutta nyt sai?

      Poista
  5. Minäkin sain boxia odotella... Harmi, että lähes joka kuukausi jotakin "vikaa" boxeissa. Viimeksi sekoilua tuoteselosteissa ja nyt boxit sai tosi myöhään. Mutta sisältö oli perus kiva ja ite tykästyin tohon aurinkosuojaan! Ei ollu yhtään sellainen perus aurinkorasva tuoksu, vaan vähän vaniljainen ihana ja ei jättänyt ihoa tahmeaksi:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin kokeilin tuota suojaa veljelleni. Ei palanut vaikka oli matalalla suojalla pihahommissa :)

      Poista
  6. Kynsilakka pääsee tänään testiin! :)
    xx

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3