tiistai 15. joulukuuta 2015

piCture pOlish - Bridget ( THE uusi joululakka )

Legendaarinen Ruby Pumps alkaa lähennellä loppuaan ja kohta sillekin toivotetaan kepeitä multia. Mutta ei hätää, olen jo keksinyt seuraajan :) Picture Polishilla on tosi herkullisia punaisia ja ajattelin että Bridget saa olla joulunpunaiseksi leimautuva lakka. 

Minulla on O´Hara ja Bridget mutta tykkään enemmän Bridgetistä. Se on parempi kylmälle iholle. O´Hara vaatii aina kaverikseen jotain muuta koristusta ja minusta se riiteli liikaa tosi kylmän kullan kanssa. Siksi näihin kynsiin Bridget. Se on vähän viileämpi mutta aika neutraali kuitenkin. Kylmät ja neutraalit ihonsävyt, kannattaa kokeilla Bridgetiä. Se sopii loistavasti kullan kanssa, kultainen sokerilakka on IsaDoran Gold Crush. Myös yksi joululakkani, ei tätä ole tullut muuten käytettyä.


PC040035.ORF


PC030027.ORF

Nimettömään valkeaa Color Clubin lakkaa. Leimat tein kultaiselle 24°below lakalla joululaatasta OB-M. Tämä on näitä isoja XL laattoja ja ollut Cesarin valikoimissa jo useamman joulun. Itsekin olen tällä monen monituiset joulukynnet tehnyt ;)


PC030009.ORF

Uskallanko minä kysyä; onko Bridgetistä Ruby Pumpsin korvaajaksi?

Picture Polish lakat / CesarsShop
IsaDora Sugar Nails Gold Crush
Color Club French Tip / CesarsShop, saatu
Color Club 24°below / CesarsShop, saatu
OB-M laatta / CesarsShop, saatu
Kultaiset niitit

36 kommenttia:

  1. Kyllä on hieno Bridget!
    Mun isadoran hiekkalakat on jo loppuneet eikä uusia oo tullut... nyyh!

    VastaaPoista
  2. Niin jouluisen ja hyvin kauniit. <3

    VastaaPoista
  3. Kyllä mun mielestä Bridget hyvinkin korvaa Ruby Pumpsin! Nää on tosi kivat, ei kuitenkaan överijouluiset;) Mulla ei tätä ole, mutta O'Hara löytyy.
    Sekin on kyllä kaunis lakka, mutta mun mielestä siihen ei sovi kultaiset koristelut ollenkaan. Paremmin käy vaikka hopea ja valkoinen.
    Mulla vielä riittää ainakin tälle joululle Ruby Pumps ja löytyy toi Isadorakin, joten niistä saa ihan passelit joulukynnet tehtyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aloitin nämä kynnet ensin O'Haralla. Mutta tämä kultainen ei sopinut siihen ollenkaan ja vaihdoin Bridgetiin. Sopivat paljon paremmin yhteen :) pitäisi kokeilla hopeaa tai valkeaa. Kyllä vaan nätit joululakat tuo joulutunnelmaa :)

      Poista
  4. Punainen ei ole minun juttuni, ei edes jouluna, mutta nämä kynnet huolisin melkein itsellenikin! Tosi kauniit :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat kynnet! Nyt munkin tekee mieli kultaista tekstuuria :). Sain vihdoin tilattua pari punaista PP:n lakkaa kauhean mietiskelyn jälkeen. Päädyin kuitenkin uudempiin Bordeauxiin ja Arabianiin näiden asemesta. Saas nähdä osuiko valinnat oikeaan. Bridget kun on niin kaunis <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arabian taitaa olla mulle vähän epäsopiva, en ehkä ihan noin kirkkaasta punaisesta tykkäisi. Mutta Bordeaux...nättiä, nättiä :) nyt tekee mieli hankkia sekin :DD

      Poista
  6. Ihanat kynnet, tuo o`hara on musta täydellinen joululakka!

    VastaaPoista
  7. Kaunis jouluinen kokonaisuus, tykkään!

    Mun silmäni taas näkee noi toisinpäin, eli että Bridget on lämpöisempi. Kauniita molemmat, itse kallistun kuitenkin enemmän O'Haran puoleen. Kumpaakaan en omista mutta tuota O'Haraa olen silloin tällöin silmäillyt himoiten. En ole piiiiiiitkään aikaan lakkaillut Ruby Pumpsilla - enkä muuten muillakaan punaisilla - joten saas nähdä jos viikonloppuna iskisi jotain nättiä punaista kynsille pikkujouluja ilostuttamaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Bridgetissä on kullankimallusta joka luo siihen lämpöisyyttä. Mutta miellän sen viileäksi koska sopii viileälle iholleni. O'Hara on selkeästi punaisempi ja lämminhenkisempi. Mitä mieltä muut nämä molemmat lakat omistavat ovat? Mielenkiintoista miten erilailla näemme lakat :) mutta O'Hara on ihastuttava jos olet sitä harkinnut ;) hyvin sopiva pikkujouluihin ja jouluun.

      Poista
  8. Oih, enpä ollut ajatellutkaan aiemmin mutta tää tosissaan on täydellinen joulunpunainen! Ja kynnetkin on niin kauniit ja jouluiset, ihastuttavaa ♥

    VastaaPoista
  9. Mä taidan jopa tykätä Bridgetistä enempi kuin RP:sta. Bridgetin sävy on jotenkin tosi kaunis ja se sopii hyvin myös joululakkauksiin. Bridget yhdistettynä kultaiseen tekstuuriin toimii kuin häkä! Upea lakkaus :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Bridget on todella kaunis ja täyteläinen väriltään. Se sopii joulukynsiin muttei ole pelkkä joululakka kuten RP. En viitsisi ostaa näin ihanaa pelkkään joulunajan käyttöön :)

      Poista
  10. Ainakin kauhian nätti on! Pitääkin Ruby Pumps ottaa taas esiin , kerran vuodessa (;

    VastaaPoista
  11. Jostain syystä en ole vieläkään saanut lakattua Bridgetillä, en tajuu miksi! Tosi kaunis lakkaus, viihtyisin näissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ehkä Bridget pääsee kynsille nyt joulun aikana?

      Poista
  12. Oi punaista! Mä oon ihan jumittunut käyttämään punaista kynsilakkaa. Kyllä voi yhdellä naisella olla melko monta punaisen kynsilakan sävyä, huh. Nimim. viikonloppuna lakkavarastoja siivonnut...

    Mutta ei ole ainuttakaan hohtavaa versiota! Pitäisköhän sitä joulun kunniaksi ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :) mullakin on monta punaisen sävyjä ja kaikki kyllä käytössä. Ennen en tykännyt punaisesta mutta nykyään kyllä <3 ja kyllä, jouluna pitää olla joku hehkuva punainen, Lumenen uusimmassa kokoelmassa on pari kivaa punaista :)

      Poista
  13. Oh my! This is so perfect for the Holidays. Lovely combination of colors that are really festive and classy as well. Great choice and great job!

    VastaaPoista
  14. Mulla on tuo Bridget ja se on kyllä mielettömän hieno lakka! Tuo kultainen on myös upea. Se on tuollainen hillitty ja huurteinen. Myös Picture Polishin Arabian voisi olla joululakka, kun siinä on sellaisia kultaisiä sävyjä. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Picturella on monta ihanaa punaista :) Arabian näyttää myös sellaiselta lämpimältä ja kauniilta joululakalta :)

      Poista
  15. No on ehdottomasti! Bridget näyttää kyllä jotenkin pullossa paljon "tunkkaisemmalta" kuin livenä! Hieno lakka.
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on jännän värinen...näyttää tummemmalta pullossa mutta on ihanan raikkaan punainen kynsillä :)

      Poista
  16. Nätti lakka mutta ei ole korvaajaksi! :D Haha, just hain uuden Ruby Pumpsin postista kun vanha alkaa olla loppu neljän joulun jälkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D montakohan joulua minä ole Rubyä käyttänyt...tosi monta! Mutta en taida ostaa uutta. Ehkä...siitä riittää vielä ensi jouluksi. Sitkeä pirulainen, ei edes kuivahda pulloonsa!

      Poista

Kiitos kommentista <3