lauantai 23. tammikuuta 2016

Born Pretty Store laatta BP - L032

Olin odotellut Born Pretty Storen testituotteita jo lokakuusta asti. Arvasin että se hiivatin postin lakko viivästyttää lähetystä edelleen. Olin jo varma että lähetys on kadonnut mutta siellä se yhtenä päivänä nökötti postilaatikossa.
Muistin vain että pyysin testiin laattoja mutta muita juttuja en muistanut. Sain yllärinä mukaan Born Pretty Storen joululaatan, joka on ollut tosi himoittu ja haluttu sekä tietysti loppuunmyyty. Harmitti että sain nämä vasta joulun jälkeen tammikuussa. Tuntui että meni se joululaatan idea pieleen. BPS tietysti oli tarkoittanut laatan joulukynsiin ja mistäs sitä arvasi että se tulee vasta loppiaisena ;)
Ajattelin että enpä odota ensi jouluun vaan tekaisen vielä yhdet villapaitakynnet. Kiva että sain villapaitalaatan, ne on kyllä aina hienoja.

P1070034.ORF

BP - L032 laatta on nytkin loppuunmyyty mutta kannattaa osta se, heti kun tulee lisää. EDIT/ sitä onkin tullut lisää!! Näissä pitkissä laatoissa on toimii / ei toimi -ongelmaa mutta tämä tuntuu toimivan. Villapaitakuvio on vaan hieno!
Ajattelin yhdistää kultaa ja vihreää kun ne jäivät vähemmälle huomiolle joulun 2015 kynsissä.
Vihreä lakka on Ruby Wing Behind The Bleachers. Kultainen hololakka Glitter Gal Citrine. Nimettömään valkosuklaan tuoksuista Color Club On Cloud Nine lakkaa, jonka päälle kerros China Glazen Golden Enchanmentia. Ei onneksi ollut ihan ylijouluinen olo näitten kynsien kanssa :)


P1060013.ORF

BP - L032 laatta / Born Pretty Store, saatu
Ruby Wing Behind The Bleachers / CesarsShop, saatu


P1070038.ORF

Jos innostut tilaamaan Born Pretty Storesta niin muista käyttää alekoodiani! Koodilla UML91 saa 10% alennuksen tilauksestasi :)



16 kommenttia:

  1. Mä oon ihastunu tuon laatan lumihiutalekuvioihin, joita voi onneksi käyttää muulloinkin kun jouluna :) Kaunis lakkaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni! Kyllä periaatteessa voi käyttää kunhan ei valitse näin jouluisia värejä :DD

      Poista
  2. Nätit kynnet! Olisi kiva nähdä talvinen lumihiutalelakkaus sinulta ja miten ne tuolta laatalta tulevat, kun näyttää niin isoilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) taisit lukea ajatukseni, mietin juuri pitäisikö tehdä talviset lumihiutalekynnet!

      Poista
  3. Mullakin oli tuo sama laatta toimiva. :) Noita villapaitakuvioita en vielä vaan uskaltanut käyttää, sillä epäilin saavani ne ihan vinoon. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne menevät helposti vinoon, etenkin löllöllä :) pari kertaa yritin, sitten sain onnistumaan!

      Poista
  4. Tosi kivat! :) Ja villapaidat ja lumihiutaleethan sopii hyvin viela joulun jalkeenkin.

    VastaaPoista
  5. Määkin ootan bornin pakettia... ja miksi mulla ei ole tuota vihreää lakkaa? Upee!

    VastaaPoista
  6. Nää on kyllä ihan mahdottoman ihanat! ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3