keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Violetti skittlette

Jokin aika sitten kävin läpi kokoelmaani ja luovuin useasta kymmenestä lakasta. Otin myös muutaman kivan lakan esille, sellaisia joita ei ole tullut käytettyä ja teki mieli lakata niillä.

PB230123.ORF

Yksi näistä oli Misa lakka Sweet Thing. Ei ihan perinteinen lila, vaan tässä on vähän harmaata ja väri on seesteisen rauhallinen. Tämä harmaanlila on melko neutraali sävy joten sopii kyllä talveenkin. Eikö ole ihanaa kun voi reilusti puhua talvesta eikä jumittaa syksyssä?

PB230122.ORF

PB230101.ORF

Mulla on aika monet Milvin tarrat kokeilematta joten nämä violetit sopivat näihin kynsiin hirmu hyvin. Essien Gel Setter on muuten todella hyvä top coat Milv tarrojen kanssa, ei sulata niitä kuten HK Girl. Muutenkin tosi hyvä ja kiiltävä top coat, kuivattaa lakatkin tosi nopeasti vaikka ei ole pikakuivattaja. Keskisormen lakka on klassikko OPI Do You Lilac It? nimettömässä Korresin White eli valkea creme. Milv tarrat vaativat valkean lakan alleen.

PB230138.ORF

Käytetyt tuotteet:
Kubiss London Ridge Filler / saatu
Misa Sweet Thing
OPI Do You Lilac It?
Korres White / saatu
Milv Water Decalit / CesarsShop
Essie Gel Setter / L´oreal Finland, saatu

26 kommenttia:

  1. Upea lakkaus, hyvin sopii kaikki yhteen. <3

    VastaaPoista
  2. On kyllä kaunis lakkaus. Misa on ihanan näköinen, harmi että Misan lakat on aika hankalasti saatavilla.
    Kynsilakkainventaaria pitäisi täälläkin tehdä ja ottaa esille sellaisia lakkoja joita ei jostin syystä ole tullut käytettyä aikoihin. Just vasta "löysin" Zoyan Sansan, joka mulla on ollut ainakin vuoden. Herranjestas, että se onkin upea lakka, en tiedä miksi se jäi noin pitkäksi aikaa odottamaan.
    Ja höh, mä en oikein osaa ajatella että on talvi vaikka onkin joulukuu, kun täällä Helsingissä ei ole lunta, vaan nytkin aurinko paistaa ja nurmikoit vihertää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ei tosiaan ole tullut Misan lakkoja ostettua..
      Uuuu Sansa on ihana lakka! Sitä kannattaa käyttää eikä vaan odotuttaa. Mullakin on se ja pitäisi käyttää...meille tuli uutta lunta ja koko ajan hipsii lisää mutta saa nähdä sulaako pois :/

      Poista
  3. Niin nätit! <3 taidan saada tästä inspiraation, tosi kaunis sävy!

    VastaaPoista
  4. Kauniit kynnet :) Minäkin olen vihdoin päässyt MILVien "makuun". Tilasin vähän aikaa sitten kokeiluun kolmet erilaiset. Niin helppoja ja kauniita! Tällä hetkellä kynsillä on Essien Go Ginza-lakka ja sen päällä keskisormessa ja nimettömässä ruusukuvioinen MILV. En siis tällä kertaa laittanut valkoista lakkaa alle, mutta hyvältä kyllä näyttää tGo Ginzankin päällä kuviot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) toki voi laittaa vaaleaa värilakkaa alle, ihan ehdottomasti :) Go Ginza on ihana lakka ja manikyyrisi kuulostaa kauniilta. Milvit on ihania ja yhdestä arkista riittää useampaan kertaan ;)

      Poista
  5. Ihanat värit! Mäkin tykkään käyttää Gel Setteriä siirtisten kanssa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Gel Setter on paras päällyslakka-tulokas tälle vuodelle!

      Poista
  6. Tosi kauniit värit oot valinnut tähän ja milvkuva sopii kokonaisuuteen hirveen hyvin :).

    VastaaPoista
  7. Mä en meinsaa päästä niitten MILVien kaveriksi lainkaan, aina saan ne jotenkin ketulleen mut onneks noita riittää vielä sössittäväksi. Nätti väri muuten tossa Misassa ja toimii hyvin muitten kanssa .)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) niitten kanssa pitää olla nopea mutta toisaalta asettuvat helposti. Olen tosi paljon pelannut eri decalien kanssa ja Milvit on parhaimmistoa ;) toivottavasti pääset niiden kanssa juttuun!

      Poista
  8. Oijoi miten hempeän ihana lakkaus! Jotenkin todella suloinen :)

    VastaaPoista
  9. Mullakin olis noita erisävyisiä liloja , vois tehdä liukuvärjäykset.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3