tiistai 1. joulukuuta 2015

A England - Whispering Waves

A England kokoelma Heavenly Quotes täydentyi kahdella kauniilla sävyllä. Toinen on hiekkanude Sparks Divine ja toinen pinkkihohteinen turkoosi Whispering Waves. Sain valita toisen testiin ja oli muuten hankala valita! Sparks Divinestä tuli mieleen Color Clubin Love ´em, Leave ´em jota käytin ihan vasta. Se on ihana lakka ja nudelakat on aina nättejä mutta päädyin turkoosiin Whispering Wavesiin. Turkoosit ja siniset on lähellä sydäntä ja tämä näytti erityisen nätiltä.


PB190040.ORF

Whispering Waves on kirkas turkoosi jossa hyvin hento scattered holoefekti. Lakassa on kaunis pinkki vivahde joka näkyy selkeästi pullossa. Kynsillä huomaa että lakka ei ole ihan puhdas turkoosi. Vivahde näkyy hyvin hennosti ja lakka on kyllä ihan älyttömän hieno! Jos vaan olet yhtään tätä miettinyt niin usko minua; on ihan mietintöjen arvoinen :) kynsillä huomaa että tämä ei ole ihan puhdas turkoosi vaan jotain jännää tässä on!


PB180010.ORF


PB190035.ORF

Ensin lakkasin tällä toisenlaisen manin jossa tätä oli joka kynnellä. Mutta ne meni vähän pieleen. Poistaessa huomasin että vitsit että tämä värjää. Kannattaa siis käyttää kahta kerrosta aluslakkaa! Sain jonkun verran buffata kynsiä että niitä kelpaa esitellä ranskiksessa ;) Tässä ranskiksessa mulla olikin sitten kaksi aluslakkakerrosta ja värjäytymiä ei tullut yhtään ;)

A England kynsilakkoja saa suomesta CesarsShopista! Lakat 14,80 e, osa lakoista 12 e. A England pullot ovat 11 ml ja 3-free lakkoja. Lakka saatu blogin kautta.

26 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä niin kauniin värinen lakka. <3 Ja upeat kynnet oot loihtinut sillä!

  VastaaPoista
 2. Eilen olin jo ihan lähellä ostaa tämän :). Harmi, että lakka värjää. Mä en oikein tykkää sellaisesta, byhyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se värjääminen kivaa ole...mutta pitää vaan muistaa paksut aluslakkakerrokset :)

   Poista
 3. Tilasin taman juuri eilen, ihanalta nayttaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun tämä ei näytä kuvissa niin ihanalta kuin mitä se luonnossa on :)

   Poista
 4. Tää lakka onkin onneks jo tilattu. Kunhan posti alkaa nyt kulkemaan, niin saan tämän itselleni. Hyvä tietää tuosta värjääntymisongelmasta etukäteen, jotta osaa varautua tupla-aluslakkakerroksilla. Tämä on niin kaunis lakka, nää ranskikset on ihan huikean hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) pitäisi aina muistaa että siniset ja vihreät värjää. Joskus on vaan kiire ja aluslakka jää yhteen kerrokseen. Sitten saattaa olla ikävä ylläri!

   Poista
 5. Tosi kauniit kynnet! <3 A Englandin -lakat on vaan niin ihania, ottaa ihan päähän, että ne ei pysy omilla kynsillä 1-2 pvä kauemmin. :( Mutta kun sävyt on niin ihania, niin pari niitä on itsellenikin tullut ostettua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna <3 ei minuakaan haittaa vaikkei pysy, tosi uniikit ja uskomattoman kauniit lakat on pääasia <3

   Poista
 6. Kyllä tuo lakka saa luvan päätyä myös mun kokoelmaan, on se sen verran kaunis! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottelinkin sinua kommentoimaan, arvasin että haluat tämän ;)

   Poista
 7. oi, ranskis näyttää tosi hyvältä sun kynsillä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) silloin kun on lyhyemmät kynnet niin ranskis on hyvä :)

   Poista

Kiitos kommentista <3