perjantai 18. joulukuuta 2015

Urban Decay Gwen Stefani luomiväripaletti

Urban Decayn Gwen Stefani palettia on varmasti näkynyt ihan riittävästi. Mutta minäkin haluan esitellä ostokseni :) toivottavasti ei kyllästytä koska nyt on luvassa hehkutusta!


23608436341_98707b8bdf_c

Olen käyttänyt Urban Decayn meikkejä 8 vuotta. UD oli ensimmäisiä erikoisempia merkkejä joihin tutustuin ja se että kaikki meikkiholistit ympäri maailmaa ylistivät UD:ta, sai minut kiinnostumaan ja hankkimaan ensimmäiset Urban Decay meikit. 
Minulla oli luomiväripaletteja, solo luomivärejä ja huulimeikkejä. Rajauskyniä ja taisi olla ripsivärikin. UDPP:stä puhumattakaan. 
Pidin Urban Decaystä ja etenkin luomiväripaletteja tuli hankittua hurja määrä. Jossain vaiheessa vähän kyllästyin glitteriin joka tahtoi olla minulle vähän liikaa. Osa paleteista oli tosi metallinhohtoisia ja huonolaatuisia. Möin sitten suurimman osan kalliista ja harvinaisista paleteista pois. En muista jäikö minulle yhtään palettia.

23395236100_65c38b3cb1_c

Sitten tulivat Nakut. Mietin että ostanko ja mitä ihmettä kaikki näistä kohisee. Siitä se sitten lähti, uusi tutustuminen Urban Decayhin. Nakupaletit tarjosivat myös mattasävyjä ja niissä oli hyvin vastinetta rahoille. Haalin kaikki Nakut itselleni! Sivussa on tullut Viceä, Electric ja mitäs muuta...viimeisimpänä Smoky! Voisit Sokoksen verkkokauppa hinata sen Smokyn sinne, ihmiset tahtovat tilata! Nyt minulla on ostoslistalla Electric ja Smoky. Aion ostaa ne viimeistään keväällä :)




Pieni kohahdus kävi meikkipiireissä kun huomattiin Gwen Stefanin tekevän luomiväripalettia UD:lle. Olin heti että HALUAN!!! Olen suuri Gwen Stefani -fani, omistan levyjä, dvd:tä, laukkuja ja kynsilakkoja. Kun paletin ensimmäiset kuvat paljastuivat somessa, minulla kävi mielessä pieni pettymys. Olin kuvitellut paletin olevan tosi värikäs ja Gwenin tyylinen. 

Mutta kun aloin miettimään asiaa tarkemmin, tajusin että onhan tämä Gwenin näköinen. Hänellä on vaaleaa luomiväriä, paksut kissarajaukset, irtoripset ja punaista huulipunaa. Sitäpaitsi vaaleat nudet ovat aina käytännöllisiä eivätkä ne ikinä mene pois muodista. Halusin ostaa paletin mieluummin kuin jäädä katumaan sitä miksen sitä hankkinut.

23062756274_536ba2be74_c

Paletti on Gwenin suunnittelema ja hän on miettinyt sävyt tarkkaan. Paletti sisältää 15 sävyä; 12 uutuutta ja 3 vanhaa tuttua. Gwen on myös nimennyt itse jokaisen sävyn hänen musiikkinsa mukaan ja minusta se on hauskin juttu paletissa. Paletin värimaailma toistaa Gwenin mieltymystä ja samaa värimaailmaa kuin mitä näimme esim. Sweet Escape musiikkivideossa.


23664832936_30b0bd0154_c

Blonde -  ( Gwenin hiustenväri joka ei vaihdu ) Nudebeige hennolla vaaleanpunaisella hohteella

Bathwater - ( No Doubtin biisi levyltä ) Haalea kullanhohtoinen beige
Skimp - ( Gwenin oma suosikkisävy ) Satiininen nude
Steady - ( Nimetty  No Doubtin Rock Steady albumin mukaan ) Haalea ruusukulta
Punk -  ( Gwen aloitti punkilla musiikkiuransa ) Punaruskea matta

Baby - ( Kunnianosoitus Gwenin L.A.M.B vaatemerkille ) Viileä metallinhohtoinen ruusu

Anaheim - ( Gwenin kotikaupunki ) Matta taupe
Stark -  ( Gwenin valitsema suosikkisävy ) Matta nudepinkki
Zone - ( Gwenin Danger Zone kappale Love.Angel.Music.Baby levyltä ) Keskiruskea matta
Serious - ( Gwenin kappale Love.Angel.Music.Baby levyltä ) Savunharmaa hennolla kimalteella

Pop - ( Gwenin musiikkityyli ) Koralli hennolla kimalteella

Harajuku - ( Gwenin tyyli-innoittaja ) Sinihohtoinen pinkki mikroshimmerillä
Danger - ( kuka ei pitäisi vaarasta? ) Mikrokimalteinen metallinhohtosininen
1987 -  ( No Doubtin perustamisvuosi) Metallinhohtoinen kullankeltainen
Blackout - ( Gwenin suosikkimusta ) Mattamusta


PC120008.ORF

Ja jotta postauksesta ei tule vahingossakaan liian lyhyt, iloksenne pari meikkikuvaa :)


MAC silmämeikinpohjustaja + MAC Paint Pot Painterly. Gwen sävyt Skimp, Punk ja Zone. Kulmaluulla Paese mattavalkea. Rajaus Yves Rocher eyeliner ja ripset Clarins Be Long ( saatu ). Kulmat Dermosil kulmakynä + Make Up Store Tri Brown + Kubiss Londin kulmageeli ( saatu ).


PC120049.ORF

PC120036.ORF

MAC silmämeikinpohjustaja + MAC Paint Pot painterly. Gwen sävyt Harajuku, Danger, Zone ja Skimp. Rajaus Yves Rocher eyeliner ja ripset IsaDora Grand Volume ( saatu ). Kulmat Dermosil kulmakynä + MUS Tri Brown + Kubiss Londin kulmagaali ( saatu ).


PC130104.ORF

PC130102.ORF

Gwen Stefani paletti on kuitenkin yllättävän monipuolinen vaikka se vaikutti ensin pelkiltä ruskeilta sävyiltä. Skimp on täydellinen kulmaluulle, ei hohda liikaa ja on melko väritön. Paletissa on hyvät mattasävyt häivyttelyyn ja hohtavat sävytkin ovat hillittyjä, oikeastaan Pop on ainut glitterinen. Napeista lähtee tosi hyvin väriä. Mattasävyt ovat vahvempia ja niitä saa laittaa jopa varovaisesti. Vaaleanpunainen Harajuku olisi saanut olla vähän voimakkaampi. Oikeastaan enempää en ole palettia testaillut. Mutta jos teitä kiinnostaa niin mielelläni otan enemmän Gwen meikkikuvia :)

Hankitko Gwenin palettia? Vai et, mitä ajatuksia se herättää? Hitti vai huti Urban Decayltä? Paletti maksoi 56 e Sokoksen verkkokaupasta. Nyt se on kuulema loppu suomesta. Sitä löytyi myös FeelUniquesta kuten muutakin Urban Decay kosmetiikkaa. Toivottavasti Gweniä tulee sinne lisää :)

28 kommenttia:

  1. Kyllä on kaunis tuo ensimmäinen meikki. Hauska lukea miten fanitat Gweniä :)
    En usko hankkivani tätä,mutta naku 3 on ostoslistalla ;) ymmärrän kyllä että ovat laadukkaita. Mutta silti yli 50e on paljon rahaa.. :/ ei raaski.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) olen tykännyt Gwenistä No Doubtista asti. Sellainen laulaja ja bändi että olen jaksanut kuunnella vuosia. Naku 3 on ihana...se on ihan nappiostos! Minäkään en raaski ostaa nyt muita UD paletteja, kalliita ne on kyllä. Mutta tiesin että jos en osta Gweniä niin harmittaa ihan pirusti :)

      Poista
  2. Mua jäi vähän harmittamaan tämä paletti, koska tuo pakkaus on ihan täydellinen, mutta värit taas eivät sopineet itselleni. Tai no neutraalithan aina käyvät, mutta nuo pari väripilkkua olisivat jääneet kokonaan käuttämättä, eikä niistä neutraaleistakaan ole varsinaisesti puutetta. Oi kun tuota pakkausta saisi ostettua vaikka sellaisena irtoluomivärirasiana:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkaus on kyllä kaunis. Kaunein yksityiskohta on tuo UD Gwen Stefani laatta paletin kannessa. Neutraaleista väreistä ei kyllä ole pulaa mutta...UD luomivärit ovat niin laadukkaita että rahalleen sai vastinetta. Nuo mattaväritkin ovat onnistuneita ja palettiin on tullut tartuttua todella usein :)

      Poista
  3. Mä niin tarvitsen tuon paletin!! Nyt vaan odottelen että sitä saataisiin lisää verkkokauppaan....... :D

    VastaaPoista
  4. Mitä, joko se on loppunut jopa liikkeistä?! O_o Mä hain vajaa pari viikkoa sitten omani Helsinkigin Sokokselta, ja kyllä niitä vielä silloin ainakin pötlötti hyvä läjä hyllyllä. Onneksi oli vielä sellainen 10€ alennusta yli 50€ ostoksesta -seteli, joten se oli ihan paikallaan tässä tilanteessa. Mutta kyllä tuosta herkkupaletista kannattaa vähän maksaakin. Mä oon ollut kanssa aivan intopiukeana tuon kanssa, vaikka en osaa kauheasti edes luomivärejä käytellä. ;D Mutta nudet nyt menee helposti ja yhtä sävyä jo kevyesti sudinkin tässä luomilleni yksi aamu.

    Kivat meikit oot tehnyt! Komia on boksi, ihanat sävyt ja ihana Gwen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On :/ kyllä harmittaa ettei meille tullut noita seteleitä! Olen itsekin S-jäsen eikä bonusvihossani sellaisia ollut vaikka monesti tarkastin. Toivottavasti me saadaan kuponkeja sitten keväällä koska muistan että niitä on joskus tullut :)
      Gwen on komia kyllä ja hirmu käytännöllinen. Voi sutia yhtä tai kahta sävyä jos on hirmu kiire :) tai sitten voi meikkailla ajan kanssa hartaudella :)

      Poista
  5. Tykkään tuosta pakkauksesta ja paletissa on paljon arkimeikkiin sopivia sävyjä :) Itse olen vielä kahden vaiheilla, hankinko tämän vai en. Toisaalta en tarvitsisi, mutta monestiko kosmetiikkahullu enää ostaa kosmetiikkaa "tarpeeseen" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään tätä tarvinnut. Mutta itkisin jos en olisi ostanut :) jos tästä ei tykkää niin saahan sen myytyä :)

      Poista
  6. Siis...hieno paletti!!! Mutta taas vaan jaksan miettiä, että jääkö hyllyyn pienellä käytöllä...sävyt on niin "perus", että kaipailin jotain räväkämpää...en tiiä...mutta hienot meikit teit niillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UD:lla on kyllä räväköitäkin paletteja. Niitä himoan :) mutta Gwen oli pakko hankkia...joskus on vaan pakko saada vaikkei sitä osaa perustella järkiperäisesti :D

      Poista
  7. Oon tykänny paletista kovasti , kauniita meikkejä oot tehny, varsinkin tuo eka!

    VastaaPoista
  8. Ihania nudesävyjä, joten tulisi kyllä mulla käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just parasta että on hillittyjä helmiäisiä, satiinisia sekä mattavärejä :)

      Poista
  9. Ääääh, ensin tää ei jaksanut innostaa mua mitenkään hirveesti, mutta mitä enemmän tätä kattelee, sen enemmän alkaa himottaa! :-D
    Mut ehkä mä oottelen sitä Smokya verkkokauppaan... Sen tahtoisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Smoky himottaa kyllä kovasti :) se on varmasti tosi monipuolinen paletti!

      Poista
  10. Mä niin haluaisin tämän! Ihan vain ja ainoastaan Gwenin ja paletin kauneuden takia. Tää on ehdottomasti kaunein rasia minkä olen nähnyt. Mutta onko mitään järkeä ostaa palettia vain koristeeksi? On kai niitä huonompiakin rahan tuhlauspaikkoja toki :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä pelkän rasian takia ei kannata ostaa :) pitää sitä sisältöä käyttääkin. Minä olen kyllä käyttänyt ahkerasti ja koko ajan tekisi mieli kehitellä uusia väriyhdistelmiä :)

      Poista
  11. On tää vaan niin makee paletti. <3

    VastaaPoista
  12. Ehdin hankkia jo Vicen, kun kuulin Gwenistä. Gwenin sävyt kolahtavat enemmän, joten hankin myös sen ja Vice lähtee lahjaksi. En ole vielä aivan päässyt sinuiksi kaikkien sävyjen kanssa. Olet tehnyt kauniit meikit, etenkin ensimmäinen oli mieleen. Ihastuin Punk-sävyyn. Olisi kiva, jos kuvaisit vielä vaikka pari muutakin vaihtoehtoa, ehkä niistä saisi vielä lisä-inspiraatiota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä lahjan saaja ilahtuu kun paketista palastuu Vice!! Mahtava lahja! Ajattelin että kuvaan pari muuta meikkiä ja kokeilen itsekin erilaisia värejä Gwernistä :) joten kiitos juttuvinkistä :)

      Poista
  13. Tässä on paljon minun värejäni ruskeata ja nudea. Hieno paletti.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3