tiistai 29. joulukuuta 2015

Mavala Symphonic kokoelma

Kaupungilla pyöriessä osui silmään Mavalan uusin kokoelma Symphonic. Ilmeisesti tämä on tuorein, ainakaan ständistä ei ollut vielä yhtäkään lakkaa ostettu :) harvinaista, yleensä ne parhaat värit loppuvat ensin :) en kyllä saanut katsettani irti näistä lakoista, onpa erikoinen kokoelma Mavalalta! Oli pakko napata pari lakkaa mukaan koska värit olivat aivan ihania ja sellaisia outoja joista tykkään. 

Symphonic kokoelma sisältää kuusi erilaista ruskean sävyä; lakat ovat pääosin cremelakkoja mutta seassa on frostkoostumustakin. Googletin vähän lakkoja, löysin swatchit tästä ja seuraavat promokuvat kopioin googlesta. Katsokaa nyt miten mahtava kokoelma, olen ihan intona tästä! Hienoa että markettimerkit ovat ihan edukseen ja aiheuttavat tälläisiä impulsiivisiä ostoja! Promokuvat ovat hienoja ja edustavat kokoelmaa hyvin.


Kiikutin kotiin kaksi parasta lakkaa; Samara ja Tallinn. Minusta ne olivat sellaisia värejä joita minulla ei hirveästi ole eikä tietääkseni ole tismalleen samanlaista. Värit ovat rumankauniita ruskean, vaaleanpunaisen ja oranssin sävyjä tai sekoituksia. Jänniä lakkoja! Olisin voinut kotiuttaa useamman mutta tyydyin kahteen kun Mavalan lakoissa on kuitenkin tuo hinta aika kova pulloon nähden. Mutta minipulloissa on se etu etteivät ne jää homehtumaan!


PC230010.ORF

82 - Samara Tämä "Lada-lakka" on upeaakin upeampi oranssi! Jos vaan oranssista diggailet niin katso nyt tätä! Räväkkä ja näyttävä tiilenpuna-oranssi. Peittää kahdella kerroksella.


PC220005.ORF

84 - Tallinn kilpaili Pokharan kanssa siitä kumpi pääsee luokseni. Tallinn on kuitenkin hieman vaaleampi ja selkeästi taittaa vaaleanpunaiseen. Neutraalin värinen vaaleanruskea. Peittää kahdella kerroksella.


PC230020.ORF

Mitä tykkäätte Mavalan uudesta kokoelmasta? Sytyttääkö? Vai onko nähty ennenkin? Olisin tosiaan huolinut vaikka kaikki lakat, eihän sitä tiedänkö ostanko vielä tästä jotain ;)


12 kommenttia:

 1. Toi Chicago <3__<3 nam
  Tallin myös ihana! Mavalat on jääneet vähemmälle kun niiden korkki jumittuu ja minusta niistä on vaikee saada viimeisiä käytettyy. Sen jälkeen kun on tutustunut chinaglaze ja opin tyylisiin pulloihin mavalan korkki on alkanu muutenkin tökkiä.... Mavala on kuitenkin niin helppo löytää se on plussaa. Tulee napattua välillä ihan huvin vuoksi jos hintaa alle 5euroa. Alesta löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi kyllä aleista bongailla. Mutta tuntuu että aina kaikki hyvät lakat loppuu eikä niitä jää aleihin :/ mulla ei ole vielä juminut yksikään Mavalan korkki, toivottavasti niin ei käykään :) ja tosiaan yhtäkään en ole loppuun käyttänyt niin en tiedä saako sieltä loppuja. Paras pullo on OPIlla tai Color Clubilla :)

   Poista
 2. Itse ostan Mavalaa jos alesta sattuu jotain kivaa tarttumaan mukaan. Täydellä hinnalla en ole tainnut yhtään ostaa. Jotenkin tykkään Mavalan glittereistä ihan kamalan paljon. Näistä muistakaan ei ole mitään pahaa sanottavaa, mutta tähän pulloon ei vain tule koskaan kaupassa tartuttua. Johtuisiko mahdollisesti omasta mielestä vähän rumasta pullosta? Kultainen korkki lakkapullossa ei vaan sytytä yhtään. Chicagoa ja Tallinnaa voisin kyllä käydä vilkaisemassa seuraavalla kauppareissulla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta pullo on ihan ok ja tykkään kultaisesta korkista. Oikeastaan Mavalan pullohan on legendaarinen, onko näiden muotoilua ikinä muutettu? Mulla on pari Mavalan glitteriä joista kyllä tykkään. Glitterit ei ole jämähtäneet pulloon kun muistaa aina ravistella :)

   Poista
 3. Nättejä, toi Tallinn on tosi jaunis. :)

  VastaaPoista
 4. Samara vaikuttaa aika herkulliselta...

  VastaaPoista
 5. Juuri tämän postauksen Samara sai mut päättämään, että nyt riittää hitulat ja kimalteet hetkeksi ja mennään cremet edellä. Tuo on niin kaunis! Pitäneet kaivaa omasta kaapista niitä kauneimpia cremejä esille. Mavalaa en yleensä osta, koska jostain syystä olen saanut kaikkii Mavaloihin korkin juttumaan kiinni ensimmäisen käytön jälkeen =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni on sanonut tuosta korkin juuttumisesta. Mulle sitä ei ole tapahtunut ja toivottavasti ei tapahdukaan...cremelakat on ihania juuri sellaisena tai jollain kimalluksella höystettynä :)

   Poista
 6. Nuo nude-henkiset näyttää ihanalta! Kuten luomiväreissä, ei nude-lakkojakaan koskaan ole liikaa. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin, tykkään todella paljon nudelakoista <3 enemmän kuin nudeluomiväreistä :D

   Poista

Kiitos kommentista <3