maanantai 21. joulukuuta 2015

Saphira - Kuin kaunis jalokivi

Tiedän että teen aika paljon samanlaisia kynsiä. Mutta kun tykkään...näistäkin kynsistä tuli ihan huikean ihanat kun tein ne tutut ja turvalliset koristelut :D

PC130032.ORF

PC130020.ORF

Kaikki lähti uuden lakan kokeilusta. Sain esiteltäväksi piCture pOlishin uuden sävyn Saphira. Saphira on tumma petroolinsininen, ihan hirmu kauniin värinen. Himoitsin tätä ja olisin varmasti ostanut jos en olisi saanut blogiin esiteltäväksi. Laatu on hirmu hyvä ja kaksi kerrosta riittää. Ensimmäinen kerros hiukan kaljuuntuu mutta toisella kerroksella tämä jellylakka peittää ongelmitta. Glitter on tosi kaunista ja kimaltavaa. Tässä ei ole scattered holokuviota mutta glitterit ovat hologrammisia ja paljon erottuvampia kuin yleensä PP lakoissa. Siksi tästä tykkäänkin, erottuu nättinä kauaskin!


PC130058.ORF

Näin Emilian tekemät leimaukset ja ihastuin niihin kovasti. Päätin itsekin leimata Saphiraa hopealla. On muuten jännä miten maku muuttuu. Nämä ovat kolmannet versiot, muissa versioissa kynsillä oli isommat leimat. Mutta jotenkin Saphira jäi piiloon ja muutenkaan en tykkää samanlaisesta leimasta joka kynnellä. Siksi skittlette on mun juttu, saan ihastella tekstuurikynttä ja sitten nättiä leimausta. Harp On It on kyllä superihana lakka, kyllä on kaunis leimakynsi! Kimaltaa holona kilpaa Saphiran glitterien kanssa.


PC130065.ORF

Timantit Lady Queen nettikaupasta saamastani kiekosta. Pakko kyllä todeta että on nuo kiekon timantit vähän kimaltavampia Lady Queenin kuvassa, kuin mitä ne todellisuudessa ovat...perustimskuja mutta sieltä halvimmasta päästä. 
Mutta tykkäsin tosi paljon näistä kynsistä. Todella mieluisat. Kaikki natsaa ja kimmeltää ihanasti. Saphira on todellakin sen arvoinen, jos yhtään olet miettinyt.


PC130015.ORF

Vertailussa PP Saphira ja Hope sekä Zoya Pixie Dust Nori.


PC130003.ORF

Käytetyt tuotteet:
OPI Glitter-off
piCture pOlish Saphira / CesarsShop, saatu
Color Club Harp On It / CesarsShop, saatu
OPI It's Frosty Outside
DRK-B laatta
Timanttikiekko / Lady Queen, saatu



27 kommenttia:

  1. Aivan täydelliset! Taas mä ihailin tuota hiekkakynttä... :) joku hiekka innostus iskenyt? Hienot timantit myös. Blingblingiä pitää olla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) hiekkalakat ovat niin kivoja. Hopeaa ja kultaista hiekkaa tulee käytettyä kyllä usein. Bling kynnet on parhaita!

      Poista
  2. Kynnet on nätit, eli ei haittaa, vaikka samalla kaavalla menisitkin koristeluissa :) Täytyy myös erikseen mainita, että mikä ihana idea kuvata nuo lakat taulukehuksessä, aivan mahtavaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) lakat näytti tosi söpöltä tuossa kehyksessä, kyllä tuollainen taulu kelpaisi ;)

      Poista
  3. Hankin itselleni saphiran joululahjaksi ja rakastuin♡ niin täydellinen lakka!
    Hienot kynnet! :)
    Terv.Camilla

    VastaaPoista
  4. wau miten ihanat <3 Saphira on upea lakka, tahtoisin sen kovin kovasti !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Saphira kannattaa hankkia jos vaan yhtään miettii :)

      Poista
  5. Upea! Just luin Picture Polishin instassa ettei se myy enää lakkojaan Cesarsshopissa, aika super perseestä! Pitääkin nopiaan ostaa haluamansa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kysyin tästä onko totta, odottelen vastausta. Toivottavasti myynti Cesarilla ei lopu koska ei jaksa tilata ulkomailta :/

      Poista
    2. Ei lopu, jatkossa saadaan PP:tä suomesta :)

      Poista
    3. Lukiko siinä että kolmella ensimmäisellä loppuu jälleenmyynti mutta muut listalla jatkavat myyntiä?

      Poista
    4. Minusta ne oli kirjoittanut siihen tyyliin että näillä loppuu, eri tuossa tapauksessa erittäin epäselvästi, mutta hyvä ettei lopu!

      Poista
    5. Kieltämättä oli vähän jännästi ilmaista :) mutta varmistin Satulta ja ei ole loppumassa :)

      Poista
  6. Ihan täydellinen tuo hololeima Saphiran kanssa! Ei peitä liikaa ja holottaa lakan kanssa kauniisti. Pakko kokeilla itsekin joskus. Ensin pitäis vaan hommata Saphira. Miksi se on niin kaunis <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin nätti <3 onneksi siinä on tuota glitteriä niin Saphira on persoonallisempi, erittäin hyvin suunniteltu lakka :)

      Poista
  7. Saphira on niin kaunis lakka ja vitsit miten kivan näköinen tuo leimaus on :).

    VastaaPoista
  8. Onpas sievät talvikynnet! Saphira ei aivan päässyt hankintalistalleni, vaikka sievä onkin.

    Hyvää Joulua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3