perjantai 11. joulukuuta 2015

Kuin maalattu joulumaisema

Hankin muutamia Milvin jouluaiheisia decaleita. Ihan vain joulua varten koska niissä oli niin kauniita ja vanhanaikaisia kuvioita. En niin välitä teennäisistä tontuista ja kimaltavista pukeista, nämä vanhanajan tunnelmalliset kuvat ovat enemmän mieleeni.
Minulla on taas tänäkin jouluna aikomuksena käyttää joulukynsissä vähän erilaisia värejä. Toki kultaista ja punaista ollaan jo nähty ja tullaan näkemään. Mutta joulukynsissä voi olla myös sinistä!


PB300050.ORF

Koska Milvin tarrat ovat sinisiä, halusin sinisen tai turkoosin lakan. Värin piti olla tietysti tumma ja jouluinen. PiCture pOlishin lakat ovat niin ihania joten valintani oli Hope! Hope on tumma petroolinsininen jossa PP:n omaa holohitulaa ja lisäksi sinisiä glittereitä. Mietin pitkään tätä lakkaa ja onneksi ostin sen, se on tosi ihana. Koska tykkään tästä niin paljon, himoitsin myös PiCture pOlish Saphiraa. Sainkin sen testiin mutta en ole vielä vertaillut näiden eroja mitenkään. Saphira kuitenkin on ensinäkemältä paljon kimaltavampi ja sisältää erilaista glitteriä.
Hope peittää kahdella kerroksella ja on laadultaan parasta piCturea. Keskisormessa Color Clubin Harp On It, se perushopea hologrammilakka Halo Hueseista. Nimettömässä Color Club French Tip joka on hirmu hyvä valkea creme Milvien alle. Päällyslakkana Essie Second Shine Around joka taas sopii Milvien päälle koska se ei sulata tarraa ja kiinnittää sen jäämättä liian paksusti.


PB300047.ORF

Sopivatko nämä joulukynsiksi? Tai ainakin minun näköisiksi joulukynsiksi jos et itsellä tykkäisi?

PB300012.ORF

piCture pOlish lakat / CesarsShop. Merkki on vegaaninen ja 5-free jos etsit vähemmän myrkyllisiä lakkoja ;)
Color Club French Tip / CesarsShop, saatu
Color Club Halo Hues lakat / CesarsShop, saatu
Milv water decalit / CesarsShop

22 kommenttia:

 1. Oi miten kauniit! <3 Tykkään todella paljon!

  VastaaPoista
 2. Tuli tässä mieleen; onko sulla kuinka laaja PP-kokoelma, olisiko niistä ollut mahdollista tehdä jonkinlaista koontipostausta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin tehdä! Olen osan kiekottanut ja pitäisi kiekottaa lisää :) näitä vertailuja on toivottu joten laitan listalle :)

   Poista
 3. No kyllä sopii joulukynsiksi! Aivan ihanat ♥ Jotenkin niin tunnelmalliset :)

  VastaaPoista
 4. Sopivat hyvin joulukynsiksi! Voi kun ulkona olisikin jouluisen näköistä, tämä syyskuinen keli ei yhtään nosta joulumieltä! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Just tänään mietin että joulukuu ja vettä tulee kaatamalla :(

   Poista
 5. Mä tykkään kyllä jostain syystä just tällaisista epäjouluisen värisistä joulukynsistä. Nää on niin hyisen jäiset, että tekee mieli hakea kuppi kuumaa kaakaota lämmittämään :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) minusta on kiva tehdä näitä epäjoulun värisiä. Mutta kyllä sen joulun tunnelman luo perinteinen punainen ja kultainen joulukynsissä :)

   Poista
 6. Tykkään näistä tosi paljon! Virkistävää nähdä jotain muuta kuin sitä perus punaista joulukynsiksi. :)

  VastaaPoista
 7. Tilasin monet Milvit, mutten uskalla kokeilla, en osaaaaaaaaa!!! =D
  Aivan upea lakkaus, kertakaikkisen kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kyllä osaat! Milvien kanssa tarvii olla nopea eli siirrä se kynnelle ja liu´uta heti oikeaan paikkaan. Käytä mieluummin normi top coatia eikä pikakuivattajaa niin ei sulata kuvaa :) mutta Milvit ovat tarroista helpoimpia, kokeile vaan rohkeasti!

   Poista

Kiitos kommentista <3