sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Perinteiset joulunvärit kynsillä

Kyllä ne punainen ja kultainen yhdessä joulun tuo. Näissä kynsissä oli niin jouluinen fiilis! Eräs punainen joulun alla esiin kaivettava lakka on OPI Don´t Toy With Me! Ikivanha OPI lakkani mutta tähän en ole kyllästynyt. Niin hyvä viileä, jalokivimainen punainen upealla hohteella. Peittää kahdella kerroksella. Näyttävä yksinäänkin!


PC070022.ORF

F.U.N Lacquerin kultainen hologrammilakka TGIF on ollut kovassa käytössä. Mutat vitsit että se näyttää hyvältä mustien leimojen kanssa! Olen joskus lakannut sillä kaikki kynnet mutta kuten olen todennut, kultaiset tuppaavat jäädä aksenttilakoiksi tai osassa kynsiä käytettäviksi. Jos etsii hyvää kultaista holoa niin tämä on hyvä vaihtoehto. Peittää 2-3 kerroksella, riippuen kynsien pituudesta. On neutraalin sävyinen kulta, sopii siis hirmu hyvin minun iholleni.


PC070003.ORF

Villapaitaleima löytyy Nailz Crazen 03 laatasta. Kolmioniitit on ostettu eBaystä. Näistä kynsistä tykkäsin, todella kauniit ja tunnelmalliset.

PC070026.ORF

Ihan näin joulun kynnyksellä, nyt saa käyttää kultaa ja punaista! Vai mitä pidät näistä, voiko näillä vastaanottaa joulupukkia?

16 kommenttia:

 1. Miksi mulla ei ole tuota Opin lakkaa??? Sehän on aivan täydellinen. <3

  VastaaPoista
 2. Noilla kehtaa kyllä joulua viettää. Upeet!

  VastaaPoista
 3. Nää on kyllä todella juhlavat! Ihanasti tasoittaa vähän hienostuneisuutta nuo villisleimat :). Kaunis kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) molemmat lakat sopivat hirmu hyvin yhteen, olivat niin samankaltaisia. Lopputuloksena tosi nätit joulukynnet :)

   Poista
 4. On kyllä upea tuo OPI, tosi kaunis! ♥

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka kauniit kynnet! <3 Ja molemmat lakat aivan huikeita :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3