lauantai 5. joulukuuta 2015

Kierrätetyt kynnet

Nytpä keksin hauskan otsikon mutta lällällää, enpä heti paljasta mistä nimi tulee ;)

Tänään esittelyssä lisää Kubiss Londonin lakkoja. Ne on niin kivoja ja kauniin värisiä että tekee mieli lakata näillä nyt! Nämä blogin kautta saamani ovat tummia ja hyvin tähän vuodenaikaan sopivia, sellaisista minä tykkään. Tiedätte että olen tummien lakkojen ystävä enkä saa niistä kyllikseni.


PB260019.ORF (2)

Taas tylsästi; mennään numeroilla! Kubiss London sävy nro 80 on kulllankimalteinen oliivinvihreä. Pullossa tämä näytti harmaalta, aika veikeä sävy kyllä. Vähän erilainen vihreä joulun alle vaikka en tätä vihreäksi laske. Koostumus on hyvä metallipintainen ja nätisti kimmeltävä. Lakkaa riittää kaksi kerrosta eikä tämän kanssa tarvitse pikakuivattajaa.
Musta creme on Kubiss London nro 25. Tätä ostaisin kun tarvitsen mustan cremelakan erilaisiin manikyyreihin ja tummien jellyglittereiden pohjalle. En halua maksaa maltaita lakasta jonka kulutan äkkiä loppuun. Kokoelmassa pitäisi aina olla mustia ja valkeita cremejä. Tässäkin on ok koostumus, eka kerros kaljuuntuu mutta toinen peittää. Hyviä pikku Kubiss Londoneita :)


PB260017.ORF (2)

Keskisormen leimaus MoYou Punk laatasta, leimasin Essien Good To Go:lla ja Clear Jelly Stamperilla. En voi kyllin sitä kehua mutta jos vielä vähän...leima tarttuu siihen heti, voin pyöräyttää leimasinta kynnellä eikä leima suttaannu tai voin pyöräyttää kynttä leimasinta vasten ja kuva tarttuu täydellisesti. Olen innostunut taas leimaamisesta koska mä voin :) ja koska onnistun tällä paremmin kuin löllöllä!!!


PB260027.ORF

Päällyslakkana Essie Good To Go joka ei levitä leimauksia. Antaa kauniin ja kestävän kiillon lakkauksellesi. Ai niin, joko te arvasitte mitä tässä manikyyrissä on kierrätetty? No tuo nimettömän aksenttilakkaus! Mitä niitä tekstuureita suotta hinkkaamaan kun pysyvät. Kyllä tämä kultainen sopi myös tähän lakkaukseen ;) kiitos Sole ideasta :)


PB260046.ORF

Kubiss London lakat 25 ja 80 / saatu
OPI Liquid Sand Honey Ryder
MoYou Punk 05 / CesarsShop
Essie Good As Gold / CesarsShop
Essie Good To Go / CesarsShop
Clear Jelly Stamper / CesarsShop, saatu

12 kommenttia:

 1. Pakko vissiin hankkia toi honey rider <3__<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin hankin sen vähän myöhään...mutta onneksi hankin! En ikinä lakkaa sillä koko kynsiä vaan käytän lähinnä aksentissa :)

   Poista
 2. No jo on upeat kynnet! Tykkään väreistä ja koristeluista ihan pupuna :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti <3 minäkin pidin näistä ihan höpsönä :)

   Poista
 3. Oi kun ihanat jouluiset sävyt. Kubiss kynsilakat olleet oikeita yllättäjiä ja käytän joka pv sarjan aurinkopuuteria ja huulikiiltoja. <3 Ihanaa lauantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään aurinkopuuterista! Kivipuuteri on myös hyvä ja kynsilakoista on nyttemmin löytynyt kivoja sävyjä :) Ihanaa lauantaita <3

   Poista
 4. Hieno kokonaisuus, oon tehny samaa eli vaihtanu muut kynnet (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) hiekat pysyy niin hyvin joten mitäpä vaihtamaan :D

   Poista

Kiitos kommentista <3