sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Vuoden 2015 parhaat käsi- ja kynsituotteet

Vuoden vaihteessa oli aika listata parhaat tuotteet viime vuodelta. Mietin mitkä olivat kohokohtia ja mihin tuotteisiin oli hauska tutustua. Mitkä jäivät mieleen ja mitkä ovat niitä helmiä, joita haluan nostaa esille.

Kynsilakanpoistoaineet, käsien ja kynsien tuotteet

Treat Collectionin tuoksuton ja hajuton kynsilakanpoistoaine oli ehdottomasti vuoden kiinnostavin tuote. Erittäin hyvä vaihtoehto kun et halua haistella asetonia tai kuivattaa huonokuntoisia kynsiä. Tämän erikoisominaisuus on poistaa kynsilakka myös kynsien reunoilta, ilman että lakkajäämät korventuvat ihoon tai kynsinauhoihinkiinni. Asetonipohjainen kynsilakanpoistoaine tekee talvella niin. 
Olen käyttänyt tätä hyvin nuukasti :) en halua tämän loppuvan :D verrattuna normaaliin kynsilakanpoistoaineeseen, creme- ja shimmerlakat lähtevät tällä hyvin pois. 

Glittereihin ja tekstuureihin käytän mieluummin Essien Leave No Trace kynsilakanpoistoainetta. Tämä sisältää kuorivia rakeita ja poistaa glitterlakan ilman hankaamista.  Hauska uutuus jolle oli hyvinkin markkinarako täällä suomessa. Tuotetta löytyy Essie jälleenmyyjiltä mm. Sokos, Anttila, Carlsson, Citymarket jne.


PC310005.ORF

Crabtree & Evelyn Jojoba Oil käsi- ja kynsinauhavoidetta olen ehtinyt testata vasta vähän aikaa. Mutta se pääsee tälle listalle vuoden 2015 parhaana käsivoiteena. Ihanan silkkinen ja lopulta viilentävä koostumus. Crabtree & Evelyn voidetta saa elevenistä ja näistä tuotteista on tulossa juttua.

CND Rescue RXx on saanut monet kehut, mutta on se parantanutkin monet kynnet. Tuotteen teho perustuu keratiiniin, jojobaöljyyn ja manteliöljyyn. Tälläkin hetkellä minulla on kädessä puuvillahanskat ja kynsillä Rescue Rxx hoitotuotetta. Minulla on iskusta tulleet pitkittäishalkeamat kuvvauskäden pikkurillissä sekä etusormessa. Kuten huomaatte, ei ole tarvinnut leikata kynsiä alas vaan yritän parantaa niitä Rescuella. Sitä voi käyttää paljaalla kynnellä tai sivellä kynsien alapuolelle jos sinulla on kynsilakkaa. Tässä arvosteluni tuotteesta. 

Kynsilakat


PC310023.ORF

Pääsin tutustumaan blogin kautta moniin uusiin merkkeihin, ja kukkaroni köyhtyi kartuttaessa omia himotuksia. Vuoden parhaimmat kynsilakkamerkit ovat piCture pOlish ja F.U.N Lacquer. Molemmat erilaisia mutta ihan mielettömiä. Sairaan hienoja kimallelakkoja ja kova hinta pitää huolen siitä että hutiostoksia ei tule. Harkitsen pitkään lakan ostamista, joskus jopa kuukausia ellei kyseessä ole LE-lakka.


PC310025.ORF

Color Club on lempimerkkejäni ja vuodesta toiseen se loihtii koko ajan hienompia kokoelmia. Viime vuonna tykkäsin lämpimästä Cabin Fever kokoelmasta ja upeasta chrome kokoelmasta Oil Slick. Hyvä Color Club, teet ihanan laadukkaat cremet ja erikoisissa väreissä kehityt koko ajan!


PC310032.ORF

Uusia merkkejä minulle olivat luonnonmukainen 4-free Kure Bazaar sarja. On hienoa että on olemassa vähemmän myrkyllisiä lakkoja ja aivan uskomattoman hienoissa väreissä! Minulla on kolme Kure Bazaar lakkaa ja ne ovat helmiä kokoelmassani. Niin hienostuneita lakkoja, ei mitään rupusakkia.
Vuoden mielenkiintoisin tuttavuus olivat Faby kynsilakat. 5-free koostumus ja lakan hyvä laatu vakuuttivat minut. Hauskat värit ja upeat kokoelmat ihastuttivat, toivottavasti tapaamme vielä uudelleen uusien kokoelmien merkeissä Faby :)
CND lakkoihin pääsin tutustumaan maahantuojan kautta. Sain näytteitä uusimmasta kokoelmasta ja CND kestolakat ovatkin mainioita niihin hetkiin kun kaipaat kynsilakalta jopa seitsemän päivän pysyvyyttä. Kestolakat ovat uusi trendi geelilakan tapaan mutta niihin ei tarvita uunia.

Koristeet ja tarvikkeet

Milv kynsitarrat. Niihin hurahdin ihan kokonaan. Niissä on niin mielettömän kauniita kuvioita ja ne toimivat hirmu hyvin. Käytän aina parissa kynnessä kerrallaan joten arkista riittää kyllä useampaan käyttökertaan.

Clear Jelly Stamper mullisti leimausmaailman. Vihdoinkin stampperi jolla onnistuu. Tämän päästä näkee läpi joten kohdistus on helpompaa. Nythän tähän on tullut superpehmeä jellypää joten nyt viimeistään on aika laittaa leimausarsenaali kuntoon! Muistakaa että Cesarin myymä CJS on se aito ja oikea, kopiota liikkuu hurja määrä. Ne ovat halvempia mutta kuulemani mukaan eivät toimi yhtä hyvin.


PC310012.ORF

Olen fanittanut geelipäällyslakkoja jo ennenkuin ne tulivat enemmän tietoisuuteen. Ensimmäiset geelitopperini olivat Glitter Galilta ja Konadilta. Pidän paksusta koostumuksesta, verrattomasta kiillosta ja upeasta pinnasta. Geelipäällyslakkoja on hirmu monella merkillä. Essien Gel Setter sopii leimausten päälle kuivattaen kynsilakan hirmu nopeasti. Yves Rocherin Gel Top Coat kynsilakkojen päälle, sen kiilto on aika ylivoimainen ja hinta hyvä! YR:n geelilakat ovat tutustumisen arvoisia, tässä esittelin nämä kiiltokaunottaret!

Mitä teille jäi mieleen 2015 kynsivuodesta?

Osa tuotteista saatu blogin kautta. Teksti sisältää mainoslinkkejä sekä linkkejä jälleenmyyjille.

20 kommenttia:

  1. Mä en ole vielä uskaltanut kokeilla Essien Gel Setteriä leimauksien päälle, mutta muuten olen kyllä tykännyt siitä. Tuota YR:n top coatia pitääkin joskus tilata testiin kun seuraavan kerran teen tilausta sinne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paksu kerros ja välttää siveltimen kosketusta niin ei levitä leimoja :) YR on hirmu hyvä muttei sovellu leimoille. YR:n geeli top coat myös tosi hyvä!

      Poista
  2. Ihana postaus! Mä tajusin vasta nyt, että tota CND:tä voisi todellakin laittaa kynsien alapuolelle. Itse hoidan kynsiä juuri alakautta, koska päällä on geeli. Kynnen huolto on silti tosi tärkeää, ettei kynsi haurastu ja irtoa geelistä. Huomaan heti, jos kynsi alkaa kuivumaan, kun se alkaa käpertyä reunasta. Onneksi geeli on niin joustavaa, että liikkuu mukana eikä napsahda irti kynnestä, mutta kyllähän tuo aina tekee jännitteitä kynteen ja se menee helpommin rikki, kun sille päälle sattuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) on se noitten geelien kanssa, niissäkin pitää muistaa kynsien huolto. Helposti vaan ajattelee että tässähän ne vaan on..minä öljyän kynnen alapuolta mutta saisin olla ahkerampi. Kynsilakkojen vaihdon yhteydessä tulee aina öljyttyä :)

      Poista
  3. PP:t ja FUNit oli mullakin merkit jotka vei mennessään.<3 Muista jutuista Ctrl+alt+del, Messy Mansionin matto ja Jumboleimasin oli sellaisia, jotka vaikutti eniten mun kynsienlaitossa.
    CND Rescue RXx oli pakko tilata, koska yhtäkkiä kynnet on alkaneet murtua kärjistä ja peukalon kynnen keskellä on pystysuora halkeama. Mun kynnet ei ole varmaan koskaan olleet näin huonossa kunnossa. Mikään muu ei nyt tunnu auttavan, jospa toi CND pelastaisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jumboleimasin! Sekin oli loistava juttu! Mulla on nyt kolmessa kuvauskäden kynnessä murtuma tai pitkittäishalkeama. CND Rescue on ainut tuote joka tosissaan niihin auttaa. Pitää vaan joka päivä laittaa. Toivottavasti sinäkin saat siitä apua jos päätät ostaa sitä :)

      Poista
  4. Minä en hirveästi ihastunut mihinkään kokoelmaan tänä vuonna. Lähinnä jäi harmittamaan muutama jo lopetettu indielakka, joita ei enää saa mistään ja jotka olisivat olleet ihan täydellisiä:) Yllättävänä suosikkina jäi mieleen Sinful Colorsin Let Me Go, joka näyttää kuvissa vaan tylsältä frostilta, mutta toisen lakan päällä on tosi lähellä sellaista tasaisen kiiltävää öljymäisyyttä ja näyttää vielä ihan eri lakalta tummien ja vaaleiden värien päällä. Pitäisi vielä testata, että miltä näyttäisi matattuna.

    Tuo Essien Leave No Trace on mahtavaa ainetta! Elätän toivoa, että joku halpismerkki tekisi siitä kopion, koska sen hinta on aika suolainen ollakseen vain kynsilakanpoistoainetta. Mutta glitteröverit lähtevät lyhyen odottelun jälkeen ilman hinkkausta ja pienemmällä säätämisellä kuin folioiden kanssa.

    Ja vaikken yleensä koristele kynsiä, niin käytin noita Milvin decaleita yhden arkillisen ja pakko niitäkin on saada lisää. Ihan uskomattoman helppoja laittaa, varsinkin kun niitä pystyy vielä kynnen päällä asettelemaan paremmin. Ja vielä pysyvyyskin oli hyvä! Onneksi oon nirso omille kynsille tulevien kuvioiden suhteen, niin ei nyt ala noidenkin kanssa lähteä käsistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ostan ihanat lakat heti niin ei jää harmittamaan :) mutta aina on joku minkä haluaisi..Limited edition -lakat on pirullisia!
      Leave No Teace on kallista mutta kestää kuitenkin pitkään. Olisi mielenkiintoista jos siitä tulisi muita versioita. Milvit on huippuja, todellakin ihan parhaita :)

      Poista
    2. Kertokaas miten saatte toimimaan tuon Essien Leave No Tracen?? Minä en ainakaan saa sitä toimimaan,olen yrittänyt ohjeen mukaan niin että annan vaikuttaa ja myös suoraan vanulapulla pyyhkäisemällä mutta ei...Paremmin toimii Tallinnasta ostamani kynsilakanpoistoaine. Voisin vielä kerran kokeilla tuota Essietä kun se on tullut ostettua, sitten kyllä luovutan.
      -Kirsi

      Poista
    3. Minä annan vaikuttaa...laitan tarvittaessa vaikka lisää :) ja sitten hinkkaan vanulapuilla.

      Poista
  5. En oo saanut yhtäkään leimaa tehtyä tuolla Jellyllä ): Oon kokeillut nyt neljää eri Moyoun laattaa, en ihan jokaista kuviota, mutta niitä joilla haluaisin käyttää ei lähde ja jos lähtee niin ei kokonaan. Super turhauttavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhdistat vaan teippiin niin pitkään että alkaa tarttua. Menee mullakin joskus aikansa että se alkaa ottamaan :) mulla on pakkausteippi käytössä sen kanssa.

      Poista
    2. Malttamaton hän on (:
      Essien gel setter on ollut erittäin hyvä , tilasinpa tuota CNDtäkin ja Biorioninia , katotaanpa tapahtuuko parannusta.

      Poista
    3. Niin minäkin olen. Mutta CJS vaatii vähän hermoja. Mutta kyllä se sitten palkitsee :) Mulla on CND kuuri menossa. Tosi monessa kynnessä pitkittäishalkeamia :/

      Poista
  6. Kivoja juttuja, saa nähdä mitä tämä vuosi tuo tullessaan! :) Picture Polishit on ehdottomasti mun mielestä parasta mitä viime vuonna tuli Suomen markkinoille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännää mitä tämä vuosi tuo tullessaan :) niin hienoa että suomesta saa hyviä tuotteita, mä en jaksaisi tilailla muualta koko ajan :)

      Poista
  7. Hyvä lista!
    Päällyslakat menee ainakin testiin, kiitos näistä :)

    VastaaPoista
  8. Nämä olikin mielenkiintoisia. Varsinkin tuo RescueRXx.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3