torstai 24. joulukuuta 2015

Luukku 24 - Petteri Punakuono...oli kynnet nimeltään

Mielestäni yksi punainen lakka ansaitsee erityishuomiota näin joulun alla. Vuosi sitten ilmestynyt A Englannin Elizabeth & Mary kokoelma on lemppareitani A Enkulta. Siinä ei ole yhtään huonoa lakkaa, kaikki ovat erilaisia keskenään ja mielettömän ihanan värisiä. Rakastan!


PC150044.ORF

Kokoelman kultalastuin höystetty punainen Gloriana on niin lämminhenkinen lakka, että se päätyy tämän vuoden joulukynsiin. Uskomattoman upeasti kimaltava, metallinhohtoinen punainen on varma valinta tähän vuodenaikaan. Yhdistin siihen jouluisia koristeluita ja taas sain kivat jouluhenkiset kynnet tehtyä. Luulenpa kyllä että yliannostus punaisiin kynsiin on taattu ja kun joulu on juhlittu, palataan muihin väreihin ;)

PC150050.ORF

Arvatkaa muuten millä saa kynsiin myöskin joulun tuoksua? No valkosuklaan tuoksuisella lakalla tietysti! Daa! Color Clubin Love Tahiry lakat ovat tosi ihania. Tuoksuvat miedosti, jokaisella lakalla on oma erilainen tuoksu. Nuuhkuttelin näitäkin kynsiä koko ajan, on ainakin erilaiset kuin yleensä!
Maalasin kynsiin Petteri Punakuonon. Ensin tein Petterin pään ruskealla lakalla. Sitten punakuono Glorianalla. Viimeisenä silmät ja sarvet Dotting Toolilla ja Oumaxin maaleilla. Keskisormen kultainen holo on Color Club Star Light, Star Bright. Kultaiset pyöreät glitterit viimeistelevät kynnet.


PC150037.ORF

PC150064.ORF

En ole mestari maalaamisessa mutta nämä kelpaavat itselle. Haluaisin olla parempi ja veikkaan että jälki paranee kunhan käsi on kunnossa. Tekniikasta ja välineistä tämä ei ole kiinni mutta kun käsi vapisee niin jälki ei voi olla tasainen. Petteri oli kuitenkin helppo tehdä joten nähdäänkö teidän joulukynsissä tuttua punakuonoa?

Kynsimaalit / CesarsShop, saatu
A England Elizabeth & Mary kokoelma / CesarsShop, saatu
Color Club Love Tahiry kokoelma / CesarsShop, saatu
Color Club Halo Hues lakat / CesarsShop, saatu
OPI A-piers To Be Tan
Kultaisia glitterpylpyröitä

PC150034.ORF

Hyvää joulua ja vietetään tänään ihana aattopäivä rakkaiden seurassa!
Minä lähden aamulla porukoille. Hippu tulee miehen mukana myöhemmin päivällä. Olemme koolla minun perheelläni ja joukossa on pieniä lapsia. Lapset, Hippu ja joulukuusi ovat pelottava yhdistelmä. Toivotaan siis että kuusi pysyy pystyssä! Syömme hyvin, käymme haudoilla ja myöhemmin tulee ihka oikea joulupukki! Illalla palaamme kotiin ja avaamme täällä lahjoja ja vietämme rauhallista iltaa. Huomenna vierailemme mieheni äidin luona. Ollaan siis joulumielellä ja levätään sekä syödään hyvin :) 

28 kommenttia:

 1. Veikeä poro. :D Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 2. Hyvää joulua sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana Petteri :). Mä luulin, että se on siirtokuva! Mulle Gloriana on vähän liian lämmin, vaikka se on pullossa niin älyttömän kaunis. Pitäisi yrittää joskus käyttää sitäkin. Toivottavasti teillä pysyy kuusi pystyssä ja saatte ihania lahjoja <3. Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää joulua :) Hippu ei ole irti, näin kuusi pysyy pystyssä. Muuten se riehuu lasten kanssa :D Gloriana on siinä rajalla, lämmin lakka se on muttei onneksi liikaa ;)

   Poista
 4. Hauskaa joulua ja hauskat kynnet!

  VastaaPoista
 5. En olekaan viime päivinä tainnut kommentoida täällä, vaikka kaikki on tullut luettua. Ihania joulukynsiä olet tehnyt <3. Itse tein vasta nyt ensimmäiset punaiset kynnet ettei tulisi yliannostusta :)
  Oikein ihanaa ja hauskaa joulua ja rapsutukset ja silitykset karvalapsille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja, karvalapset kiittävät ja toivottavat rauhallista joulua ❤️

   Poista
 6. Hauskat kynnet :) Oikein ihanaa ja tunnelmallista Joulua <3 Hippuselle ja kisuille myöskin iloista Joulua minulta ja Pacu-ranskikselta ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oikein ihanaa joulua sinnekin, Paculle terveiset karvakamuilta :)

   Poista
 7. Oikein hyvää joulua!

  VastaaPoista
 8. Hyvää joulua! Ihan mahtava tuo poro :)

  VastaaPoista
 9. Oi miten ihanat joulukynnet. <3

  VastaaPoista
 10. Tosi kivat lakkaukset, oikein mieleiset :)

  VastaaPoista
 11. Glorianaa tulee käytettyä ihan liian harvoin, se on tosi kaunis lakka! Mä ihastelin näitä Petteri-kynsiä instassa, niin suloiset ja hienot :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3