torstai 3. joulukuuta 2015

Joulukuu ja ensimmäiset joulukynnet!

Se on vuoden 2015 ensimmäisten joulukynsien aika! Joko te olette lakkailleet jouluisasti tai talvisesti? Ihanaa kun saa lakata punaisilla ihan luvan kanssa. Se on myöskin jokavuotinen perinne että niihin joulukynsiin tulee överit ja huokaisen helpotuksesta kun joulun jälkeen saa lakata jollain muulla :D

PB250028.ORF

Sain pr-lähetyksessä muutaman Kubiss Londonin lakan. Creme mustaa käytin jo aiemmin ja nyt on punaisen vuoro. Halloween viikolla tuskailin että mistä kiva frost punainen ja tässähän sellainen nyt on! Kubiss Londonin lakoilla ei ole nimiä vaan numerot. Tämä lakka on sävy nro 60. Olen aiemmin käyttänyt Kubiss Londonin cremejä joista jäi vähän niin ja näin mielikuva. Kiva siis testata toistakin koostumusta. Metallinhohtoinen punainen on kyllä kaunis ja klassinen sävy. Pidän enemmän tälläisestä punaisesta kuin ihan perinteisestä cremestä. 
Lakka jäi vähän laikuille ensimmäisellä kerroksella mutta väri peitti ja oli täyteläinen toisella kerroksella. Pitää muistaa että mulla on pitkät kynnet ja lakassa pieni suti, en saa tarpeeksi lakkaa yhdellä siveltimisellä. Sekin voi vaikuttaa jos lakka vähän raidoittuu. Tälle annan 8/10 arvosanan. Voisin ostaa koska Kubiss Londonin lakkoja ei ole pilattu hinnalla. 


PB250019.ORF

Joulunkultainen houkutti skittletteen. Kultainen tekstuurilakka on OPI Liquid Sand Honey Ryder. Keskisormessa punaisen päällä OPI The Man With The Golden Gun, Bond-fanin keräileaarre. Kultahippuinen topper lakka. Päälle leimasin kiehkuraa Essien Good As Goldilla Pueenin laatasta 59. Onnettoman leimaajan apuna Clear Jelly Stamper joka vaan on oikea aarre. Tälläinen kohdistettava kuvio ei muuten meinaisi mennä kohdilleen. On sen vaan ihme kapistus. Olen saanut sen mutta sanon kyllä että vaikka olisin ostanut ja maksanut sen about 20 e siitä, niin olisin ollut pirun tyytyväinen ostokseeni!

PB250010.ORF

Päällyslakkana Essie Second Shine Around. Todella hyvä perus top coat. Olen tykännyt mielettömästi kaikista Essien päällyslakoista, antavat nätin kiillon ja kuivuvat kuitenkin nopeasti. Tämäkin sopii leimausten päälle ja antaa manikyyrille hyvän keston.

PB250004.ORF

Käytetyt tuotteet:

Kubiss London nro. 60 / saatu
OPI Liquid Sand Honey Ryder
OPI The Man With The Golden Gun
Pueen 59 / CesarsShop, saatu
Clear Jelly Stamper / CesarsShop, saatu
Essie Good As Gold / CesarsShop
Essie Second Shine Around / L´oreal Finland, saatu

Sarjaan voit tutustua Kubiss Londonin sivuilla sekä etsiä lähimmän jälleenmyyjäsi. Hintataso on edullinen; meikit maksavat 3,95 e ja kynsilakat 2,95 e tai 2 kpl / 5 e. 

28 kommenttia:

 1. Oih että miten kaunis kokonaisuus, tykkään! Joulukynsiä en itse ole vielä saanut väsättyä, vaikka ideoita kyllä riittäisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mulla alkaa nyt se joulukynnet -putki, ehdin kyllä vielä kyllästyä :D

   Poista
 2. Oi että aivan täydelliset joulun sävyt <3

  VastaaPoista
 3. Ooh, nää kynnet on aivan mahtavat. <3 Iskee kyllä muhun ihan täysillä!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat joulukynnet! Näitä on kieltämättä odotettu. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näitä on tulossa lisää ( kyllästymiseen asti :D )

   Poista
 5. Ihanaa, jouluisia kynsiä :). Mullakin alkoi tänään punastuskausi! Kultainen ja punainen on kyllä niin ylevä ja jouluinen yhdistelmä, ettei mitään rajaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se toimii aina ja kyllä tuo sen joulufiilikset. Sama pätee havunvihreään mutta saa nähdä, pääseekö vihreät kynsille ennen joulua :)

   Poista
 6. Sopii kylllä ehdottomasti joulun odotteluun! <3

  VastaaPoista
 7. Mä just eilen sanoin kynsiystävälle että ei jotenkin vielä viitsisi joulukynsiä mutta hän totesi että koskas sitten jos ei nyt! Yhdet lumihiutaleet ehdin jo tehdä mutta ehkä nyt uskaltaa jo joulunpunaakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä uskaltaa! Joulukynnet tuovat sitä joulufiilistä :)

   Poista
 8. Oi nämä on kauniit! :) Mutta sun blogista harvoin mitään epäonnistuneita lakkauksia löytääkään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos vaikka enhän minäkään aina täydellisesti onnistu :)

   Poista
 9. Ihanat! Tuo punanen on kyllä ihan täydellinen joulusävy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olinkin näköjään onnistunut tilaamaan Avonilta lähes identtisen sävyisen lakan :D (Gel Finish sävy red velvet)

   Poista
  2. Oijoi kuulostaa hyvältä :) sitä sitten joulukynsiin!

   Poista
 10. Tällä hetkellä on harmaat kynnet, jotka juuri kuorrutin sinisellä hololakalla - eli ei kovinkaan jouluisia kynsiä vielä täällä osoitteessa ole :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3